מדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת + במקרה של אימות העתקת הקוד שהתקבל
-
@ivrפון כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת:
ואם כן אולי הAPI של ימות המשיח מציג רק SMS שלא נקראו?
אין כזה דבר סמס שלא נקרא בapi של ימות...
אתה כן יכול לעשות קוד בשרת שלך שיבדוק את זה... -
@הרב כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת:
@ivrפון מענין זה לא מופיע בתיעוד.
תודה רבה. -
@יוסף-ח כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת:
אתה כן יכול לעשות קוד בשרת שלך שיבדוק את זה...
איך?
-
@ivrפון כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת:
איך?
תעשה קוד שיבדוק כל כמה שניות האם יש הודעה שעדיין לא נקראה ואם אתה רוצה אני יכול לפתח לך את זה בתשלום....
פנה למייל....
-
@יוסף-ח אתה אומר שרק אם ההודעה לא נקראה היא מופיע בAPI שפירסם א.
כי אם כן כנראה ש @0799222222 טעה והקוד עובד
כי לי אין מערכת תומכת בSMS
לניסיונות -
@ivrפון אני משתמש בדפדפן אדג וקיבלתי שגיאה
יש פתרון? -
@שולי אדג זה הפדפן שמגיע כברירת מחדל לוונדוס?
כי השניה ניסתי ועבד לי מעולה
מה שכן אין לי מערכת שתומכת בקבלת SMS אז יכול להיות שכמו ש @0799222222 כתב זה לא עובדמשום מה אצלי זה כותב תמיד "לא נמצאו SMS במערכת"
יכול להיות שכמו ש @יוסף-ח כתב זה רק על SMS של נקראו
אם מישהו מוכן שאעשה את הניסיונות על המערכת שלו בכבוד -
טוב @0799222222 @הרב @יוסף-ח
תיקנתי את זה כעת זה עובד
תודה וקרדיט ל @שולי שנתן לי בפרטי מערכת לניסיונות -
@ivrפון מושלם
מתאים לאימות בסמס לוחצים והסמס מופיע בעמוד באמצעות חלונית קופצת
שתי שאלות בבקשה- עד כמה זה מאובטח?
- האם ניתן להגדיר שכאשר יש מספר המספר יועתק ללוח?
-
- מבחינת אבטחה כל אחד שיש לו גישה למחשב שלך יכול לראות את הסימנייה וממילא את הסיסמה
שים לב להריץ את הסמניה דרך אתרים מאובטחים כמו הפורום
כי זה רץ על האתר שעליו אתה פותח את הסמנייה - בנוגע להעתקת המספר ששלח את ההודעה אפשרי פנה אלי בוואצפ
- מבחינת אבטחה כל אחד שיש לו גישה למחשב שלך יכול לראות את הסימנייה וממילא את הסיסמה
-
@שולי אם תרצה, אני יכול לבנות תוסף לדפדפן, שיעשה את זה בצורה מסודרת, יתן להעתיק וכו' בעלות סימלית. תוכל לפנות למייל:
avi@avi-dev.email -
-
-
@שולי כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת:
האם ניתן להגדיר שכאשר יש מספר המספר יועתק ללוח?
אם הבנתי נכון את כוונתך,
אז הנה גרסה משודרגת מעט של הסימניה, שמבצעת בדיקה האם קיימים רצפי בני יותר מ4 תווים ולא יותר מ7 של מספרים בלבד בגוף ההודעה, ומעתיקה אותם ללוח,
(כרגע יש בעיה ביותר מרצף אחד, שלפעמים רק האחרון נשמר בלוח משום מה)javascript:(function(){let token="0533137770:12345";let url=`https://www.call2all.co.il/ym/api/GetSmsIncomingLog?token=${encodeURIComponent(token)}&limit=1`;fetch(url).then(response=>response.json()).then(data=>{if(data&&data.responseStatus==="OK"&&data.rows&&data.rows.length>0){let sms=data.rows[0];let date=sms.server_date;let message=sms.message;let matches=message.match(/\b\d{4,7}\b/g);let copiedMessages="";if(matches){matches.forEach(match=>{let textarea=document.createElement("textarea");textarea.style.position="fixed";textarea.style.opacity=0;textarea.value=match;document.body.appendChild(textarea);textarea.select();document.execCommand("copy");document.body.removeChild(textarea);copiedMessages+=`הועתק ללוח: ${match}\n`;});}alert(`בתאריך: ${date}\nהודעה מאת: ${sms.phone}\nתוכן ההודעה: ${message}\n\n${copiedMessages||"אין מספרים להעתיק ללוח."}`);}else{alert("לא נמצאו SMS במערכת.");}}).catch(error=>{alert("שגיאה בבקשה: "+error.message);});})();
-
@אביי-ורבא עובד מעולה
הענין הוא שיכול להיות גם מספר טלפון בהודעה לכן חשבתי בפרטי אם @שולי שעדיף שרק אם זה בין 4-6 תוים
כי נדיר שיש יותר -
@ivrפון צודק,
אעשה בין 4 ל7עודכן.
-
@אביי-ורבא הוספתי לפוסט הראשון וכמובן נתתי לך קרדיט
-
@הרב כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת + במקרה של אימות העתקת הקוד שהתקבל:
איפה מצאת את זה
כי בתיעוד זה לא מופיע? -
@ivrפון @אביי-ורבא אלופים!!! תודה
חשוב להריץ את הפקודה כשנמצאים על כרטיסייה של אתר מאובטח (אני מריץ על האתר של הבנק)
-
@שולי כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת + במקרה של אימות העתקת הקוד שהתקבל:
חשוב להריץ את הפקודה כשנמצאים על כרטיסייה של אתר מאובטח (אני מריץ על האתר של הבנק)
לא אמור להיות קשור!
-
-
@שולי כתב במדריך | קיצור דרך לקבלת הSMS האחרון שהתקבל למערכת + במקרה של אימות העתקת הקוד שהתקבל:
למה לא קשור?
כי הדפדפן קובע האם האתר מאובטח (האתר מקבל את התעודות אבטחה) לאחר הכניסה ללינק, כל שזה לא משנה על איזה כרטיסיה הייתי לפני זה...