חדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין
-
@שמואל כתב בחדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין:
ב"ה
הפרטים בשרשור של המודול
בברכה,
יש אפשרות לעשות שבכל תזכורת תהיה בשיחה נכנסת הודעה מותאמת אישית?
-
@שמואל
בשיחה שמתקבלת אני לוחץ1 לחיוג ויש צליל ניתוק ולא מחייג מדוע?? -
@יהודה-צ-כ כתב בחדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין:
@שמואל כתב בחדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין:
ב"ה
הפרטים בשרשור של המודול
בברכה,
בעת קבלת שיחה נכנסת של התזכורת בפועל, המאזין שומע:
"זוהי שיחה משירות טלזכור - שירות קבלת תזכורות ללא עלות.
לחיוג למספר הקישו 1
לשמיעת המספר לחיוג הקישו 2
לביטול שירות טלזכור עבור משימה זו הקישו 8
למעבר להגדרות שירות טלזכור הקישו 9"ניתן להחליף את הודעה זו על ידי שמכניסים בתיקיית Messages במערכת שלכם קובץ שמע בשם TELEZKOR_MAIN_INCOMING_CALL_MENU.wav
-
ראשית תודה על השירות החדש והיעיל – רעיון מצוין שיש לו הרבה שימושים!
רציתי לשאול:
האם ניתן גם להגדיר תזכורות לפי תאריכים עבריים קבועים?
למשל: שכל שנה בתאריך ז' באדר תישלח תזכורת אוטומטית למאזינים שנרשמו לכך
או למשל: שכל יום חמישי תישלח תזכורת אוטומטית למאזינים שנרשמו לכךתודה מראש!
-
-
תודה!
כל הזמנים עם הפנים קדימה!
כל הזמן משתכללים! -
@שמואל
כתבתם שם:
לחיוג למספר הקישו 1
למעבר להגדרות שירות טלזכור הקישו 9"ניתן להחליף את הודעה זו על ידי שמכניסים בתיקיית Messages במערכת שלכם קובץ שמע בשם TELEZCHOR_MAIN_INCOMING_CALL_MENU.wav
עשיתי את זה - ולא עובד! אשמח לתיקון...

-
@שמואל יהיה לזה תיעוד API ?
-
@שמואל הלוואי שתפתח יומן שיחות להטמעה בוירטואל פלוס ומודל תור
כיום כדי לחזור ללקוח רנדומלי צריך לזכור את המספר שלו בע"פ ואז להקיש בקו כדי להתקשר אליו
אם יהיה יומן שיחות זה יהיה מושלם
כשיכנסו ליומן יהיה אופצייה לשמוע את המספרים האחרונים שחייגו ולהקיש 1 ולהתקשר אליהם.ואז אפשר לשלב את הפיתוח הזה כאופצייה במודל תור לחזרה ללקוח בשעה מסויימת.
-
@avrham כתב בחדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין:
@יהודה-צ-כ כתב בחדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין:
ב"ה
הפרטים בשרשור של המודול
בברכה,
לחיוג למספר הקישו 1
למעבר להגדרות שירות טלזכור הקישו 9"ניתן להחליף את הודעה זו על ידי שמכניסים בתיקיית Messages במערכת שלכם קובץ שמע בשם TELEZKOR_MAIN_INCOMING_CALL_MENU.wav
אבל ההודעה הזאת תחליף את ההודעה בכל ההתראות מהשלוחה... מה שרציתי זה שיעשו שתהיה אפשרות להקליט לכל תזכורת הודעה מראש.
-
-
שימו לב, כל מי שהגדיר את המודול בהתחלה, כך:
type=telezkorימות המשיח שינו את הגדרת המודול לזו:
type=telezchor -
@יהודה-צ-כ אני הגדרתי ככה :
type=telezchor telezchor_target_number=user_enter telezchor_end=hangupוזה לא עובד לא שולח לי בכלל שיחה.
-
זה הפסיק לעבוד
-
@תן-חיוך-1 כתב בחדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין:
זה הפסיק לעבוד
מה זה "הפסיק לעבוד"? זה כללי מידי, תפרט. עובד מעולה מבדיקה שלי
-
@avrham לא שולח לי שיחת תזכורת בכלל
הנה ההגדרות שוב:type=telezchor telezchor_target_number=user_enter telezchor_end=hangup -
@avrham
יש אצלי את ההגדרות ובמקום להגיב הוא פשוט חוזר לתפריט -
@תן-חיוך-1 כתב בחדש! השירות שיאפשר לכם לשמור על המאזינים של הקו שלכם על ידי שליחת תזכורת מותאמת אישית - מודול טלזכור - רישום לקבלת תזכורת לחיוג לפי ימים ושעות לפי בחירת המאזין:
@avrham
יש אצלי את ההגדרות ובמקום להגיב הוא פשוט חוזר לתפריטקראת את זה?
-
@יהודה-צ-כ
צודק זו הייתה הבעיה -
@שמואל אני חושב שיועיל מאוד להוסיף אפשרות להקליט הודעה לתזכורת, ככה אני יכול להשתמש במספר אחד מזוהה לכלל התזכורות, ובעת המענה, מיד לאחר שמיעת "זוהי שיחה מ.." יהיה משהו כמו "ביקשת שנזכיר לך" ואז תושמע ההקלטה של התזכורת