נפתר שלוחת השמעת קבצים-לשלוחת תפריט
-
@wiznitz
מעבר לשלוחה אחרת. -
@יהודה-הוצלר-0 מה ההגדרות שאפשר להכניס לשלוחת ההשמעת קבצים?
-
@613-0
שיהיה תפריט? -
@יהודה-הוצלר-0 הוא רוצה מהשמעת קבצים
@wiznitz אמר בשלוחת השמעת קבצים-לשלוחת תפריט:
אני רוצה לעשות משלוחת השמעת קבצים שיהיה תפריט
איך אני עושה את זה?מתוך השמעת קבצים תפריט
-
-
@יהודה-הוצלר-0 אני לא צריך זה @WIZNITZ ביקש
אבל תודה -
@wiznitz אמר בשלוחת השמעת קבצים-לשלוחת תפריט:
אני רוצה לעשות משלוחת השמעת קבצים שיהיה תפריט
איך אני עושה את זה?
תפתח שלוחה חדשה ותשים בה את הודעת מערכתM1005
שניה שקט.
ותגדיר בשלוחההשמעת קבצים type=playfile 0 הגדרת מקש control_play0=go_to_folder הגדרת מקש 1 control_play1=go_to_folder הגדרת מקש 2 control_play2=go_to_folder הגדרת מקש 3 control_play3=go_to_folder הגדרת מקש 4 control_play4=go_to_folder הגדרת מקש 5 control_play5=go_to_folder הגדרת מקש 6 control_play6=go_to_folder הגדרת מקש 7 control_play7=go_to_folder הגדרת מקש 8 control_play8=go_to_folder הגדרת מקש 9 control_play9=go_to_folder * הגדרת מקש control_play*=go_to_folder # הגדרת מקש control_play#=go_to_folder לאן יעבור מקש 0 playfile_control_play_0_goto=/0 1 לאן יעבור מקש playfile_control_play_1_goto=/1 לאן יעבור מקש 2 playfile_control_play_2_goto=/2 לאן יעבור מקש 3 playfile_control_play_3_goto=/3 לאן יעבור מקש 4 playfile_control_play_4_goto=/4 לאן יעבור מקש 5 playfile_control_play_5_goto=/5 לאן יעבור מקש 6 playfile_control_play_6_goto=/6 לאן יעבור מקש 7 playfile_control_play_7_goto=/7 לאן יעבור מקש 8 playfile_control_play_8_goto=/8 לאן יעבור מקש 9 playfile_control_play_9_goto=/9 * לאן יעבור מקש playfile_control_play_*_goto=/Star # לאן יעבור מקש playfile_control_play_#_goto=/Hash לאן יעבור בסיום playfile_end_goto=/ שלא ישמיע ביפ בין קובץ לקובץ play_beep=no שם השלוחה title=הגדרות מקשים ```
-
-
- אולי ראית שזה נושא מלפני 30 ימים
- וגם יהונתן-ל כבר נתן לו את ההגדרות
- וגם זה סומן כבר כנפתר
-
פוסט זה נמחק! -