חדש! מודול שיתוף מערכת בין מאזינים
-
@מתעניין או שפשוט יוכלו להגדיר בשלוחה לאיזה שלוחה ייכנס כשיענה לשיחה
-
ח חיידר התייחס לנושא זה
-
תשלחו לי למייל את הבקשות בצורה מסודרת ונראה מה אפשר לפתח
eliyahu@yemot.com -
אולי אפשר פשוט שימות המשיח יעשו אופציה רישמית של שיחה חוזרת.
- קוד להכניס לשלוחה ראשית או לכל שלוחה שאילה רוצים שמי שיכנס יקבל שיחה חוזרת. אם אפשרות להגדרה של נורמל ON/OFF.
- שלוחת הרשמה בה יוכלו לשנות את הגדרה למשתמש אישי.
-
מה קורה עם המודול הזה ? המערכת אומרת " השיתוף בוצע בהצלחה" ולא קורה שום דבר !!!!
ההגדרות שהגדרתי הם:type=system_sharing system_sharing_custom_did=real_did system_sharing_to_myself=yesוניסיתי גם להוריד את שורה 4 וזה גם לא עזר , בין בחיוג למספר שלי ובין בחיוג למספר אחר.
אשמח לדעת מה עם זה , בתודה מראש.
מתייג את @eliyahu -
@קו-הרהיטים כתב בחדש! מודול שיתוף מערכת בין מאזינים:
מה קורה עם המודול הזה ? המערכת אומרת " השיתוף בוצע בהצלחה" ולא קורה שום דבר !!!!
ההגדרות שהגדרתי הם:type=system_sharing system_sharing_custom_did=real_did system_sharing_to_myself=yesוניסיתי גם להוריד את שורה 4 וזה גם לא עזר , בין בחיוג למספר שלי ובין בחיוג למספר אחר.
אשמח לדעת מה עם זה , בתודה מראש.
מתייג את @eliyahuאצלי בחלק מהמערכות השיתוף עובד רק אם אני לא מנתק את השיחה עד שהמערכת מנתקת לבד, ובחלק מהמערכות הפוך-שזה לא עובד אם אני לא מנתק לפני שהוא גומר לדבר (ובחלק מהמערכות עובד גם וגם
) -
@eliyahu יש אפשרות שלא ישמעו את ההודעה שמישהו המליץ בשבילכם על המערכת?
-
@יהודה-הוצלר-0 נכתב בשיתוף מערכת בין מאזינים:
תסריט שיחה
המשתף שומע:"אנא הקש את המספר לשיתוף" (M6300)
"השיתוף בוצע בהצלחה" (M6306)
הנמען שומע:"שלום, קיבלתם המלצה למערכת זו - למעבר למערכת הקישו 1" (M6301)
"לשמיעת מספר המערכת הקישו 2" (M6308)
"לשמיעת מספר הממליץ, הקישו 3" (M6309) -
האם ניתן להגדיר במודול שהמערכת חוזרת למספר שהתקשר שהשיחה שנכנסת למאזין תהיה ממספר משוייך?
-
@קו-הרהיטים כתב בחדש! מודול שיתוף מערכת בין מאזינים:
המערכת אומרת " השיתוף בוצע בהצלחה" ולא קורה שום דבר !!!!
בדוק אם השיחה התקבלה לתא הקולי, וא"כ תנתק לפני שמסיים לומר "השיתוף בוצע בהצלחה"
-
@שאק או שיפעיל שיחה ממתינה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות