הבו עצה: איך לגרום לקו להיות פעיל לדקה פעם שבועיים באופן אוטומטי
-
@כלומר רעיון יפה
אבל הקווים שלי עובדים עם enter ID
ומורכבים מאד מאד
בכל אחד הקלטות אחרות שהחלפתי
ובחלק יש צבירת נקודות
כלומר בלגן שלם... -
@raz05 אמר בהבו עצה: איך לגרום לקו להיות פעיל לדקה פעם שבועיים באופן אוטומטי:
עובדים עם enter ID
ובחלק יש צבירת נקודות
אאל"ט כל ההגדרות הללו יכולות להתפצל לפי מספר מחויג.
-
שלום לכולם,
אולי יש לכם רעיון מה לעשות עם קווים שהם עונתיים: לדוגמא קו של ישיבת ביה"ז, קווים של קורסי קיץ וכדומה.
ימות מודיעים שקו שלא פעיל יותר משבועיים יתבטל.
(קו אחד שלי אכן התבטל, קו אחר לא..)
הקוים הללו פעילים רק תקופות מסוימות. מצד שני - יש בהם הגדרות ונתונים חשובים.
האם יש רעיון לשלוחה שמתקשרים אליה והיא נניח מצנטקת לכל הקווים הללו?
(יש לי הרבה ואני לא רוצה לזכור פעם בשבועיים להתקשר לכל אחד)
או אולי רעיון אחר?אם אתה מאזין לקוים אחרים בימות, תעשה שלוחה אישית שלך שתהיה הפניה לקוים הנ"ל, וכל פעם תתקשר דרך המספרים האלו. להפעלת כל הקוים אולי יעזור לעשות חד גדיא [המספר הזה מעביר למספר הבא שמעביר... עד לקו המבוקש]
-
@כלומר אמר בהבו עצה: איך לגרום לקו להיות פעיל לדקה פעם שבועיים באופן אוטומטי:
עובדים עם enter ID
ובחלק יש צבירת נקודות
אאל"ט כל ההגדרות הללו יכולות להתפצל לפי מספר מחויג.
גם הקלטות שהעלית לתיקיה Messages? אשמח להחכים (לא להניח את ההקלטות בתיקיות הפרטיות, מדובר אצלי על מאות תיקיות)
-
יש לי איזה רעיון,
אבל זה לא אוטומטי, צריך להתקשר למערכת באופן ידני,
אבל צריך להתקשר רק פעם אחת כל שבועיים, וזה מתקשר לבד לכל המערכות.-
צריך לייחד קו טלפון שאיתו אתה עושה את זה, ולא משתמש איתו לדברים אחרים במערכות הללו. (-לא חובה כדלהלן).
-
בכניסה לכל מערכת שים פילטר לפי מחייג (כאן), שמפנה את המספר שייחדת לצורך זה (או מספר רגיל שלך) לשלוחה 9/9/9/1.
-תעשה גם את ההגדרה של דילוג רק פעם אחת בשיחה. -
שלוחה 9/9/9/1 היא שלוחת השמעת קבצים, יש בה:
א. קובץ שמע באורך 7 דקות.
ב. הגבלת אורך השיחה (-כהטמעה במודול) שלאחר 6 דקות (360 שניות) מעביר לשלוחה 9/9/9/2. (כאן). -
שלוחה 9/9/9/2 היא שלוחת העברת השיחה למערכת אחרת - המערכת הבאה בתור.
-
וככה בכל מערכת,
במערכת האחרונה שלוחה 9/9/9/2 היא ניתוק השיחה.
ואז פעם בשבועיים אתה עושה שיחת טלפון אחת, משאיר את הטלפון ככה, הולך לישון, וכל המערכות שלך היו בשימוש...
הוספות ותוספות:
-
אני יוצא מנקודת הנחה ש5 דקות של האזנה ודאי נחשב קו פעיל, אם זה לא ככה לאיודע מה לומר.
-
אפשר להשתמש גם אם המספר הרגיל שלך (בלי לייחד קו טלפון לצורך זה) ואם אתה רוצה להכנס למערכת פשוט תעשה בעת שמיעת הקובץ שמע # * ואז אתה מגיע לתפריט ראשי כי הגדרנו שם סינון פעם אחת בשיחה, (או לעשות את שלוחה 9/9/9 הפנייה לתפריט ראשי ואז בלחיצה # זה מגיע ישר לתפרקיט ראשי).
-
מכיוון שיש חברות תקשורת שהשיחה מתנתקת אחרי שעתיים, לכן אם יש 100 קוים אפשר לחלק אותם ל5, 20 קוים בכל קבוצה, ולהתקשר לקו הראשון בקבוצה א', ואז להתקשר לקו הראשון בקבוצה ב' ולעשות ועידה, ושוב קבוצה ג' וכו'.
-
שים לב! גם בועידות הנ"ל כמות הדקות שאתה משתמש הם סה"כ דהיינו 600 ל100 קוים ובחודש 1200 דקות (שים לב לחבילה של ה"ללא הגבלה" שלך).
מה אתם אומרים זה ילך או לא??
-
-
@צצ
מה הבעיה בזה ?@שמואל אמר בהבו עצה: איך לגרום לקו להיות פעיל לדקה פעם שבועיים באופן אוטומטי:
במקרה שזה קו עונתי אני חושב שאפשר לבקש מנציג השירות בצורה יפה לבדוק האם אפשר לאשר גם ללא תשלום.
-
@שמחה-זו-הסיסמא ואם זה לא קו עונתי??
-
@שמחה-זו-הסיסמא
תכל'ס מה אתה אומר על עצם הרעיון?? -
@צצ אמר בהבו עצה: איך לגרום לקו להיות פעיל לדקה פעם שבועיים באופן אוטומטי:
יש לי איזה רעיון,
אבל זה לא אוטומטי, צריך להתקשר למערכת באופן ידני,
אבל צריך להתקשר רק פעם אחת כל שבועיים, וזה מתקשר לבד לכל המערכות.-
צריך לייחד קו טלפון שאיתו אתה עושה את זה, ולא משתמש איתו לדברים אחרים במערכות הללו. (-לא חובה כדלהלן).
-
בכניסה לכל מערכת שים פילטר לפי מחייג (כאן), שמפנה את המספר שייחדת לצורך זה (או מספר רגיל שלך) לשלוחה 9/9/9/1.
-תעשה גם את ההגדרה של דילוג רק פעם אחת בשיחה. -
שלוחה 9/9/9/1 היא שלוחת השמעת קבצים, יש בה:
א. קובץ שמע באורך 7 דקות.
ב. הגבלת אורך השיחה (-כהטמעה במודול) שלאחר 6 דקות (360 שניות) מעביר לשלוחה 9/9/9/2. (כאן). -
שלוחה 9/9/9/2 היא שלוחת העברת השיחה למערכת אחרת - המערכת הבאה בתור.
-
וככה בכל מערכת,
במערכת האחרונה שלוחה 9/9/9/2 היא ניתוק השיחה.
ואז פעם בשבועיים אתה עושה שיחת טלפון אחת, משאיר את הטלפון ככה, הולך לישון, וכל המערכות שלך היו בשימוש...
הוספות ותוספות:
-
אני יוצא מנקודת הנחה ש5 דקות של האזנה ודאי נחשב קו פעיל, אם זה לא ככה לאיודע מה לומר.
-
אפשר להשתמש גם אם המספר הרגיל שלך (בלי לייחד קו טלפון לצורך זה) ואם אתה רוצה להכנס למערכת פשוט תעשה בעת שמיעת הקובץ שמע # * ואז אתה מגיע לתפריט ראשי כי הגדרנו שם סינון פעם אחת בשיחה, (או לעשות את שלוחה 9/9/9 הפנייה לתפריט ראשי ואז בלחיצה # זה מגיע ישר לתפרקיט ראשי).
-
מכיוון שיש חברות תקשורת שהשיחה מתנתקת אחרי שעתיים, לכן אם יש 100 קוים אפשר לחלק אותם ל5, 20 קוים בכל קבוצה, ולהתקשר לקו הראשון בקבוצה א', ואז להתקשר לקו הראשון בקבוצה ב' ולעשות ועידה, ושוב קבוצה ג' וכו'.
-
שים לב! גם בועידות הנ"ל כמות הדקות שאתה משתמש הם סה"כ דהיינו 600 ל100 קוים ובחודש 1200 דקות (שים לב לחבילה של ה"ללא הגבלה" שלך).
מה אתם אומרים זה ילך או לא??
@שמואל מספיק 4 דקות פעם בשבועיים?
-
-
-
@ע-ג אמר בהבו עצה: איך לגרום לקו להיות פעיל לדקה פעם שבועיים באופן אוטומטי:
@שמואל מספיק 4 דקות פעם בשבועיים?
לא.
הנושא מיצא את עצמו ואני לא מבין את כל הגישה הזו של לנסות לעקוף את זה.הבדיקה של פעילות לא מתבססת על שבועים אלא על זמן יותר גדול ועל כמות יותר גדולה של דקות, כמות מספרים, מעבר בין שלוחות הפעילות שבוצעה, ועוד.
עוד לא ראיתי קו שבאמת היה פעיל ונסגר, ובניתי את זה גם על מנת שזה יעבוד ככה, ימות המשיח לא שירות איחסון תוכן, ושוב כמו שאמרתי בהתחלה, באם המקרה שלך הוא מקרה ספציפי אפשר לפנות לשירות הלקוחות על מנת לבדוק אם ניתן להחריג את המערכת שלך ללא עלות. אם המקרה שלך הוא רק כדי שיהיה לך רשימת סיסמאות שמורות באתר ניהול - אז המערכות שלך יסגרו. -
-