שיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play
-
@eliyahu כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
אוקיי, בודקים איפה הבעיות
נעדכןעל פניו הבעיה ב folder to play
יטופל ביום ראשון -
יטופל ביום ראשון
@eliyahu ממתי דוחפים קוד לפרודקשן ביום חמישי?
-
@eliyahu למעשה לא כתבת אם יש שינוי בברירת מחדל
תודה
ואגב אבקש שלא יהיה שנוי. -
@eliyahu בהמשך להודעה קודמת שלי, אציין שגם יש בעיות שלפעמים שלוחת חזרה למיקום אחרון שומרת נתון לא עדכני. כלומר, זה מחזיר אותי שוב ושוב לשלוחה 1, למרות שכבר מזמן עברתי לשלוחה 2 ולשם אני מעוניין לחזור...
-
@קו-המכלול גא"מ
-
@קו-המכלול כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
כשמנסים להיכנס לשלוחת חזרה למיקום אחרון בכל המערכת - השיחה מתנתקת! (לי זה כן עבד, אבל המאזינים טוענים שלהם זה מתנתק. מוזר...)
זה קורה לאלו שעדיין לא נכנסו לשלוחת השמעת קבצים כל שהיא במערכת מאז שינוי ההגדרות במודול הזה [יום חמישי אאל"ט], תגיד להם שייכנסו לשלוחת השמע"ק ינתקו [או בברירת מחדל מהיום גם ללא ניתוק] ועוד דקה יתקשרו ולא יתנתק השיחה בכניסה להאזנה אחרונה אלא יעברו כרגיל.
מניסיון.
הצלחה מרובה. -
@קו-המכלול כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
@eliyahu בהמשך להודעה קודמת שלי, אציין שגם יש בעיות שלפעמים שלוחת חזרה למיקום אחרון שומרת נתון לא עדכני. כלומר, זה מחזיר אותי שוב ושוב לשלוחה 1, למרות שכבר מזמן עברתי לשלוחה 2 ולשם אני מעוניין לחזור...
צוות פיתוח טיפל בבעיה.
נא לבדוק שוב תקינות.באם למישהו יש עדיין בעיות, נא לשלוח פרטי שיחה למייל של ימות המשיח עם פירוט התקלה.
-
@eliyahu סתם ככה בחזרה למיקום האחרון יש פרצה כיון שיש שלוחות שיש בהם אקסס פילטר וקורה שהמספר כבר לא רשאי להכנס שם אבל דרך חזרה למיקום האחרון הוא יכול להכנס, אשמח אם יהיה לזה פתרון
-
א. האם יש אפשרות במודל החדש לעשות שלוחה כמו שיש היום שמחזיר למיקום האחרון בלי בחירת שלוחה
ב. עשיתי שלוחה שאפשר לבחור לאיזה שלוחה רוצים לחזור או הקשה *# שמחזיר למקום האחרון שם אם האזין פעם אחד בשלוחה 1>1>2 ופעם אחר שלוחה 2>2 ומקיש 1# מחזיר אותו ל 1>1>2 או צריכים לכתוב הנתיב המלא
ניסתי את זה ופעם אחד הוא החזיר אותי למקום האחרון שזה היה בכלל שלוחה 3 ופעם אחר כן החזיר אותי ל 1>1>2אם מישהו הבין טוב את המודל אם אפשר להסביר
-
@שמואל-מאיר תגדיר בכניסה לשלוחה תפריט האזנה אחרונה באותה שלוחה
תפריט האם לחזור להשמעה אחרונה last_play_tfr=yes
-
-
@שמואל-מאיר כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
@eliyahu סתם ככה בחזרה למיקום האחרון יש פרצה כיון שיש שלוחות שיש בהם אקסס פילטר וקורה שהמספר כבר לא רשאי להכנס שם אבל דרך חזרה למיקום האחרון הוא יכול להכנס, אשמח אם יהיה לזה פתרון
הפרצה היא לא במודול אלא בהגדרות המערכת שלך.
מהותו של המודול שהוא משמש "דרך קיצור" לשלוחות פנימיות במערכת, אתה צריך לדעת להכניס את חומות ההגנה שלך (אקסס פילטר וכד') גם בזה. -
@מתעניין כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
@eliyahu יש הגדרה למקש בהשמעת קבצים
control_play9=last_play_auto
והיא גם מחזירה לפי יציאה ולא לפי ניתוק
זה חוככה ואטלולא כי זה מחזיר אותו לאותו מקום היכן שנמצא.
לפחות את זה תשאיר בברירת מחדל...אוקיי. נבדוק את זה.
(לבינתיים אתה יכול להכניס הגדרה last_play_stop_type=hangup) -
@פישל לא, פשוט יש שלוחה של מנויים אבל ברגע שנגמר המנוי הוא יכול להכנס דרך חזרה למיקום האחרון לשלוחת המנויים, ויש לי צורך שהאפשרות של החזרה למיקום האחרון יהיה בשלוחה ראשית.
-
פוסט זה נמחק! -
הפרצה היא לא במודול אלא בהגדרות המערכת שלך.
מהותו של המודול שהוא משמש "דרך קיצור" לשלוחות פנימיות במערכת, אתה צריך לדעת להכניס את חומות ההגנה שלך (אקסס פילטר וכד') גם בזה.זה מה שעשיתי אבל זה ממש מורכב.
-
@eliyahu תראה פעם זה באמת היה קיצור דרך
ונראה לי שאפילו באתר הוא היה נשאר בשלוחת האזנה אחרונה
אבל היום הוא פשוט עובר לשלוחה
אז זה ממש פירצה. -
זה מה שעשיתי אבל זה ממש מורכב.
בשביל זה אפשר לעשות האזנה אחרונה לא בכל המערכת אלא רק בשלוחות מסויימות
אולי ניתן לפתח להגדיר שמירה בכל השלוחות שתחת שלוחה X ואז לא תצטרך לרשום כל שלוחה בנפרד -
@שמחה-זו-הסיסמא אבל למשל יש לי שלוחה שניתן להאזין שם לקובץ לזמן מסויים שלאחריו השלוחה נחסמת אלא שאם אני לא מוחק את הקובץ עצמו אנשים ממשיכים להאזין דרך חזרה למיקום האחרון, ואני לא יכול להגדיר שלא ישמור האזנה כי אני רוצה שיוכלו לחזור למיקום האחרון בזמן שהשלוחה פתוחה.
-
@שמחה-זו-הסיסמא אני חושב שצריך לעשות שהחזרה למיקום האחרון יהיה מתואם עם כל סוגי ההגבלות והפלטרים.