הוספת header לבקשות API
-
@amp-Software-0 כתב בהוספת header לבקשות API:
לגופו של ענין בלי להיכנס לפרטים, יש שירותים שלא מקבלים בקשות בלי שנשלחו headers מסויים (לדוגמא טוקן אבטחה, או אימות משתמש וכדו')
אבל מודול API לא נועד לשלוח בקשות לAPI צד ג' אלא לשרת משלך שמדבר ב"פרוטוקול" טקסט שימות המציאו כדי לאפשר לשרת שלך לשלוח בשיחה
-
@עידו משהו שכנראה לא ידעת, זה כבר קיים אפשר לשלוח את הטוקן בheader, לדוג' ב
js
xhttp.setRequestHeader("authorization", token);
-
@ערוץ-הסקרים
????
מה כבר קיים??
הוא ביקש שכשימות פונים לשרת באמצעות מודל API שיהיה אפשרות להגדיר להם לשלוח header מסויים,
איך זה קשור לדוגמא שהבאת איך מגדירים headers לבקשות שנשלחות באמצעות JS? -
@ערוץ-הסקרים
????
מה כבר קיים??
הוא ביקש שכשימות פונים לשרת באמצעות מודל API שיהיה אפשרות להגדיר להם לשלוח header מסויים,
איך זה קשור לדוגמא שהבאת איך מגדירים headers לבקשות שנשלחות באמצעות JS?הוא התבלבל בין מודל API לגישת מפתחים API, ששם אפשר לשלוח בHEADER את הטוקן באמצעות authorization, משהו שלא כולם יודעים
-
@צדיק-תמים כתב בהוספת header לבקשות API:
לגופו של ענין בלי להיכנס לפרטים, יש שירותים שלא מקבלים בקשות בלי שנשלחו headers מסויים (לדוגמא טוקן אבטחה, או אימות משתמש וכדו')
אבל מודול API לא נועד לשלוח בקשות לAPI צד ג' אלא לשרת משלך שמדבר ב"פרוטוקול" טקסט שימות המציאו כדי לאפשר לשרת שלך לשלוח בשיחה
אז בואו ניקח אותו צעד קדימה ונשתמש בו למה שצריך בלי לחכות לפיתוחים יקרים של ימות המשיח.
יש פה חברה שרוצים API ליש חשבונית וכל מה שחסר להם (לכאורה, לא בדקתי בפועל עדיין) זה רק זה.
לדוגמא זה:
HEADERS Content-Type: application/json Authorization: {"secret":"3c341b0f-310f-4770-b5c1-12655554b3","userkey":"QssW7776655KqJ"} BODY { "Title": "", "Notes": "", "NotesBottom": "", "CurrencyID": 1, "LangID": 359, "SendSMS": false, "SendEmail": false, "DocumentType": 9, "ExchangeRate": 1, "vatPercentage": 17, "roundPrice": 0, "OrderNumber": "", "DateCreated": "2022-06-17", "MaxDate": "2022-07-17", "hideMaxDate": false, "sourceType": "1", "refdocNumber": 0, "refurl": "", "statusID": 1, "isDraft": false, "sendSign": false, "DontCreateIsraelTaxNumber": false, "discount": { "amount": 1, "typeid": 1 }, "files": ["https://yeshinvoice.co.il/upload/4707/2022/7/Ly.png"], "Customer": { "Name": "שם הלקוח לדוגמא", "NameInvoice": "שם הלקוח לדוגמא", "FullName": "שם איד קשר", "NumberID": "מספר תעודת זהות", "EmailAddress": "ploni@yeshinvoice.co.il", "Address": "", "City": "Tel aviv", "Phone": "0933333333", "Phone2": "0528000000", "CustomKey": "743333", "ZipCode": "", "CountryCode": "IL", "ID": -1 }, "items": [{ "Quantity": 1, "Price": 500, "Name": "Product 1", "Sku": "311111", "vatType": 4, "SkuID": -1 }, { "Quantity": 1, "Price": 500, "Name": "Product 2", "Sku": "5465555", "vatType": 4, "SkuID": -1 } ], "payments": [{ "BankNumber": "", "BranchNumber": "", "AccountNumber": "", "CheckNumber": "", "Reference": "", "CardLastDigits": "", "CardType": -1, "TransactionType": -1, "NumberofPayments": 1, "Price": 1000, "TypeID": 5, "Title": "", "DealNumber": "", "PaymentAppType": -1, "DueDate": "2022-08-17" }] }
תועלת מזה - תהיה, נזק - בינתיים לא נראה לי.
למרות שעכשיו אני רואה שיתכן שזה לא יכסה הכל, אני לא לגמרי מבין בזה. אשמח לדעת המבינים בתחום.
-
@עידו לא הצלחתי להבין מאיפה אתה רוצה לקחת את הנתונים ומה אתה רוצה לעשות איתם
לגופו של עניין בעקרון התקשור מול כל צד אחר אמור להיות דרך השרת שלך והשרת שלך אמור לענות תשובות לשרת של ימות המשיח לפי הקריטריונים של ימות המשיח
מקווה שעזרתי משהו -
@הלי כתב בהוספת header לבקשות API:
@עידו לא הצלחתי להבין מאיפה אתה רוצה לקחת את הנתונים ומה אתה רוצה לעשות איתם
לגופו של עניין בעקרון התקשור מול כל צד אחר אמור להיות דרך השרת שלך והשרת שלך אמור לענות תשובות לשרת של ימות המשיח לפי הקריטריונים של ימות המשיח
מקווה שעזרתי משהוהנתונים ילקחו חלקם מהקשות בטלפון וחלקם כנתונים קבועים.
הכל במודל API כמובןהענין שאני לא רוצה שיעבור דרך השרת שלי כי יש פרטי אשראי וכו, אני רוצה שיצא מימות המשיח ישר ליש חשבונית
-
@עידו אני חושב שאתה צודק ואין אופציה בינתיים לשלוח header בקריאה מימות אם יהיה אז יש אופציה להוסיף נתונים קבועים ונתונים לבקש למשתמש לפני השליחה הראשונה אבל לא תוכל להמשיך להשמיע תשובה עסקה אושרה או לא וכולי
במחשבה שנייה אולי כן בעצם אם התשובות קבועות ותכניס במערכת קבצים להשמעה על כל סוג תשובה -
@הלי בדיוק
לכן בקשתי את הפיתוח הזהאני רק מתלבט לגבי חלקים כמו זה
"discount": { "amount": 1, "typeid": 1 },
אם יהיה אפשר לעשות את זה
-
@עידו למה שלא יהיה ניתן להכניס כמערך את פרמטרים לשליחה?
-
-
@עידו כתב בהוספת header לבקשות API:
@הלי כתב בהוספת header לבקשות API:
@עידו למה שלא יהיה ניתן להכניס כמערך את פרמטרים לשליחה?
אפשרי?
לא מבטיח לך אבל למיטב זכרוני כן
-
ואחכ אתה צריך לבקש שימות המשיח יתנו לך לטפל בresponse
הרי חוזר לך json
שאתה צריך לחלץ מתוכו נתונים לגבי ההצלחה או הכשלון של הבקשה.אז הבקשה היא לא רק להוסיף headers,
אלא שיוכלו לערוך לגמרי את הבקשה שנשלחת כולל לשלוח מערכים או אוביקטים עמוקים יותר.
ושתהיה את האפשרות לטפל בתגובות - בכל סוג תגובה שהיא.וכל זה כדי לחסוך לך את העבודה בלבנות שרת מתווך...
חושב שזה פיתוח מורכב מבחינת ימות המשיח.
אתה יכול לנסות לפנות אליהם במייל ולבקש הצעת מחיר.
-
@עידו
הוספת header לבקשות API הוא דבר מבורך,
אבל לדוגמא שאתה הבאת הוא לא רלוונטי כלל וחבל על הפיתוח,
אם כבר אפשר לבקש מימות לפתח בשלוחת סליקת אשראי שיוכלו לסלוק עם החברה איתו אתה רוצה לסלוק, כמובן שרק אם יש להם api עבור סליקה ולא api עבור קבלת iframe וכדו'