הודעה חשובה על שינוי במודול תור - חיוב יחידות עבור שיחות למספרים בימות המשיח
-
ב"ה
הודעה חשובה על שינוי במודול תור
לקוחות יקרים,
בהמשך להודעתנו מיום 31/05/2021 (כאן) על כך ששיחות במודול תור למספרים בימות המשיח הינן ללא עלות, אנו נאלצים להודיע על שינוי במדיניות הזו.
מעכשיו, שיחות במודול תור למספרים בימות המשיח יהיו בתשלום ויחויבו בדומה לשיחה רגילה.
שיחות לשלוחות SIP ימשיכו להיות ללא עלות (חשוב לוודא שהמספרים מוגדרים עם קידומתSIP-
).השינוי נדרש לצורך שמירה על ביצועי המערכת, אמינות המודול, וכן להגברת האבטחה והפרטיות עבור כלל לקוחות ימות המשיח. שינוי זה ימנע זליגת מידע וישמור על חישוב נכון של דקות השיחה.
אנחנו מודעים לכך שייתכן והשינוי עשוי להשפיע על שימוש קיים שלכם, אנחנו ממליצים לכם להיעזר בפורום על מנת למצוא פתרונות חלופיים.
שימו לב! לשינוי הזה אין השפעה על מודול routing_yemot והשימוש במודול הזה ממשיך להיות חינמי.
בברכה,
אליהו -
לצערינו כתיבת SIP במודול תור לא עובדת
ולכן אי אפשר ככה להעביר שיחות
זאת אומרת שההגדרה הבאה לא מעבירה את השיחות במודול תור [למרות שבפורום כתוב שכן מעביר, בדקתי בכמה מערכות]SIP-021234567
[בדקתי כעת, וגם שולח לוג לשירות לקוחות]
-
@מנסה זה עובד רק במערכות באתר ymta
-
גם המערכת השולחת צריכה להיות בYMTA?
-
@מנסה
כן -
-
@eliyahu
מאז שבוצע שינוי זה יש שיבושים במודול תור.
כתבתי על זה בשרשור אחר:
https://f2.freeivr.co.il/post/130648 -
-
@eliyahu איך אני יודע אם המערכת שלי בymta?
וצריך הסבר, איך צריך להגדיר את המערכת, אם יש לי 2 קוים 1 IVR ואחד SIP איך עושים לדוגמא שבשלוחה 3 המחייג יחובר לנציג שעומד מאחורי הSIP? -
@עידו כתב בהודעה חשובה על שינוי במודול תור - חיוב יחידות עבור שיחות למספרים בימות המשיח:
@eliyahu איך אני יודע אם המערכת שלי בymta?
אם בלשונית "מרכזיה עסקית" אפשר לפתוח שלוחות SIP המערכת היא באתר ymta.
וצריך הסבר, איך צריך להגדיר את המערכת, אם יש לי 2 קוים 1 IVR ואחד SIP איך עושים לדוגמא שבשלוחה 3 המחייג יחובר לנציג שעומד מאחורי הSIP?
ההגדרות של זה מופיעות בשרשור של הגדרות עבור מודול תור - queue
בהצלחה
-
@eliyahu אתה מתכוון ככה?
-
@עידו זה אומר שהמערכת בymta
-
@eliyahu כתב בהודעה חשובה על שינוי במודול תור - חיוב יחידות עבור שיחות למספרים בימות המשיח:
@עידו זה אומר שהמערכת בymta
תודה