מורי ורבותי, תחזיקו חזק את הכסא!... אוטומציות בימות המשיח!!!!!!!! פשוט וקל! כמה דקות, ואתם יכולים לעשות כל משימה - באוטומציה מלאה!!!!!
-
כהמשך למדריך האחרון שלי בעניין פקודות מהדפדפן, וגם לכאלו שמבינים יותר, הנני להציג בפניכם היום, איך לעשות כל פקודה שהיא - באוטומציה, דהיינו שזה יפעל לפי תזמון שתבחרו, לפי תאריך/שעה/פעם אחת ועוד...
לפני שנתחיל חשוב לי לציין כי זה לא שלי, קרדיט מלא+קישורים להדרכות נוספות - כדאי לעיין בסוף הפוסט.אז כמו שכבר ראינו איך לעשות פקודות מהדפדפן, מהם פקודות ומהם פרמטרים וכו', כעת נסביר איך אפשר לעשות הכל שיעבוד אוטומטי לפי הזמנים שנקבע! והכל חינמי לחלוטין!
לשם כך עלינו לפתוח חשבון במייק, נעשה את זה כאן (קישור שותפים של יוצר הקובץ) ונפתח את החשבון ע"י גוגל, אח"כ הוא ישאל כל מיני שאלות, תענו לו מה שאתם רוצים, כשישאל כמה יש לכם בחברה תענו 1 אבל לא כזה משנה...
בסרגל הכלים שבצד שמאל נלחץ על הכפתור המסומן בתמונהואחר כך על פלוס יוצרים תיקייה חדשה, וקוראים לה שם
נכנס לתיקייה שיצרנו ונלחץ על הפלוס בצד ימין למעלה, ואז יש לנו בצד שמאל למטה סרגל כזה, לוחצים על השלוש נקודות ועל העלאת קובץ
נעלה את הקובץ הזה blueprint.json
ואז לעשות בסרגל הנ"ל "שמור"עכשיו נלחץ על הסינוריו הטרי שלנו, ונערוך מה שאנחנו צריכים
שימו לב איך שבשורה הראשונה כתוב את הכתובת+פקודה, ואח"כ יש כמה פרמטרים
חשוב מאד! לא לעשות תירגום אוטומטי כשעושים את זה, כי זה מתרגם גם את ההגדרות והכל יוצא משובש!
אם לוחצים על הסינוריו בלחצן ימני, ניתן לשנות את השם שלו והערות. (כמובן תמיד לא לשכוח לשמור הכל)עכשיו פשוט נלחץ על הסמל של השעון, וניצור את הטריגרים - מתי יפעל!
עכשיו, תצאו רגע לתיקייה אחרת, נניח לתיקייה העליונה שזה כל התרחישים, ונראה שורה של הסינוריו החדש שלנו, בצד ימין יש מתג הפעלה, אם הוא כבוי - תפעילו אותו.
וזהו! יש לנו משימה קבועה! כך ניצור משימות רבות שאין באתר של ימות המשיח!
קרדיט ענק למי שבאמת הכין לנו את כל זה עם הקובץ המסודר:
@Harry Potter מפורום מתמחים טופ.
לכל המדריכים של @Harry Potter באוטומציות ראו בפורום מתמחים בקטגוריית אוטומציות, מומלץ מאד כדי לדעת יותר על האוטומציות!
למדריך שמסביר הרבה על השימוש במייק כנסו
כמובן שאשמח מאד להערות והארות (עד כמה שאוכל לעזור, או שפשוט תשאלו ישר במתמחים...)
-
@צבי-ד-צ תודה רבה על המדריך המפורט
וליוצר הקובץ המסודרהאם ניתן להתממשק גם עם אתר zapier?
-
@795069962 תנסה לשאול את @Harry Potter במתמחים,
אבל למה אתה מעדיף את זאפייר? -
@צבי-ד-צ יש לי אוטומציות פעילות בזאפייר ואני מכיר את האתר ולכן נוח לי יותר לעבוד עם זאפייר
-
@צבי-ד-צ אני רוצה לשאול אותו, תוכל להעלות לכאן את הקישור לפוסט שלו במחתמחים?
-
@795069962 אין לו פוסט על ימות המשיח, אלא הסברים כלליים על מייק ועל זאפייר, הבאתי בסוף המדריך את הקישורים הרלוונטיים, ואם יש לך אפשרות לצ'אט במתמחים, אתה יכול לנסות לשאול אותו גם ככה.
אם עדיין חסר לך איזה קישור, תגיד ואני ינסה לעזור לך בל"נ. -
@795069962 כתב במורי ורבותי, תחזיקו חזק את הכסא!... אוטומציות בימות המשיח!!!!!!!! פשוט וקל! כמה דקות, ואתם יכולים לעשות כל משימה - באוטומציה מלאה!!!!!:
@צבי-ד-צ תודה רבה על המדריך המפורט
וליוצר הקובץ המסודרהאם ניתן להתממשק גם עם אתר zapier?
כן, בטריגר תבחר תאריכים.
באקשן וובהוק, גט, פרמטרים.
בהצלחה -
אפליקצייה לימות המשיח ב Make כאן
-
@Harry-Potter כתב במורי ורבותי, תחזיקו חזק את הכסא!... אוטומציות בימות המשיח!!!!!!!! פשוט וקל! כמה דקות, ואתם יכולים לעשות כל משימה - באוטומציה מלאה!!!!!:
@795069962 כתב במורי ורבותי, תחזיקו חזק את הכסא!... אוטומציות בימות המשיח!!!!!!!! פשוט וקל! כמה דקות, ואתם יכולים לעשות כל משימה - באוטומציה מלאה!!!!!:
כן, בטריגר תבחר תאריכים.
באקשן וובהוק, גט, פרמטרים.
בהצלחהאפשר מפורט יותר?
אני פותח זאפ חדש ואיך אני מגדיר אותו שיתחבר עם ימות? -
@795069962
API -
@795069962 או שתסתכל במדריכים במתמחים ותנסה ללמוד משם
או שתשלח לי בקשה למדריך כזה
או שתנסה לבד, המערכות האלו לא מסובכות. -
@WIZNITZ כתב במורי ורבותי, תחזיקו חזק את הכסא!... אוטומציות בימות המשיח!!!!!!!! פשוט וקל! כמה דקות, ואתם יכולים לעשות כל משימה - באוטומציה מלאה!!!!!:
אפליקצייה לימות המשיח ב Make כאן
תודה רבה.
רק שים לב כמה פעמים מוזכר שם "למי שמבין..." אני רציתי להנגיש את זה לכלל הציבור, בצורה פשוטה וקלה.
מלבד זאת צריך להירשם וכו', ובסוף כמובן שהוא יכול לעשות רק מה שיש בתיעוד של ימות המשיח, אז עכשיו כל אחד יכול לעשות את זה בקלות, גם בלי לבקש כל מיני דברים במייל וכו'! -
@צבי-ד-צ @Harry-Potter @WIZNITZ
מה בעצם המעלות של מייק על פני גוגל סקריפט?
לכאורה אפשר לעשות את הכל גם ע"י גוגל סקריפט, לא?
בתודה ובברכה לכל העוזרים והמנגישים, זה בהחלט תועלת עצומה לכלל ולפרט... -
@צצ דבר ראשון אתה צריך קוד לגוגל סקריפט...
דבר שני יש בעיה עם החיבור של גוגל סקריפט עם ימות, זה צריך לפעמים טוקן חדש כל פעם וכו' וזה לא יעבוד טוב אוטומטי
דבר שלישי הטריגרים הרבה יותר טובים במייק, יש דברים שבגוגל סקריפט זה עושה את הפעולה פעם אחת בתוך השעה, ולא בדקה מסויימת (זה אני לא בטוח, אלא מה שאני ניסיתי) -
@צצ יותר קל לדבג במייק
אני בא מעולם האוטומציה, יוצא לי לפעמים להשתמש בסקריפט, וכמה שקוד זה כיף- מבחינתי זה לא דומה לNO CODE -
@Harry-Potter
מה זה "לדבג"?
מה זה "NO CODE"?
בתודה רבה רבה על ההסברים והסבלנות.. -
@צבי-ד-צ כתב במורי ורבותי, תחזיקו חזק את הכסא!... אוטומציות בימות המשיח!!!!!!!! פשוט וקל! כמה דקות, ואתם יכולים לעשות כל משימה - באוטומציה מלאה!!!!!:
רק שים לב כמה פעמים מוזכר שם "למי שמבין..."
ממש לא נכון אתה פשוט פונה ל @מוישי-שובקס מקבל קישור נכנס מתחבר אם חשבון פעיל במייק ונוספות לך אפשריות זה לא גורע מהמדריך שלך אלה רק מוסיף קיצורי דרך לכמה api של ימות
-