הבו עצה - צינתוקים
-
@תן-חיוך-1 אמר בהבו עצה - צינתוקים:
אך משום מה יש שם כאלו שנפשם אינה חפצה בצינתוקים והם מתלוננים אלי ומאיימים לפנות לתביעה
יצוין שאיני מכריח להירשם לצינתוק כלל@WIZNITZ אמר בהבו עצה - צינתוקים:
בנוגע לתביעה אין ממה לפחד
אם הם נרשמו ויש שלוחה להסרה השופט ישלח אותם הביתה על תחילת הדיון וחייב אותם בהוצאות משפט
-
@תן-חיוך-1 אני הייתי מציע לכל קו של צינתוקים ליצור שלוחה רק של הסרה בשלוחה 9
-
ב' האם באמת יש ממש בדבריהם בנוגע לתביעה בעוד שאני לא עשיתי כלום אלא הם רשמו את עצמם
@WIZNITZ אמר בהבו עצה - צינתוקים:
זה רק
@נר-יצחק אמר בהבו עצה - צינתוקים:
אם הם נרשמו
-
@תן-אם אתה נותן אפשרות להסרה אין ממה לפחד ואם מתלוננים אז מגיבים שניתן להסיר מהרשימה בשלוחה...
זהו!! -
@תן-חיוך-1 אני חושב שמדובר בנושא משפטי רציני
לא מציע לך להתייעץ כאן אלא עם מישהו שיש לו הבנה בזה (עו"ד וכדו') ואתה סומך עליו -
@שמואל-ש אמר בהבו עצה - צינתוקים:
ב' האם באמת יש ממש בדבריהם בנוגע לתביעה בעוד שאני לא עשיתי כלום אלא הם רשמו את עצמם
@WIZNITZ אמר בהבו עצה - צינתוקים:
זה רק
@נר-יצחק אמר בהבו עצה - צינתוקים:
אם הם נרשמו
ישנם קווים שמחשיבים לחיצה על מקש שמיעת הודעות כהסכמה לקבלת צינתוקים.
ייתכן שפה מקור הבעיה.
יש גם מצב שילדים משתמשים בטלפון ,ללא ידיעת ההורים, ונרשמים.
לשני המקרים אני מציע לבעלי הקוים השונים להוסיף שלוחת הסרה מיוחדת-שהיא בעצם מעין רשימה שחורה- שהמתווספים אליה לא רק שמוסרים מרשימות התפוצה השונות אלא גם לא יתאפשר להם להתווסף לרשימת צנתוקים רק לאחר אישור מיוחד של בעל המערכת.
-
@jack אמר בהבו עצה - צינתוקים:
יש גם מצב שילדים משתמשים בטלפון ,ללא ידיעת ההורים, ונרשמים.
יש גם ילדים שעושים קניות עם כרטיס האשראי של ההורים. זה מחייב כל עוד העסקה לא בוטלה.
עד כמה שידוע לי (לא ידע משפטי או מקצועי) במקרה כזה אפשר להסתפק בשלוחת הסרה במיקום נגיש ומפורסם במערכת. -
@eliyahu אמר בהבו עצה - צינתוקים:
@תן-חיוך-1 אני חושב שמדובר בנושא משפטי רציני
לא מציע לך להתייעץ כאן אלא עם מישהו שיש לו הבנה בזה (עו"ד וכדו') ואתה סומך עליואני חושב ש @שמואל ידע לתת לנו תשובה לעניין בכל זאת הפניה בטח תגיע לחברת ימות המשיח בכזה מקרה
-
אני חושב ש @שמואל ידע לתת לנו תשובה לעניין
לא..
אין לי שום ידע משפטי ואם יש לך שאלה משפטית לדעתי הפורום הוא לא המקום להעלות אותה. -
@שמואל-ש שים לב איך השרשור מתחיל
יש לי קו שמצנתק לאנשים שנרשמו אליו