נפתר דרושה קומבינה | ניתוב שיחה לנציגים לפי זמינות שהם מגדירים
-
@בניית-אתרים אם נניח ששלוחת התור היא 1, תגדיר ככה בשלוחה שבה אתה רוצה שנציג יוסיף את עצמו:
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/1/queue
ובשלוחה שבה נציג מסיר את עצמו:
type=remove_id_from_list remove_id_from_list_location_list=/1/queue.ini remove_id_from_list_mode=key_only remove_id_from_list_key=phone
-
@פלמנמוני זה עובד. אבל עכשיו איך עושים שכשמישהו נכנס לשלוחה 1( מעבר לנציג) אז זה יחייג לכל הנציגים עד שאחד עונה?
-
-
@פלמנמוני כשאין נציגים זמינים זה משמיע הודעה "אין מספרים לחיוג אנא הוסיפו מספרים לחיוג ונסו שנית" אני רוצה להחליף את ההודעה הזאת בהודעה שאני יעלה, הבעיה שההודעה שיש כברירת מחדל לא מופיע ברשימת הודעות בשלוחה, איך אני יכול בכל זאת להחליף את זה?
-
@בניית-אתרים זה מספר ההודעה של זה -
M1460
, תעלה הודעה אחרת עם שם זה. -
@פלמנמוני שאלה אחרונה, אם אני רוצה לנציג יוכל בשלוחה 3 לחייג למספר כלשהו דרך המספר של המערכת שמי שמחייגים אליו יראה את המספר של המערכת ולא את הטלפון האישי של הנציג,
חפרתי בפורום ולא מצאתי פתרון -
@בניית-אתרים כתב בדרושה קומבינה | ניתוב שיחה לנציגים לפי זמינות שהם מגדירים:
@פלמנמוני שאלה אחרונה, אם אני רוצה לנציג יוכל בשלוחה 3 לחייג למספר כלשהו דרך המספר של המערכת שמי שמחייגים אליו יראה את המספר של המערכת ולא את הטלפון האישי של הנציג,
חפרתי בפורום ולא מצאתי פתרוןשיחייג מהוירטואל פלוס שוב למערכת (כדי לבטל את הזיהוי) , ומשם לשלוחת ניתוביה.
-
@יהודה-צ-כ לא כל כך הבנתי איך, אתה יכול לפרט יותר?
-
@בניית-אתרים כתב בדרושה קומבינה | ניתוב שיחה לנציגים לפי זמינות שהם מגדירים:
@יהודה-צ-כ לא כל כך הבנתי איך, אתה יכול לפרט יותר?
-
@בניית-אתרים אפרט יותר את התגובה של @יהודה-צ-כ
תגדיר בשלוחה 3type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/3/1/ext add_id_to_list_value_type=EnterID add_id_to_list_key=private_did_admin add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_end_goto=1
בשלוחה 3/1 תגדיר
type=private_did private_did_admin=00 RecordCall=No
כעת יוכל הנציג לחייג לכל אחד עם זיהוי המערכת, בתשלום יחידות.
ע"מ לחסוך את התשלום יש להמשיך:צור בשלוחה 3/1 קובץ בשם
PrivateDIDSpeedDial.ini
ותכניס בו1=המספר של הקו שלך
כעת תגדיר בשלוחה הראשית הפניה לפי מחייג שאם המספר של הקו עצמו מתקשר הוא מופנה לשלוחה 0000, למשל, ותגדיר בשלוחה ההיא
type=nitoviya
כעת מיד שהנציג נכנס הוא יקיש 1 וסולמית, ואז את מספר הפלאפון
-
@פלמנמוני כתב בדרושה קומבינה | ניתוב שיחה לנציגים לפי זמינות שהם מגדירים:
צור בשלוחה 3/1 קובץ בשם PrivateDIDSpeedDial.ini ותכניס בו
1=המספר של הקו שלךדבר ראשון לא הבנתי מה זה עושה, דבר שני כשהנציג נכנס למערכת וישר מקיש 1 סולמית זה לא עובד, הוא צריך להכנס לשלוחה 3 ואז לעשות חיוג מקוצר למספר של המערכת ואז אני מפנה אותו ישר לניתוביה,יש אפשרות לעשות שהוא מקיש 1 סולמית וזה עושה לו את המספר הוירטואלי וישר מפנה לניתוביה?
-
@בניית-אחרי שאתה מגדיר פעם אחת את החיוג מקוצר לחיוג לניתוביה, זה נשאר גם לנציגים האחרים