חסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס! 😳📲
-
@יהודה-צ-כ
כלומר? מה? -
@דף-חדש כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!:
@יהודה-צ-כ
כלומר? מה?בדקת בזמן אמת לאן הוא מועבר?
-
@דף-חדש כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!
:
@יהודה-צ-כ
ידעתי שיבקשו את זה. אז אביא, אבל שוב, אם טעיתי - איך כולם נחסמו והוא לא?מסנן בדיקה רשי"ת check_template_filter=2 חסומים ילכו ל: check_template_filter_2_blocked_go_to=/991 כל השאר ל: check_template_filter_none_go_to=/990
תביא את כל ההגדרות שיש בשלוחה הזאת
-
@יהודה-צ-כ
אני כמעט בטוח שהוא עובר מקו אחר - ישר לתוך שלוחה ספיציפית אצלי בקו.
איך אני יודע? הוא עקף אפי' סיסמאות.אני פתאום רואה אותו על המסך מופיע - ישירות לתוך שלוחות מסויימות.
-
:
@יהודה-צ-כ
אני כמעט בטוח שהוא עובר מקו אחר - ישר לתוך שלוחה ספיציפית אצלי בקו.
איך אני יודע? הוא עקף אפי' סיסמאות.אני פתאום רואה אותו על המסך מופיע - ישירות לתוך שלוחות מסויימות.
אם ככה העניין אך ורק בשליטתך, אם יש לך מספר כלשהו שמפנה לשלוחה פנימית אצלך, זה הפיתרון לתעלומה...
-
@יהודה-צ-כ
את שלוחה 991 הבאתי.
אח"כ הם מועברים לשלוחה 975.
ושם מוגדרניתוק type=hangup
-
:
@יהודה-צ-כ
את שלוחה 991 הבאתי.
אח"כ הם מועברים לשלוחה 975.
ושם מוגדרניתוק type=hangup
התכוונתי לשלוחה ראשית/ השלוחה עם הפילטר רשימת תפוצה
-
@יהודה-צ-כ
יש לי אכן.
אבל ---- גם שם, כל מספר חסום - מופנה ישירות לשלוחת החסומים. בדקתי.
ובכלל, אני רואה לאיזה מספר הוא מתקשר, והוא מתקשר מהמספר האמיתי הראשי. -
type=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes say_name=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yes שלוחת הסולמית hash_extension=yes
-
:
@יהודה-צ-כ
יש לי אכן.
אבל ---- גם שם, כל מספר חסום - מופנה ישירות לשלוחת החסומים. בדקתי.
ובכלל, אני רואה לאיזה מספר הוא מתקשר, והוא מתקשר מהמספר האמיתי הראשי.בלשונית שיחות נכנסות זה יראה לך מספר שונה רק במספר משוייך , אז בכל זאת יכול להיות שהוא התקשר למערכת שמפנה לשלוחה פנימית אצלך, תנסה לחסום אותו על ידי פילטר רשימת תפוצה, גם מהשלוחות הפנימיות שמועברים אליהם המספרים השונים
-
:
type=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes say_name=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yes שלוחת הסולמית hash_extension=yes
איזה שלוחה זה?
-
@דף-חדש
אולי הוא עלה על סיסמת הניהול?
תוריד לוג שלהשיחות הנכנסות, אולי תראה באמת שהוא מגיע דרך קו אחר, יש תיעוד של זה. -
@זרח כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!
:
@דף-חדש
אולי הוא עלה על סיסמת הניהול?
תוריד לוג שלהשיחות הנכנסות, אולי תראה באמת שהוא מגיע דרך קו אחר, יש תיעוד של זה.אבל איך הוא נכנס למערכת ? כל עוד הוא לא הוציא את עצמו דרך האתר מרשימת התפוצה / ביטל את החסימה, הוא לא יכול להיכנס דרך הפלאפון גם אם הוא יודע את הסיסמה. (כל החסומים אצלו מועברים לשלוחת השמעת קבצים ומשם לניתוק)
ו @דף-חדש לא אמר משהו בנוגע לזה שאיכשהו הוא יוצא מהרשימה, הוא נמצא בה ובכל זאת נכנס. -
@יהודה-צ-כ
אולי להשתמש ברשימה שחורה, במקום ברשימת תפוצה. -
:
@יהודה-צ-כ
אולי להשתמש ברשימה שחורה, במקום ברשימת תפוצה.אני מאמין שהוא נכנס דרך מספר משני (לא משוייך) לתוך שלוחה פנימית, @דף-חדש בעצמו אמר שנראה לו שהוא נכנס לשלוחה פנימית
-
@יהודה-צ-כ
גם את השלוחה הפנימית אפשר לחסום עם רשימה שחורה.
אם השאלה מה בדיוק קרה, אני לא יודע, אבל אם @דף-חדש מחפש פיתרון, כנראה שזה יעבוד. -
:
@יהודה-צ-כ
גם את השלוחה הפנימית אפשר לחסום עם רשימה שחורה.
אם השאלה מה בדיוק קרה, אני לא יודע, אבל אם @דף-חדש מחפש פיתרון, כנראה שזה יעבוד.כשכתבתי את ההודעה הקודמת התכוונתי שנראה לי שהבנתי מה הבעיה , ולכן לא נצטרך להגיע לרשימה שחורה...
-
1.אם לדעתך הוא מופנה ישירות לשלוחה מסויימת - נסה להגדיר את הפילטר בקובץ
ivr.ini
וכמובן לבטל אותו בשלוחות של החסומים כדי שלא יועברו שוב ושוב לאותה שלוחה
2. בדוק שהמספר לא מופיע ברשימה כפעיל
3. נסה להעביר לשלוחה 991 גם את מי שמופיע עם מספר לא תקין, ייתכן ששם הבעיה -
@CUBASE כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!
:
- נסה להעביר לשלוחה 991 גם את מי שמופיע עם [מספר לא תקין] ייתכן ששם הבעיה
@דף-חדש אמר שהוא רואה אותו נכנס לשלוחה בשיחות נכנסות כך שהמאזין לא נכנס עם חסוי או לא תקין
-
@יהודה-צ-כ לכן כתבתי ייתכן, אולי יש איזו קומבינה להתקשר ממספר שנראה רגיל אבל הוא לא תקין, אם אפשר לנסות - למה לא?