זה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח
-
לתועלת הבאים אחריי, שלא יצטרכו לפתוח כל הקלטה ולהוריד, מצורף קובץ זיפ של ההקלטות:
הקלטות-תא-קולי-קריין.zip -
@צדיק-תמים אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
@שירותי-טלפוניה-0 אכן חשוב ומועיל ביותר
רק הערה קטנה
נראה לי יותר מקובל "בהישמע הצליל אנא הקליטו את הודעתכם. לסיום, הקישו סולמית או נתקו את השיחה"בסדר תוקן עודכן גם בקובץ זיפ בהודעה הראשונה
-
@שירותי-טלפוניה-0 אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
תוקן
זה אותו דבר כמו קודם
-
@צדיק-תמים לא, זה שונה
תבדוק שוב -
@שירותי-טלפוניה-0 יש לך הקלטה של : "אין באפשרותינו לענות כעת"?
נ.ב. איך אני יכול ליצור קשר עם הקרין?
-
@avrham אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
@שירותי-טלפוניה-0 יש לך הקלטה של : "אין באפשרותינו לענות כעת"?
נ.ב. איך אני יכול ליצור קשר עם הקרין?
יש שם הקלטה: "אין באפשרותנו לענות כרגע, אנא התקשרו במועד מאוחר יותר או השאירו את הודעתכם לאחר הישמע הצליל, לסיום הקישו סולמית או נתקו את השיחה."
ועם הקריין ניתן ליצור קשר טלפוני או במייל אבל לא בטוח שהוא מעוניין שאני יפרסם אותו בפורום צריך גם לקחת בחשבון שהוא קריין מהשורה הראשונה והמחיר בהתאם... -
@שירותי-טלפוניה-0 רק בלי הו"ו...
עדיין זה "אמרו" ולא "הקליטו".. -
@צדיק-תמים אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
@שירותי-טלפוניה-0
עדיין זה "אמרו" ולא "הקליטו"..נכון ככה שמעתי בתא קולי של אחת החברות לא זוכר איזה
-
@שירותי-טלפוניה-0 אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
קישור לאתר נוח להפליא לצירוף הקבצים בהתאמה למספר הטלפון
https://vocalremover.org/joinerלדעתי יותר נוח בפורמט פקטורי [ויש שם גם אפשרות שכפול קובץ למקרה שבמספר שלך יש כמה פעמים אותה ספרה]
-
@מנסה הקבצים נשמרים שם באותה איכות?
-
@שירותי-טלפוניה-0 @מנסה @צדיק-תמים
אייך אני מעלה את זה למערכת?
מה ההודעות מערכת של מספר 1
" " " " " 2
וכו'
תודה -
@יוסי-לנדא אתה מצרף את הכול חוץ מההודעה: "ההודעה נשמרה בהצלחה" בהתאמה למספר הטלפון לקובץ אחד ומעלה את זה כקובץ אחד לשלוחת הקלטות ומשנה את שם הקובץ ל M1012 שזה מחליף את הודעת המערכת: אנא הקליטו וכו'.
לאחר מכן מעלה את הקובץ ההודעה נשמרה בהצלחה ומחליף את השם ל M1452 וזהו פחות או יותר -
@שירותי-טלפוניה-0 אתה בטוח שקבלת אישור מרונן?
אחרת אנחנו חשופים לתביעות... גם אם שלמת לו לזה לפרויקט מסוים לעלות את זה כאן זה עדיין לא אפשרי
אני שואל לתועלת הרבים -
@שולי הסיכום היה כך שזה עבור פרויקט תא קולי חינמי לכל מי שיחפוץ בכך עם ההקלטות כמובן, אין הבדל אם אני נותן לכל אחד תא קולי עם ההקלטות או שאני מעלה את הקבצים כי ממילא אין לי אפשרות להטמיע את ההקלטות במערכת באופן שלא ניתן יהיה להוריד אותם
אם אתה מכיר את רונן הוא האחרון שיפריע לו והוא האחרון שיתבע
ליתר ביטחון שאלתי אותו ספציפית על זה -
@שולי אכן דיברתי עם הקריין והוא אמר שעם ההקלטות זה לא בעיה אבל הספרות כן בעיה שיתפרסמו אלא אפשרי שאני ירכיב אותם בהתאמה למספר הטלפון לכן מעכשיו יהיה ניתן לקבל את הספרות בהתאמה אישית למספר הטלפון בלבד אך כל הספרות לא יופיעו באתר ניתן לפנות למייל: g035066601@gmail.com לחיבור הספרות בהתאמה ו@צדיק-תמים אבקש להוריד מהאתר את קובץ הזיפ
-
ו@צדיק-תמים אבקש להוריד מהאתר את קובץ הזיפ
סודר
-
@בסייעתא-דשמיא-0
סליחה על הבורות אבל
אתה יכול להסביר לי מה זה?
מה היה עד היום ומה השתנה?
תודה... -
@שלום-וברכה
אני לא מבין על איזה חלק אתה שואל ולמה אותי אתה שואל, הסבר בבקשה את שאלתך. -
@בסייעתא-דשמיא-0
אתה מחובר ולכן שאלתי אותך
על כל הנושא הזה.
תודה... -
@שלום-וברכה
הרבה אנשים משתמשים במודולים של קווי ימות המשיח לפתוח קו תוכן ולהגדיר אותה על ידי הפניות וכו' לתא קולי פרטי ללא עלות חודשית לחברת הסלולר, אחד הקשיים בענין הוא ההקלטות השונות שצריכים להכניס, 'אנא השאירו הודעתכם..', 'אין באפשרותנו לענות..', וכדומה, אז הגיע כאן @שירותי-טלפוניה-0 והביא הקלטות נפלאות להורדה למחשב שאפשר להעלות אותן לקוים האלו. עזרתי? הצלחה מרובה.