הוספת ערך או מספר מחייג לרשימת תפוצה במודול קבלת נתונים
-
@אלחנן1 כן אבל אני רוצה שכשהוא מכניס את הנתונים שלו הוא יוסר /יחסם מרשימת התפוצה ולא יתווסף
(כך למשל אני שולח קמפיין לכל מי שעדין לא הכניס את הנתונים ומי שכבר הכניס לא מקבל הודעה) -
@גבאי תוכל לפנות לשירות הלקוחות בבקשה לפיתוח
-
@eliyahu @אלחנן1
שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה וזמן ומסתמא עוד כמה פה בפורום
כל פעם שיש שידרוג או משהו חדש במערכות של ימות המשיח
האם אתם מעונינים לשמוע את דעת הציבור על כך? האם ימות המשיח רוצה לדעת מה הצרכים של הציבור? או שרק לעשות את מה שהם חושבים שצריך ולא לקבל מהציבור הכוונה מה הצרכים והחסרונות.
עד לפני תקופה הרושם של חברי הפורום היה שימות המשיח מעונינת לשמוע את דפיקות לב הציבור לקבל משוב מה חשוב יותר ומה פחות ובכל שידרוג היה תגובות של הציבור עם משוב בנוגע לציבור והרבה דברים השתנו /התווספו תוך כדי ... לפי בקשת הציבור (עכ"פ זה היה הרושם שניתן)
בזמן האחרון יש מדי הרבה פעמים תגובות ציניות שונות המעידות על כך שאינכם מעונינים לשמוע / לקבל משוב על השידרוגים.
באם אני צודק תוכלו פשוט להסביר לציבור שאתם לא רוצים לקבל הערות...... והוספות......
אפשר אפי' לסגור את "חדש במערכת" שיהיה נעול לתגובות או עכ"פ שתהיה הדגשה שהתגובות נועדו רק על באגים ולא על רעיונות נוספים הקשורים לאותו שידרוג
חבל על המאמצים שלכם ושל הציבור להגיב /לקרוא את התגובות כשאין בהם מטרה וזה רק מעצבן את המנהלים כאילו שמישהו בא לקרוא תיגר על מה שהם עושים.....
מקווה שהדברים יתבארו ויתבהרו לתועלת כולנו. -
@גבאי לא כ"כ הבנתי מה הרגיז בתגובה שכתבתי
ברור שאנחנו מעוניינים לשמוע את הלקוחות וכל משוב הוא דבר מצוין (כולל רעיונות לשיפור)
ציינתי שאם אתה מעוניין בפיתוח תוכל לפנות לשירות הלקוחות. ככה בדרך כלל דברים עובדים. הלקוח מבקש פיתוח, אנחנו מבררים אתו מה בדיוק הוא צריך ומתקדמים הלאה.
לא הייתה פה שום ציניות -
רק שתדע שכמעט כל ה"חדש במערכת" זה בעצם פיתוחים שמישהו הזמין ושילם על זה, ואחרי שפיתחו מוציאים את זה לכלל הציבור.
ולכן גם הרבה פעמים יש איזה סירבול בפיתוח כי הוא מפותח לפי בבקשה ספציפית לפי מה שמתאים למשלם, ולא בראיה כללית, כמובן שעושים התאמות אבל זה לפי תשלום ובעיקר מותאם למי שהזמין את זה
-
@eliyahu אמר בהוספת ערך / מספר מחייג לרשימת תפוצה במודול קבלת נתונים:
לא הייתה פה שום ציניות
לא נראה לי שיש מישהו שלא יודע שאפשר להזמין פיתוח בשירות לקוחות...........
לגופו של ענין יש אפשרות גם לעשות את ההסרה מרשימת התפוצה ע"י מעבר לשלוחה נוספת ובכך לפתור את הבעיה רק שהצעתי צורה יותר פשוטה...... (לא משהו שבשבילו אני ישלם על פיתוח) -
@אלחנן1 האם אפשר להוסיף יותר ממספר אחד שהקישו למשל
recording_and_entering_data_end_template_to_add=2-050,051
?
-
-
@שמחה-זו-הסיסמא הוספה של כמה מספרים קיים כבר הרעיון פה הוא לעניות דעתי(מסתבר שיש בזה עוד כמה מטרות שאני לא קלטתי אותם) שאפשר להוסיף מספר בודד לרשימת תפוצה ובשילוב קבלת נתונים ,אין עניין שיוכלו להוסיף כמה מספרים זה משמש למשל לקורס שרוצים שהרוכש יוסיף מספר טלפון שנוח לו להאזין דרכו לקורס ולאו דווקא המספר ממנו הוא חייג בשביל זה צריך הוספת מספר בודד ולא שהוא יוכל לחבר משיהו נוסף מלבדו לקורס
-
@חיים100 לא ביקשתי ציונים על הרעיון שלי. אני יודע היטב למה שאלתי את מה ששאלתי
-
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בהוספת ערך / מספר מחייג לרשימת תפוצה במודול קבלת נתונים:
@חיים100 לא ביקשתי ציונים על הרעיון שלי. אני יודע היטב למה שאלתי את מה ששאלתי
לא התכוונתי לחלק ציונים כתבתי גם שכנראה זה משמש לעוד אופציות סה"כ חלקתי את דעתי על מטרת המודול עם משתמשי הפורום
-
ב"ה
נוספה אפשרות הסרה מרשימת תפוצה.
ראו כאן