מה הכוונה שמתחיל לעלות כסף מודול תור
-
@צבי-ד-צ סליחה על חוסר ההבנה
עד עכשיו חיוג בתוך ימות לא עלה זה מה שיעלה מעכשיו ? בתוך ימות ממערכת למערכת ? -
@ישועה ואני מוסיף לשאול אם הבנתי נכון העברה ממערכת למערכת תעלה כסף מהיום ?
-
@ישועה ממערכת למערכת רק דרך מודל תור-יעלה יחידות, במודל הרגיל של מעבר ממערכת למערכת-ממשיך לא לעלות
-
@צבי-ד-צ סתם אני שואל מה יש מעבר ממערכת למערכת במודול תור
מודול תור זה תור שמישהו מתקשר לנציגים לא למערכות -
מישהו יכול להסביר את הצד הטכני של הענין הזה?
מה פתאום במודול תור זה אמור לעלות, ומה זה קשור לאבטחת מידע?אני לא חושב שיכול להיות טענה עליהם שהם מתחילים לקחת על זה יחידות גם בלי סיבה.
אבל אני לא מצליח להבין איך הסיבה המונפקת כאן קשורה לענין. -
@isi מה שאני הבנתי שהשתנה שעד היום כשהיה תור למערכת אחרת זה היה מעין שיחה פנימית ולכן זה לא עלה כסף.
ומסיבות של אבטחה זה עובד כמו שיחה חיצונית וכן עולה כסף. -
@isi מימות אמרו: לא היתה פרצת אבטחה שהשפיעה לרעה על הלקוחות, יחד עם זאת האבחנה שניתן היה לבצע באמצעות המודול בין מספר בימות המשיח למספר שלא בימות המשיח הוא מצב לא תקין, הפרטיות של הלקוחות חשובה שלנו ולכן השינוי הוא בהחלט שיפור בעניין.
@isi כתב במה הכוונה שמתחיל לעלות כסף מודול תור:
אני לא חושב שיכול להיות טענה עליהם שהם מתחילים לקחת על זה יחידות גם בלי סיבה.
זה רק על חיוג למערכת אחרת בימות, בשביל זה יש לך את ראוטינג ימות.
-
@avrham כתב במה הכוונה שמתחיל לעלות כסף מודול תור:
@isi מימות אמרו: לא היתה פרצת אבטחה שהשפיעה לרעה על הלקוחות, יחד עם זאת האבחנה שניתן היה לבצע באמצעות המודול בין מספר בימות המשיח למספר שלא בימות המשיח הוא מצב לא תקין, הפרטיות של הלקוחות חשובה שלנו ולכן השינוי הוא בהחלט שיפור בעניין.
אני לא חושב שיכול להיות טענה עליהם שהם מתחילים לקחת על זה יחידות גם בלי סיבה.
זה רק על חיוג למערכת אחרת בימות, בשביל זה יש לך את ראוטינג ימות.
אם הסיבה היא מה שאתה כותב, וזה בעצם מה שהם כתבו באמת במייל, אז נראה שהסיבה הזו היא רק תירוץ - - -
זכותם. אבל זה שקוף... -
מה פתאום במודול תור זה אמור לעלות, ומה זה קשור לאבטחת מידע?אני לא חושב שיכול להיות טענה עליהם שהם מתחילים לקחת על זה יחידות גם בלי סיבה.
אבל אני לא מצליח להבין איך הסיבה המונפקת כאן קשורה לענין.הסיבה המרכזית היא ביצועים של המודול.
כבר כשפתחנו את זה בזמנו כתבנו שייתכן וייסגר בגלל שזה דורש משאבים גדולים.
לצערנו, ככל שעבר הזמן גילינו שהדבר מכביד על המערכת ומגיע לכלל השבתה במקרים מסוימים. לא היתה ברירה אלא לחתוך את זה.
זה השיקול המרכזי.
בהודעה ששלחנו ציינו שהשינוי הנוכחי הוא גם שיפור בנושא של פרטיות וחישוב דקות נכון. זה לא אומר שהמצב שהיה עד היום השפיע לרעה על לקוחות, אבל בסופו של דבר השינוי גם משפיע לטובה בנושא הזה. -
@eliyahu נשמח אם יסבירו לנו יותר מפורט שנבין יותר מה בדיוק מהיום יעלה לנו
ומה לא
לדוג' כשיש לנו במערכת מודול תור שבשלוחה מסויימת ניתן להתקשר לנציגים ועד שאחד עונה והיום זה עולה יחידות זה ממשיך אותו דבר ?
מה בדיוק כן השתנה מהיום שלא עלה ויתחיל לעלות
תודה רבה
סליחה על האריכות -
@ישועה
עד היום: אם היית מגדיר מספר מערכת במודול תור כנציג זה לא היה עולה החיוג למערכת השניה
מהיום: כן -
@eliyahu כתב במה הכוונה שמתחיל לעלות כסף מודול תור:
אבל אני לא מצליח להבין איך הסיבה המונפקת כאן קשורה לענין.הסיבה המרכזית היא ביצועים של המודול.
כבר כשפתחנו את זה בזמנו כתבנו שייתכן וייסגר בגלל שזה דורש משאבים גדולים.
לצערנו, ככל שעבר הזמן גילינו שהדבר מכביד על המערכת ומגיע לכלל השבתה במקרים מסוימים. לא היתה ברירה אלא לחתוך את זה.
זה השיקול המרכזי.
בהודעה ששלחנו ציינו שהשינוי הנוכחי הוא גם שיפור בנושא של פרטיות וחישוב דקות נכון. זה לא אומר שהמצב שהיה עד היום השפיע לרעה על לקוחות, אבל בסופו של דבר השינוי גם משפיע לטובה בנושא הזה.אז חבל שלא היה כתוב במייל ללקוחות שזו הסיבה.
היה כתוב כמה דברים אחרים, שנתנו הרגשה של ניצול.
ושוב, זו זכותכם, ואם הייתם כותבים "מהיום החלטנו להרוויח גם על זה", זה היה מתקבל יותר טוב וזה גם היה עבורכם יותר שיווקי ונכנס ללב הלקוח.
בטח אם הייתם כותבים שם את מה שכעת אתה כותב כאן.
אבל כתבתם דברים אחרים שנתנו טעם פגום. -
@isi ממש לא הכוונה להרוויח מהיחידות על הניתוב הפנימי
הפוך, זה להוריד פיצ'ר שמקנה גמישות וחבל.