העברת מספר קו לקו אחר
-
@צבי-ד-צ אני לא יודע איך עובד מספר משני, אבל אני חושב שזה לא הפניה ברמת קוד שאתה יכול להכניס אלא ברמת המערכת, ואם זה נכון איך אפשר להעביר ממנו שיחות? אפשר בכלל להכנס אליו דרך הממשק? זה לא פשוט מספר עם הפניה ותו לא?
-
@עידו אמרתי, לא יהיה מספר משני באמת, אבל אתה יכול להוסיף את המספר כזיהוי מאושר למשל, זה כבר פתר לך איז 50 אחוז מהדברים שאתה צריך בשבילם מספר משני, פלוס שאתה עושה הפניה מהמספר ההוא, ויש אפשרות להפנות בהעברת השיחה לשלוחה מסויימת, בסך הכל יש לך כמעט את כל מה שאתה צריך בשבילו מספר משני
-
אהה, טוב אולי זה רעיון טוב בעקרון, הענין הוא שהוא ביקש להעביר קו משני ממערכת למערכת, כך שזה כבר קו משני ממש, וככל הנראה זה רק שירות לקוחות -
@עידו כתב בהעברת מספר קו לקו אחר:
וככל הנראה זה רק שירות לקוחות
ואז מה? הוא יכול לאשר את זה כזיהוי יוצא
-
@עידו רק לדעת, שלעשות את זה בשרו"ל זה בסך הכל איזה 20+ ש"ח, לא כזה נורא...
-
@צבי-ד-צ א. אנחנו צריכים להפנים ש20+ זה באמת לא נורא, חיוב ח"פ כמובן.
ב. אם בכל זאת לא רוצים להוציא כסף, צריך לשקול את מה שהצעת. -
אנחנו צריכים להפנים ש20+ זה באמת לא נורא, חיוב ח"פ כמובן.
עקרונית אתה צודק, אבל יש בזה המון צדדים וכל מקרה לגופו.
לדוגמא, מי שזה בשביל שרות לקוחות, בהחלט לא כדאי לו לעשות עסק מכאלו סכומים, אבל מי שעושה קוים לדברים אחרים, שגם כך מוציא על זה כסף, זה כבר משהו אחר. כמו כן, אינו דומה מישהו שהקומבינות הנ"ל הם כלאחר יד, למישהו שזה חתיכת עבודה ושעות רבות בפורום לדעת איך לעשות כל דבר. וכן, אינו דומה מי שיש לו 2 קוים למי שיש לו 15 קוים. וכן, מי שרוצה מספר משני מסויים לקו מסויים למי שרוצה מספר והוא משחק איתו בין קוים. וכו' וכו' -
@צבי-ד-צ כתב בהעברת מספר קו לקו אחר:
וככל הנראה זה רק שירות לקוחות
ואז מה? הוא יכול לאשר את זה כזיהוי יוצא
אם אתה מתכוון לזיהוי ספיישל - זה לא אפשרי, ימות חסמו את זיהוי ספיישל במערכות שלהם..
-
@CUBASE אאה...
אז רק לצינתוקים הוא יוכל דרך API, לשרות לקוחות זה יהיה יותר מסובך אם בכלל אפשרי -
@CUBASE כתב בהעברת מספר קו לקו אחר:
אם אתה מתכוון לזיהוי ספיישל - זה לא אפשרי, ימות חסמו את זיהוי ספיישל במערכות שלהם..
אכן, אני ניסיתי בעבר לעשות את הרעיון הזה ע"י שלוחת וירטואל פלוס כדי שאקבל את השיחה וכו' וכו', ואכן היה כתוב שלא ניתן לאמת בעלות על המספר.
באמת מוזר למה הם חסמו את זה, מה הפריע להם. -
@בוס רוצים שתשלם על מספר משנה ולא תעשה קומבינות..
-
@CUBASE כתב בהעברת מספר קו לקו אחר:
רוצים שתשלם על מספר משנה ולא תעשה קומבינות..
לא נראה לי שהם מחפשים עבודה מיותרת.
-
@בוס כתב בהעברת מספר קו לקו אחר:
לא נראה לי שהם מחפשים עבודה מיותרת.
20 ש"ח לדקה וחצי,
לא נשמע "עבודה מיותרת"