שרשור לתגובות על מודול "שירות לקוחות חינמי משודרג"
-
@דף-חדש
רק שיכול להיות שבמקרה שבמהלך המעבר לשלוחה הבאה יכנס המתקשר האחרון שהוא עובר את כל השלוחות עד שמוצא שלוחה פנויה, ויכנס לשלוחה הזו... -
@דף-חדש
האמת שגם אני בניתי ע"ז אבל נראה שאין אפשרות כזאת. מוזר.
אם אתה פונה לשירות הלקוחות אשמח אם תעדכן. -
@דף-חדש כתב בשרשור לתגובות על מודול "שירות לקוחות חינמי משודרג":
(יש לך את הקרינות של זה גם?)
יצרתי קובץ tts של "מיקומך בתור הוא" ועוד קובץ עם המספר, והגדרתי הקראה של אסנת, שנשמע יותר טוב.
-
@ד-סופר-0
הסתדרת? -
@אA כן אני יסתדרתי תודה רבה מאד!
אבל צריך לשנות את זה במדריך כי שם כתוב אחרת! -
@ד-סופר-0
תודה רבה על ההערה!
כתבתי את המודול הזה על מודול שקיים אצלי, ובו הכנסתי לפני כן שלוחת תפריט (כיון שישנם מספר נציגים), ושכחתי לשנות...
תמשיכו להעיר ולהאיר!!! -
@אA
עדיין לא הבנתי איך עשית מודל תורים עם אמירה מספרך בתור...?
אגב, כבר ידוע לך מספר מערכת של תפריט כוכבית? -
@אA כתב בשרשור לתגובות על מודול "שירות לקוחות חינמי משודרג":
אם אתה פונה לשירות הלקוחות אשמח אם תעדכן.
פניתי אליהם,
והם צחקו עלי ולא הבינו מה השאלה הזו קשורה אליהם.
אז למי כן פונים? -
@דף-חדש
א'. עדיין לא עשיתי אפשרות של "מיקומך בתור", אבל העלתי רעיון שאולי יעבוד, והוא לפתוח כמה שלוחות שכל אחת מהן היא השמעת הודעה של מיקומך בתור + קובץ עם מנגינת המתנה של 1-2 דקות ואז עובר לשלוחה הבאה, ובכל שלוחה להגדיר הגבלת מאזינים לאחד, כך שאם יש מאזין בשלוחה, הוא יחזור שוב לשלוחה הקודמת.(אם תרצה אעלה לך את ההגדרות המלאות + קבצים להשמעה, ואם יעבוד לך כמו שצריך אעדכן במודול).
הבעיה הייתה שהמערכת ממשיכה לזהות שיש מאזין בשלוחה כל עוד הוא לא מנתק את השיחה או יוצא למערכת אחרת, ולכן אמרתי שיש לי רעיון שאולי יעזור לזה, שבכל פעם שהמאזין עובר לשלוחה הבאה הוא ייצא למערכת אחרת שתחזיר אותו מיד וכך ההגבלה על השלוחה תימחק.
אם תחליט לעשות בצורה הזו יעבוד לך כמו שצריך, אשמח אם תעדכן אותי ואני יעדכן את זה במודול.ב'. לא מצאתי את ההודעת מערכת, אבל יתכן שבשירות הלקוחות יוכלו לתת את זה.
-
@אA כתב בשרשור לתגובות על מודול "שירות לקוחות חינמי משודרג":
לא מצאתי את ההודעת מערכת, אבל יתכן שבשירות הלקוחות יוכלו לתת את זה.
@דף-חדש כתב בשרשור לתגובות על מודול "שירות לקוחות חינמי משודרג":
פניתי אליהם,
והם צחקו עלי ולא הבינו מה השאלה הזו קשורה אליהם.
אז למי כן פונים? -
@דף-חדש
מה הכוונה מה היא קשורה עליהם? הם פיתחו את המערכת הזו, והם היחידים שיודעים מה מספר ההודעה.
אולי תנסה לפנות לחברה מהניהול כאן.