איך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?
-
@בוס כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
@יהודה-צ-כ אותה רשימה שאתה רוצה שאליה ירשמו/יסירו
אז זה מה ש @צבי-ד-צ כתב בהתחלה שהוא כבר חשב על זה, אבל הוא מחפש עוד רעיון.
-
@בוס כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
@יהודה-צ-כ אותה רשימה שאתה רוצה שאליה ירשמו/יסירו
אבל מדובר ברשימה אישית, שכל אחד משנה את שם הרשימה כשהוא נכנס לשלוחה
הפיתרון שאני הצעתי שיחד עם זה שהוא משנה את שם הרשימה בשלוחת הצינתוקים ישנה גם את השם בפילטר, אבל זה יכול כמובן לייצר תקלות ואני מעדיף לא להשתמש בזה.@פיתה כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
@צבי-ד-צ
איך שזה נירא אין כזאת אפשרות......

זה אני יודע, ולכן אני בעצם שואל האם למישהו יש קומבינה כלשהי...
-
@צבי-ד-צ אולי משהו אם API שיבדוק כל מס' האם קיים רשימת צינתוקים אם כן יוסיף לרשימת תפוצה
לא הבנתי מה בדיוק צריך להיות
אתה יכול לעשות גם שלוחה תפריט לפני השלוחה הרצויה לרשיום לקבלת צינתוקים הקש 1 עובר להוספה
ליציאה ללא רישום מעבר לשלוחה שצריך לעבור החיסרון שכדי להרשם יצטרך להוסיף פעמיים 1 -
@BEN-ZION כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
אולי משהו אם API שיבדוק כל מס' האם קיים רשימת צינתוקים אם כן יוסיף לרשימת תפוצה
בAPI זה באמת לכאורה די פשוט, כמובן ששאני מנסה לעשות את זה בלי API (כדרכי...)
@BEN-ZION כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
אתה יכול לעשות גם שלוחה תפריט לפני השלוחה הרצויה לרשיום לקבלת צינתוקים הקש 1 עובר להוספה
ליציאה ללא רישום מעבר לשלוחה שצריך לעבור החיסרון שכדי להרשם יצטרך להוסיף פעמיים 1זה לא יעזור, גם כאן יהיה אפשר ללחוץ 2 להסרה מהרשימה ולעבור לאותו מקום, זה אולי יותר יבטיח שמי שלא מתכונן להירשם לא ייכנס כי המאזין לא יודע שבהמשך צריך לאשר שוב וכו'
-
@צבי-ד-צ כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
זה אני יודע, ולכן אני בעצם שואל האם למישהו יש קומבינה כלשהי...
ברצינות????
-
@פיתה מה הבעיה? הנה תראה שאני כבר הבאתי קומבינה אחת (סינון לפי רשימת צינתוקים בשלוחה אחר כך)
כמעט ואין משהו שאי אפשר לקמבן אכשהו... -
@פיתה מה הבעיה? הנה תראה שאני כבר הבאתי קומבינה אחת (סינון לפי רשימת צינתוקים בשלוחה אחר כך)
כמעט ואין משהו שאי אפשר לקמבן אכשהו...@צבי-ד-צ ומה הבעיה בקומבינה הזאת? זה גם מה שעלה לי מייד לראש , (עד שראיתי שכתבת את זה כבר,) וגם מה ש@בוס הציע, איזה תקלות יכולות לקרות? ששניים ייכנסו בו זמנית? אפשר לטפל בזה.
-
@יהודה-צ-כ כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
אפשר לטפל בזה
ברור, אבל זה קצת ארוך ומסובך יותר
כי אם אני משנה את ההגדרה לשלוחה אחת בלבד, הסיכוי שיכנסו 2 ביחד הוא אפסי, בגלל שגם אם השני יכנס שניה אחריו הראשון נשאר בשלוחה עם ההגדרות שהיו כשהו נכנס אליה, כפי שכבר כתבתי בעבר (כשהייתי יותר פעיל בפורום
, מה לעשות, אין זמן...)אבל תוך כדי שאני כותב אני חושב על פיתרון גאוני! פשוט כשיצא משלוחת ההרשמה לשלוחת הסינון שם ישנה את ההגדרות של שלוחת הסינון, פשוט ביותר...
-
@יהודה-צ-כ כתב באיך להעביר בסיום רישום לצינתוקים למיקום שונה אם נרשם/לא נרשם?:
אפשר לטפל בזה
ברור, אבל זה קצת ארוך ומסובך יותר
כי אם אני משנה את ההגדרה לשלוחה אחת בלבד, הסיכוי שיכנסו 2 ביחד הוא אפסי, בגלל שגם אם השני יכנס שניה אחריו הראשון נשאר בשלוחה עם ההגדרות שהיו כשהו נכנס אליה, כפי שכבר כתבתי בעבר (כשהייתי יותר פעיל בפורום
, מה לעשות, אין זמן...)אבל תוך כדי שאני כותב אני חושב על פיתרון גאוני! פשוט כשיצא משלוחת ההרשמה לשלוחת הסינון שם ישנה את ההגדרות של שלוחת הסינון, פשוט ביותר...
חשבתי שעל זה אתה מדבר, מה היה הרעיון שלך עד עכשיו?
-
@יהודה-צ-כ עד עכשיו משום מה לא אחזתי שאפשר לעשות גם ככה, וחשבתי שלפני שייכנס לשלוחת הצינתוקים ישנה את ההגדרה בשתי השלוחות ואז זה מגדיל את הזמן עד שהוא מגיע לשלוחה הבאה
אבל סתם לא שמתי לב לדבר הפשוט הזה...
(כי על השניה הזו לא חששתי, אף שיש פתרון גם לזה כמובן)