אני צריך עזרה ביצירת בינה מלאכותית לטלפון
-
@HTML
כן.
המודול מוכן והוא של חבר שלי.
אני יכול לתת לך את המייל שלו, אבל הוא מוכר אותו מוכן. -
@אA האא הוא מוכר אני צריך עזרה לא לקנות
-
@HTML
מצטער.
אבל הוא רק מוכר. -
@אA בניתי את הקוד יש לי בעיה קטנה ניסיתי לתת לסטודיו AI לסדר לא הצליח אני ניכנס לשלוחה וזה חוזר החורה זה הקוד
import requests from flask import Flask, request app = Flask(__name__) # הגדרת נתיב שמקשיב לכתובת /app.py, כפי שקבענו @app.route('/app.py', methods=['GET']) def handle_gemini_request(): print(">>> Request received! Processing with Gemini...") # קבלת הפרמטר 'txt' מהכתובת txt = request.args.get('txt') # אם המערכת לא שלחה טקסט, נחזיר את הודעת ברירת המחדל if not txt: return "read=t-אנא הקלד את שאלתך לבינה המלאכותית.=txt,,,,,HebrewKeyboard," # ============ קריאה ל-Gemini API בפייתון ============ api_key = "AIzaSyBPxZCi2ueCzDhVYRkuTDE_vMv376Y2T_k" # המפתח שלך model = "gemini-1.5-flash-latest" # שם המודל העדכני api_url = f"https://generativelanguage.googleapis.com/v1beta/models/{model}:generateContent?key={api_key}" headers = {'Content-Type': 'application/json'} data = { 'contents': [{ 'parts': [{'text': txt}] }] } try: # שליחת הבקשה לגוגל response = requests.post(api_url, json=data, headers=headers) response.raise_for_status() # יזרוק שגיאה אם התשובה היא 4xx או 5xx response_json = response.json() # חילוץ הטקסט מהתשובה generated_text = response_json['candidates'][0]['content']['parts'][0]['text'] print(f">>> Gemini Response: {generated_text}") except requests.exceptions.RequestException as e: print(f"!!! Network error calling Gemini API: {e}") return "read=t-שגיאה בתקשורת עם שרתי הבינה המלאכותית.=txt,,,,,HebrewKeyboard," except (KeyError, IndexError): # אם התשובה מגוגל לא בפורמט הצפוי print(f"!!! Error parsing Gemini response: {response.text}") return "read=t-שגיאה בעיבוד התשובה מהבינה המלאכותית.=txt,,,,,HebrewKeyboard," # ======================================================= # ---- עיבוד התשובה וחיתוך למקטעים עבור מערכת הטלפוניה ---- url = generated_text url = url.replace('-', '.t-').replace('.', '.t-') length = 35 start = 0 parts = [] while start < len(url): end = start + length if end < len(url) and ' ' in url[start:end]: # חפש את הרווח האחרון כדי לא לחתוך מילים last_space = url.rfind(' ', start, end) if last_space != -1: end = last_space parts.append(url[start:end]) start = end + 1 # +1 כדי לדלג על הרווח result = '.t-'.join(parts) # החזרת התשובה המעובדת למערכת הטלפוניה return f"id_list_message=t-{result}." if __name__ == '__main__': # חשוב: מריצים על פורט 5001, כפי שקבענו app.run(host='0.0.0.0', port=5001, debug=True)```
-
@טנטפון
שלחתי לחבר שלי, אני מקווה שיראה זריז. -
@אA בסדר סידרתי עוד מאת אני אולך לפרסם מדריך ליצירת בינה
-
@טנטפון
באמת היה לי מוזר שעבר כמעט חודש ועדיין לא פירסמת מודול חדש... -
@טנטפון כתב באני צריך עזרה ביצירת בינה מלאכותית לטלפון:
מאת
*מעט
אולך
הולך
ממש מציק הכמויות של שגיאות הכתיב שיש כאן בפורום, בבקשה תכבדו את עצמכם ותבדקו שכתבתם נכון לפני שאתם שולחים... -
@CUBASE
הבינה יודעת גם לתקן שגיאות , לא?! -
@אA בעיקרון כן, עדיף עם מצב חשיבה
סורי אם לא הגבתי בהתאם לאימוג׳י, פשוט חסום אצלי... -
@CUBASE חזרת אולי אתה תוכל לעזור ביצירת הבינה המלאכותית הטלפונית
-
@HTML
טנטפון טוען שאתם כבר הסתדרתם? -
@אA כן היה בעיה בגלל התשלום לגוגל
-
@HTML הסתדרנו
-
פוסט זה נמחק! -
נתקלתי בבעיה @טנטפון לא עונה לי אז הם מישהו יוכל לעזור לי אחרי שאני שולח שאלה לבינה המלאכותית זה כאילו חושב שזהו אני רוצה שזה יחוזור לי מההתחלה ויתן לי שוב להזין קלט
-
@CUBASE כתב באני צריך עזרה ביצירת בינה מלאכותית לטלפון:
מאת
*מעט
אולך
הולך
ממש מציק הכמויות של שגיאות הכתיב שיש כאן בפורום, בבקשה תכבדו את עצמכם ותבדקו שכתבתם נכון לפני שאתם שולחים...אפשר גם בינה מלאכותית מי שלא בטוח בעצמו, אבל מסכים לגמרי, בלי לזלזל בתוכן האיכותי כמובן -
@HTML מי חושב?
-
@עידו מה חושב???
-