כהמשך למדריך האחרון שלי בעניין פקודות מהדפדפן, וגם לכאלו שמבינים יותר, הנני להציג בפניכם היום, איך לעשות כל פקודה שהיא - באוטומציה, דהיינו שזה יפעל לפי תזמון שתבחרו, לפי תאריך/שעה/פעם אחת ועוד...
עריכה:
@הרב הביא בהמשך השירשור, עוד אפשרות קלה לזה, והמדריך פה הוא על האפשרות במייק. כמו"כ ניתן לראות בהמשך השירשור אפשרויות נוספות למייק. ע"כ העריכה.
לפני שנתחיל חשוב לי לציין כי זה לא שלי, קרדיט מלא+קישורים להדרכות נוספות - כדאי לעיין בסוף הפוסט.
אז כמו שכבר ראינו איך לעשות פקודות מהדפדפן, מהם פקודות ומהם פרמטרים וכו', כעת נסביר איך אפשר לעשות הכל שיעבוד אוטומטי לפי הזמנים שנקבע! והכל חינמי לחלוטין!
לשם כך עלינו לפתוח חשבון במייק, נעשה את זה כאן (קישור שותפים של יוצר הקובץ) ונפתח את החשבון ע"י גוגל, אח"כ הוא ישאל כל מיני שאלות, תענו לו מה שאתם רוצים, כשישאל כמה יש לכם בחברה תענו 1 אבל לא כזה משנה...
בסרגל הכלים שבצד שמאל נלחץ על הכפתור המסומן בתמונה

ואחר כך על פלוס יוצרים תיקייה חדשה, וקוראים לה שם

נכנס לתיקייה שיצרנו ונלחץ על הפלוס בצד ימין למעלה, ואז יש לנו בצד שמאל למטה סרגל כזה, לוחצים על השלוש נקודות ועל העלאת קובץ

נעלה את הקובץ הזה blueprint.json
ואז לעשות בסרגל הנ"ל "שמור"
עכשיו נלחץ על הסינוריו הטרי שלנו, ונערוך מה שאנחנו צריכים

שימו לב איך שבשורה הראשונה כתוב את הכתובת+פקודה, ואח"כ יש כמה פרמטרים
חשוב מאד! לא לעשות תירגום אוטומטי כשעושים את זה, כי זה מתרגם גם את ההגדרות והכל יוצא משובש!
אם לוחצים על הסינוריו בלחצן ימני, ניתן לשנות את השם שלו והערות. (כמובן תמיד לא לשכוח לשמור הכל)
עכשיו פשוט נלחץ על הסמל של השעון, וניצור את הטריגרים - מתי יפעל!
עכשיו, תצאו רגע לתיקייה אחרת, נניח לתיקייה העליונה שזה כל התרחישים, ונראה שורה של הסינוריו החדש שלנו, בצד ימין יש מתג הפעלה, אם הוא כבוי - תפעילו אותו.
וזהו! יש לנו משימה קבועה! כך ניצור משימות רבות שאין באתר של ימות המשיח!
קרדיט ענק למי שבאמת הכין לנו את כל זה עם הקובץ המסודר:
למדריך שמסביר הרבה על השימוש במייק כנסו
כמובן שאשמח מאד להערות והארות (עד כמה שאוכל לעזור, או שפשוט תשאלו ישר במתמחים...)