ימות המשיח התחילו לשנות גם את הווטסאפונים הישנים למערכות IVR2!!! 👍👍👍🥰🥰
-
@פלוס אם תוכל, תעשה לי טובה, ותבדוק במערכת שלך שעדיין לא עברה לפלטפורמה החדשה, אם בלשונית הראשונה באתר הישן, יש אפשרות כלשהי לבקש להעביר את המערכת?
תודה רבה. -
עדכון מעניין:
פתחתי את האתר של ווטסאפ כזה ששונה, ונראה שהדביקו לו מספר פלאפון כמספר ראשי, משהו שמתחיל ב055 וכו', אשמח מאד שכל מי שיש לו כזה קו שיעדכן אם זה גם אצלו.
אם זה נכון, ייתכן שזה קשור לדמי הקישוריות.עריכה:
טעות שלי. -
@צבי-ד-צ כתב בימות המשיח התחילו לשנות גם את הווטסאפונים הישנים למערכות IVR2!!!
🥰🥰:
ותבדוק במערכת שלך שעדיין לא עברה לפלטפורמה החדשה, אם בלשונית הראשונה באתר הישן, יש אפשרות כלשהי לבקש להעביר את המערכת?
אצלי לא.
@צבי-ד-צ כתב בימות המשיח התחילו לשנות גם את הווטסאפונים הישנים למערכות IVR2!!!
🥰🥰:
עדכון מעניין:
פתחתי את האתר של ווטסאפ כזה ששונה, ונראה שהדביקו לו מספר פלאפון כמספר ראשי, משהו שמתחיל ב055 וכו', אשמח מאד שכל מי שיש לו כזה קו שיעדכן אם זה גם אצלו.אצלי לא.
-
תגידו,
מי שיש לו ווצאפ ישן,
איך הוא יכול להעביר אותו לפלטפורמה החדשה? -
@דף-חדש
בכניסה של המנהל לקו הוא משמיע הודעה כי ניתן לשדרג את המערכת בהקשה על * בתפריט הראשי. -
@אA תודה רבה! הוספתי בפוסט הראשון.
-
יש לי הודעה לשינוי לאיויאר הקישו * ולא עוזר אני מקיש * ואז 1 וחוזר לתפריט כאילו לא קרה כלום
-
@מתנסה-php-api גם לי היה באחד המערכת שלח מייל ימות אם המספר מערכת שאתה רוצה לשנות למתקדמות
-
@צבי-ד-צ
הרבה זמן שלא הייתי כאן.
אז לשאלתך,
לא, אין לי אפשרות כזאת,
וגם בניהול הטלפוני הוא לא אומר כלום.
מה עושים? -
@פלוס אמור להיות שאם התקשרת מהטלפון שפתח את המערכת, יש הודעה בכניסה על האפשרות לשנות את המערכת. התקשרת מהמספר שפתח את המערכת?
-
-
@צבי-ד-צ
לא, ולא יהיה לי אפשרות... -
@פלוס כתב בימות המשיח התחילו לשנות גם את הווטסאפונים הישנים למערכות IVR2!!!
🥰🥰:
ולא יהיה לי אפשרות...
חבל באמת... -
@אלחנן1 למה עכשיו גם כשמתקשרים ממספר שפתח את המערכת, ועושים את התהליך של השינוי, אבל בפועל זה לא משתנה?
תודה רבה! -
@צבי-ד-צ נא לשלוח פרטי שיחה למייל
-
@אלחנן1 תודה רבה!
הבעיה היא שאני לא הטלפון שפתח את המערכת, אלא אני רק עוזר לחבר. השאלה היא אם זה משהו רשמי וכללי - שזה נגמר (וכמו שמודיעים שם שזה לזמן קצוב) או שזה בעיה פרטית. -
@אלחנן1
גם לי יש מערכת אבל הוא לא מודיע בכניסה על האפשרות לשדרג (מהטלפון שפתח את המערכת), האם יש אפשרות לשלוח לשירות הלקוחות מספר וסיסמא וישדרגו לי? -
@אA אולי באמת תנסה לטובת הציבור.
מחר בבוקר תנסה לשדרג, ואז תשלח מייל לשרות לקוחות שניסית ולא הצלחת+פרטי שיחה (מספר מחוייג ושעה שהתקשרת וסיסמה) ואחר כך באיזה 1 בצהרים תתקשר אליהם ותוודא שהוציאו את הלוג, וכך יפתרו את העניין לתועלת כולנו! -
@צבי-ד-צ
אני אנסה בעזה.
רק למה התכוונת להוציא את הלוג? -
@אA יש להם לוגים מפורטים של השיחות שנמחקים כל יום, לכן צריך לוודא לפני סיום השרות שהורידו את הלוג.
-
@אA עכשיו אני רוזאה שאצלך הבעיה שהוא בכלל לא מודיע את זה? מוזר ואני מקוה שזה יעזור לבעיה הזו. אבל מה מפסידים מלנסות?...