אחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות
-
ב"ה
עלה הסבר על אחסון קבצים במערכת כולל מידע על הגבלות
זה נמצא כאן - https://f2.freeivr.co.il/post/121900בברכה,
אליהו -
@eliyahu
האם כל האמור הוא גם על קבצים הנמצאים בתוך שלוחות פעילות, או רק בתיקיות שאינן שלוחות?
ואם הכוונה גם על שלוחות, אז מה יקרה בשלוחת הודעות (כמו וואצאפ פון) אחרי שמוקלטים לשלוחה 3000 הודעות? זה ימחק אוטומטית?
תודה רבה. -
@eliyahu כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
נכון להיום, אין לאחסן יותר מ-3,000 קבצים ו/או תיקיות תחת תיקייה בודדת.
מה קורה לאחר שמקליטים 3,000 הודעות?
אח"כ נחסם האפשרות להקליט לשלוחה ההיא, עד שמוחקים חלק?מה הכוונה
הקבצים שמותר לאחסן במערכת הם אך ורק קבצים שמשמשים את המערכת עבור ניהול השיחה בפועל או התמצאות באתר.
לדוגמה: אם יש לכם קבצי שמע שלא מושמעים למאזינים כי הם קבצים "גולמיים" שעדיין לא ערכתם או "ישנים מדי" שכבר לא רלוונטיים, אסור לאחסן את הקבצים האלה במערכת על אף שבמובן מסוים יש להם "קשר" למערכת או לתפעול המערכת על ידכם. רק קבצי אודיו שמושמעים בפועל למאזינים מותר לאחסן במערכת.הודעות ושיעורים שנמסרו בעבר, שכבר ההמאזינים שומעים בעיקר את ההודעות החדשות, צריך למחוק אותם? לפעמים מאזינים רוצים לשמוע שיעורים ישנים. (המסנן האוטומטי ייראה שלא שומעים אותם כמעט?)
-
@eliyahu כלומר, שאם משאירים לי הודעות אני צריך למחוק אותם כל הזמן?
-
@בעזרת-ה כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
האם כל האמור הוא גם על קבצים הנמצאים בתוך שלוחות פעילות, או רק בתיקיות שאינן שלוחות?
כשיש יותר מ 3000 הודעות זה יוצר עומס על שרתי האחסון של ימות המשיח ולכן לא אמור להיות כל חילוק בין 'תיקייה סתם' לבין 'תיקייה המוגדרת לשימוש המרכזייה' - שלוחה
-
@שמחה-זו-הסיסמא
ואין אפשרות שזה יימחק אוטומטית מהסוף?
לדוגמא אם זה הגיע להודעה 3000 אז שימחק את 000 וכן הלאה?
לא תמיד (ובדרך כלל) אין למנהל המערכת שליטה על הנתונים האלו... -
@שמחה-זו-הסיסמא משנה אורך הקובץ?
כשמדובר בהודעות בד"כ מדובר בהודעות קצרות.
אגב, רוב האנשים שיש להם ווטסאפון כלל לא רואים מה שכתוב כאן בפורום, פתאום יום אחד יחסם להם המערכת מרוב הודעות בשלוחה? (בווטסאפונים החדשים כמובן) -
מה יהיה אם יש לי כבר בשלוחה מעל 3,000 קבצים?
וכן אם יש לי פחות אבל בעוד זמן זה יעלה מעל ה 3,000? -
@שמחה-זו-הסיסמא
בקיצור, היוצא מכל התגובות, שאתם אמורים להגדיר שהמערכת תמחק אוטומטית את ההודעות הישנות כשמאחסנים בשלוחה הודעה יותר מהמאופשר. -
@בעזרת-ה כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
אין הבדל
ואם הכוונה גם על שלוחות, אז מה יקרה בשלוחת הודעות (כמו וואצאפ פון) אחרי שמוקלטים לשלוחה 3000 הודעות? זה ימחק אוטומטית?
זה עלול להימחק (הקבצים הישנים)
תודה רבה.
-
@צבי-ד-צ כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
@eliyahu כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
מה קורה לאחר שמקליטים 3,000 הודעות?
אח"כ נחסם האפשרות להקליט לשלוחה ההיא, עד שמוחקים חלק?לא נחסם, אבל הקבצים הישנים יימחקו.
מה הכוונה
הקבצים שמותר לאחסן במערכת הם אך ורק קבצים שמשמשים את המערכת עבור ניהול השיחה בפועל או התמצאות באתר.
לדוגמה: אם יש לכם קבצי שמע שלא מושמעים למאזינים כי הם קבצים "גולמיים" שעדיין לא ערכתם או "ישנים מדי" שכבר לא רלוונטיים, אסור לאחסן את הקבצים האלה במערכת על אף שבמובן מסוים יש להם "קשר" למערכת או לתפעול המערכת על ידכם. רק קבצי אודיו שמושמעים בפועל למאזינים מותר לאחסן במערכת.הודעות ושיעורים שנמסרו בעבר, שכבר ההמאזינים שומעים בעיקר את ההודעות החדשות, צריך למחוק אותם? לפעמים מאזינים רוצים לשמוע שיעורים ישנים. (המסנן האוטומטי ייראה שלא שומעים אותם כמעט?)
אפשר להשאיר קבצים ישנים שבשימוש, רק לשים לב שזה לא עובר את המגבלה (3,000)
-
@121244 כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
@eliyahu כלומר, שאם משאירים לי הודעות אני צריך למחוק אותם כל הזמן?
קבצים שאינם בשימוש עליך למחוק.
אם לא תמחק, זה עלול להימחק לבד ללא הודעה מוקדמת. -
@פיסטוק-פרווה כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
@שמחה-זו-הסיסמא
ואין אפשרות שזה יימחק אוטומטית מהסוף?
לדוגמא אם זה הגיע להודעה 3000 אז שימחק את 000 וכן הלאה?
לא תמיד (ובדרך כלל) אין למנהל המערכת שליטה על הנתונים האלו...זה בהחלט המצב כיום
במקרה של מעל 3,000 קבצים המחיקה היא מהקבצים הישנים (בעלי השם הנמוך) -
@צבי-ד-צ כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
@שמחה-זו-הסיסמא משנה אורך הקובץ?
לא
אגב, רוב האנשים שיש להם ווטסאפון כלל לא רואים מה שכתוב כאן בפורום, פתאום יום אחד יחסם להם המערכת מרוב הודעות בשלוחה? (בווטסאפונים החדשים כמובן)
בדרך כלל במקרים כאלו מתבצעת מחיקה של קבצים שלא בשימוש, המערכת עצמה לא נחסמת.
-
@שמואל-ש כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
מה יהיה אם יש לי כבר בשלוחה מעל 3,000 קבצים?
וכן אם יש לי פחות אבל בעוד זמן זה יעלה מעל ה 3,000?תדאג שלא יעקוף את ה3,000, אחרת זה יימחק.
-
אני רק רוצה להרגיע את הציבור... זה מהלך שקרה בליל ה-02.02.2023, לפני למעלה משנה !
עכשיו רק מודיעים את זה באופן רשמי, ואם עד עכשיו לא שמתם לב שנמחק משהו או שקרה משהו, אין סיבה שעכשיו זה יציק לכם. -
@eliyahu אם יש שלוחת API שמבצעת רישומים אז את קבצי הרישום כן מותר לשמור במערכת?
-
@הלי כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
@eliyahu אם יש שלוחת API שמבצעת רישומים אז את קבצי הרישום כן מותר לשמור במערכת?
מי יצר את הקבצים?
-
@eliyahu מאיפה נספר ה 3000 דוגמא יש לי 9 שלוחות ומתחת לכל 1 עוד 9 תתי שלוחות ובכל 1 1000 קבצים זה נחשב 9000 או לפי מה?
-
@מתנסה-php-api כתב באחסון קבצים במערכת - מידע והגבלות:
@eliyahu מאיפה נספר ה 3000 דוגמא יש לי 9 שלוחות ומתחת לכל 1 עוד 9 תתי שלוחות ובכל 1 1000 קבצים זה נחשב 9000 או לפי מה?
בדוגמה שלך, אתה לא מגיע למגבלה כי בכל תיקייה יש פחות מ3000