רישום לצינתוקים אישיים בצורה המהירה ביותר וללא API!
-
קרדיט ל @צבי-ד-צ על חלק מהרעיונות שיובאו במשך!
אז איך עושים שלוחת רישום לצינתוקים אישיים ללא שימוש ב-API (וממילא הכי מהיר שאפשר)?
הרעיון עובד בצורה שכל מי שנכנס לשלוחה - משנה את שלוחת הרישום לצינתוקים לרישום לרשימת צינתוקים שהיא המספר שלו, לדוג' מס' 0772222770 נרשם לרשימת צינתוקים 0772222770, הרעיון נצרך למי שמשתמש בהודעות אישיות של @HMJE22 וכן בשליחת הודעה אישית בזמן האזנה להודעה
נצטרך לפתוח 4 שלוחות,
- שלוחת מעבר לשלוחה של שינוי רשימת הצינתוקים למספר הטלפון (בדוגמה שלוחה
0/3/) - שלוחה
Aבשלוחה0/3/- שינוי רשימת הצינתוקים למספר הטלפון - שלוחה
Bבשלוחה0/3/- איפוס מונה כניסות לשלוחהA - שלוחה
Cבשלוחה0/3/- רישום לצינתוקים בפועל
ועכשיו, להגדרות---
בשלוחה
0/3/:type=go_to_folder go_to_folder=Aשלוחה זו על מנת שתוכלו לדעת כמה נכנסו לשלוחה למרות האיפוס בהמשך
בשלוחה
/0/3/A:שימו לב שבשורה 9 כתוב /0/3, תצטרכו לשנות את זה בהתאם למיקום ששמתם את השלוחה
type=add_id_to_list enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no ;כתובת השלוחה הנוכחית /A/ext add_id_to_list_location_list=/0/3/C/ext add_id_to_list_key=list_tzintuk add_id_to_list_value_type=EnterID add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_end_goto=../B limit_entries_folder_max=1 limit_entries_folder_goto=.יש להעלות לשלוחה שני קבצי שקט בשמות
M3411ו-M3752
quiet.wav
בשלוחה
/0/3/B:גם כאן שימו לב שעליכם לשנות את כתובת השלוחה בשורה 4
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/Log/LogCounters add_id_to_list_key=Foldar-0/3/A add_id_to_list_value=0 add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_end_goto=../Cיש להעלות לשלוחה קובץ שקט בשם
M3411
בשלוחה
/0/3/C:type=tzintuk title=ניהול קבלת צינתוקים אישיים list_tzintuk= ;לאן יעבור בסיום הרישום tzintuk_end=/
בהצלחה!!
- שלוחת מעבר לשלוחה של שינוי רשימת הצינתוקים למספר הטלפון (בדוגמה שלוחה
-
הוזכר על-ידי C CUBASE
-
הוזכר על-ידי C CUBASE
-
הוזכר על-ידי C CUBASE
-
הוזכר על-ידי C CUBASE
-
הוזכר על-ידי א איל משולש
-
הוזכר על-ידי א איל משולש
-
@CUBASE
אני נתקע בשלוחה A.
יש שקט ושוב דבר לא זז. -
@אA אתה בטוח שבA זה לא עובד? לי זה לא עבד עד שבשלוחה הראשונה הכנסתי נתיב מלא במקום
type=go_to_folder go_to_folder=A -
הוזכר על-ידי ו ועד
-
-
@565906
למעשה עכשיו כן עובד לי, במערכת אחרת.
לא ברור -
@CUBASE לי עובד!!!
תודה רבה רבה!!! -
-
@CUBASE
ממש תודה רבה!!!
אין מילים, הגדרות כ"כ ברורות ומסודרות!!השאלה היא האם יש גם הגדרות לשלוחת שליחת צינתוק לנרשמים ספציפיים, או שצריך לשלוח רק דרך המחשב?
-
@ועד אותו דבר בדיוק רק עם הוספת ההגדרה
tzintuk_admin=yesבשלוחת הצינתוקים! -
@CUBASE
אבל איך יש לי אפשרות לבחור לאיזו נרשם לשלוח?
ברירת המחדל שולח למי שנרשם אחרון ואז מספרו מופיע כ list_tzintuk=0XXXXXXXXXהאם יש אופציה שהמערכת תיתן לי לבחור לאיזו רשימה לשגר צינתוק?
תודה!! -
@ועד התכוונתי לעשות שלוחה בדיוק כמו השלוחה הזו ולהגדיר בשלוחת הצינתוקים
tzintuk_admin=yesובנוסף להגדיר בשלוחת הוספת הערך הראשונה (
/0/3/A) בשורה 11 את ההגדרה הבאה במקום מה שיש עכשיוadd_id_to_list_value_type=digits -
@CUBASE תודה רבה!!!!
עובד מעולה!!!!!!!!!!!! -
@CUBASE רציתי לברר אודות שלוחת השליחה, לאחר שהגדרתי הכל טוב לפי ההגדרות, בהתחלה זה עבד לי טוב ולאחר יום זה הפסיק לעבוד. אני נכנס לשלוחה ושומע שקט ארוך.
האם זה תקלה רק אצלי? או משהו כללי? ומה ניתן לעשות?
תודה רבה לך על כל העזרה!!!! -
@ועד כבר היה משהו שזה לא עבד לו כי לא ננרשם הכניסות, תבדוק במונה כניסות האם נרשם
-
@איל-משולש לא הבנתי את כוונתך, אשמח שתסביר, תודה.
-
@ועד תבדוק בתיית LOG בקובץ LogCounters מה כתוב תחת השלוחות בערך
Foldar-שלוחה ששמת/A -
@איל-משולש אכן רשום לי כניסה רק פעם אחת!
מה אני אמור לעשות? -
@ועד תשנה ל-0 ותבדוק האם זה חוזר לעבוד
-
@ועד
זה בדיוק מה שקרה לי. -
@איל-משולש לשנות את מה? אשמח לפירוט.