איפוס כל יום ב 12 בלילה | אקסס פילטר
-
אני רוצה שהמאזין שיכנס לשלוחה יוכל להיכנס פעם אחת בלבד באותו יום וב 12 בלילה זה יתאפס
כלומר: אם הוא מתקשר רבע שעה לפני 12 וזה הפעם השניה שלו שלא יכנס, אחרי 12 יתן לו שוב להיכנס,
הגדרתי את זהcheck_access_filter=yes access_filter_no_goto=/1/2 access_filter_1=g.*.*.*.*.*.*.1.23:59:59.*
ועדין הוא לא נותן לי להיכנס כנאה הוא מחשב 12 שעות מהרגע שהתקשרתי מה עלי להגדיר ?
-
@כבר-כאן אתה צריך להגדיר כניסה פעם אחת
שיאפס אחרי יום
9 | אחרי כמה זמן לאפס את מספר הפעמים שהמאזין עבר - יתחיל ספירת פעמים מחדש | מספר + אות באנגלית או ערך, | 1d=יום אחד,access_filter_1=g.*.*.*.*.*.1d
-
@כבר-כאן כתב באיפוס כל יום ב 12 בלילה | אקסס פילטר:
23:59:59
נדמה לי שיש בעיה באפשרות הזו
יש לך 2 אפשרויות-
לשלוח מייל עם פרטי שיחה לשירות לקוחות (וכך תעזור לכולם)
אם אתה עושה את זה תשלח עם ניסיון לכמה שעות ולא רק ל 23:59:59 -
להשתמש בחסימה עד (הערך ה 7
-
-
@חוויה-טלפונית @אאד שוב לא הבנתי מה עלי להגדיר כדי לבצע את החסימה בשלוחה.
אם צריך לשלוח מייל אני ישלח
-
@אאד כתב באיפוס כל יום ב 12 בלילה | אקסס פילטר:
@כבר-כאן אתה צריך להגדיר כניסה פעם אחת
שיאפס אחרי יום
9 | אחרי כמה זמן לאפס את מספר הפעמים שהמאזין עבר - יתחיל ספירת פעמים מחדש | מספר + אות באנגלית או ערך, | 1d=יום אחד,access_filter_1=g.*.*.*.*.*.1d
זה בעצם פיתרון לבעיה ש @חוויה-טלפונית מזכיר ?
-
@כבר-כאן
זה עוקף את הבעיה
אם אתה רוצה לעזור לכולם, תשלח מייל על האפשרות השניה (של איפוס מספר הפעמים שנכנס) -
@שמחה-זו-הסיסמא תוכל לראות לי מה ההגדרה שאני צריך להכניס במדיוק ואז לשלוח להם פרטים ?
-
כדאי לבדוק את שתיהם (בנפרד כמובן)
access_filter_1=g.*.*.*.*.*.*.1.23:59:59.* access_filter_1=g.*.*.*.*.*.*.1.19:15:59.*
הערה: אחרי ניסיון אחד אתה חייב למחוק את הקובץ בשלוחה (כדי שההגבלה תימחק)
-
@שמחה-זו-הסיסמא מה ההגבלה הראשונה אומרת ?
איפוס כל יום ב 12 בלילה ? -
@אאד אני לא רוצה יום אחד, אני רוצה 12 בלילה , אם הוא מתקשר 23:50 אז הוא מתחיל לו יום חדש רק למחרת המשעה הזאת ? הבנת ?