נושא אחד לכל הבלגן!!!!
-
במקרה שלי, התוכן שוחזר ל-שבוע אחורה, והקובץ היותר חשוב אצלי (ext.ini) ככל הנראה נותר ריק (למרות שלפני חודש וגם לפני שנה הוא לא היה ריק), בטח אין למישהו איך להועיל לי כעת, אחרי שכבר (כמעט) הכל חזר.
-
@דוד-נחום
אצל כולם זה משוחזר שבוע אחורה - ללא יכולת שחזור. -
@פלוס אצלי זה שיחזר כמה קווים תכנים מהשבוע
-
@מוטי-לוין כתב בנושא אחד לכל הבלגן!!!!:
@פלוס אצלי זה שיחזר כמה קווים תכנים מהשבוע
מעניין.
הלוואי שכך. -
אצלי שוחזרו קוים שהקמתי מאפס באמצע שבוע שעבר.
ואגב, אין עניין לשגע אותם במייל, הכל משתחזר לבד קצת סבלנות@דוד-נחום כתב בנושא אחד לכל הבלגן!!!!:
במקרה שלי, התוכן שוחזר ל-שבוע אחורה, והקובץ היותר חשוב אצלי (ext.ini) ככל הנראה נותר ריק (למרות שלפני חודש וגם לפני שנה הוא לא היה ריק), בטח אין למישהו איך להועיל לי כעת, אחרי שכבר (כמעט) הכל חזר.
לא הכל משתחזר ביחד, בינתיים אל תיגע במערכת ותחכה כמה ימים
-
@אופיר כתב בנושא אחד לכל הבלגן!!!!:
לא הכל משתחזר ביחד, בינתיים אל תיגע במערכת ותחכה כמה ימים
למרות שהחומר חזר חלקית? אין עניין לעמול לשחזר או שזה גם עלול להזיק (כי כבר נגעתי, אז אולי עדיף להמשיך בהנחה שזה יגרום שהמשך השיחזור לא יתבצע)
-
@דוד-נחום לא יודע במדוייק (ועיין כאן)
אבל נראה לי שעדיף לחכות להודעה רשמית של ימות ובינתיים לא לגעת אא"כ זה ממש טיפה חומר שלא אכפת לך לבנות הכל שוב מאפס -
-
@33069622
גם אני אתו דבר!
אומנם לא בשתי דקות..... -
@פיתה כתב בנושא אחד לכל הבלגן!!!!:
@33069622
גם אני אתו דבר!
אומנם לא בשתי דקות.....תודה ל @שמואל הוא ענה לי תוך דקה
-
-
@צבי-ד-צ כתב בנושא אחד לכל הבלגן!!!!:
שוחזר לי דוחות של שעון נוכחות עד הרגע האחרון ממש, כלומר כולל ליל חמישי!!
איך?
האם לכולם יהיה כך? -
@חכמון זה המציאות, אני עוד בודק כרגע האם ממש הכל חזר, אבל לא עשיתי שום דבר מיוחד בשביל זה...
-
@צבי-ד-צ
לי כמעט הכל חזר רק השלוחות הראשיות נשארו על השמעת קבצים וכן הקבצי הגדרות לא חזרו -
@חכמון
לי כמעט הכל חזר
כולל מלא דברים מהשבוע האחרון -
פוסט זה נמחק! -
האם חזר למישהו עד לעכשיו או רק עד ללפני שבוע
-
@מתעמק לי חזר משהו מיום שני האחרון.
-
רבותי ר' שמואל עכשיו עזר לי בשניות על כמה מערכות שהיו עם כל מיני הגדרות מסובכות ועוד כל מיני קבצים תפנו אליו בכבוד והוא יעזור לכם
-
@יוסלה-טראמפ דרך המייל?