אשף ההגדרות
-
-
@אאד תודה, על ההירתמות לעדכן את כל אשף ההגדרות.
אני חושב שתעברו על כל האינדקס הקישורים אחד אחד וכך לא יתפספס שום שלוחה, וגם מומלץ לקטלג את כל ההגדרות כמו שיש שם. -
@אאד בדקתי את שלוחת ההוספה, נראה מצויין,
שוב תודה רבה, האשף מגיע לי לשימוש ממש כל יום. -
עוד הצעות שאפשר להוסיף:
שלוחת תור,
ובשלוחת ראוטינג הרגיל שיש כבר, אפשר להוסיף הגדרות נוספות, שיוכלו להגדיר שיחייג לכמה מספרים ביחד, והודעה לנציג בעת המענה, ואפשרות לקבל או לדחות את השיחה. -
הצעות לתועלת משתמשים חדשים:
-
- להחליף את השם במקום "אשף ההגדרות" ל"שינוי הגדרות בשלוחה" [או רק "שינוי הגדרות"] כך יבינו מיד מה זה אומר,
-
- להכניס את זה עוד לפני הלשונית של ההגדרות המתקדמות,
-
- אפשר להוריד לגמרי את הלשונית של "מאפיינים" שיש שם, כי אחרי שיש אשף ההגדרות זה נראה לי מיותר לחלוטין וסתם תופס מקום באתר ומבלבל משתמשים חדשים,
-
- גם כדאי להחליף את שם הלשונית של "הודעות" ל"הודעות מערכת",
-
- [אם אפשרי] שאם אין עדיין קובץ EXT בשלוחה - יוסיף את ההגדרות כרגיל, [עכשיו לא עובד האשף באופן זה לפי מה שבדקתי],
-
- [אם אפשרי] לשלב את האשף בעת פתיחת שלוחה חדשה שמיד יוכלו להגדיר את זה,
אני כותב את זה מפני שיש לי הרבה פעמים שאני עוסק עם משתמשים חדשים שרוצים לשנות כמה הגדרות או להכניס הודעות מערכת, ואני רואה את הבלבול שלהם, לפעמים מנסים ב"מאפיינים" ולא מבינים למה לא עובד להם, ואני צריך לגלות להם שצריך להשתמש רק ב"אשף ההגדרות" ששם הם יכולים להגדיר בקלות הרבה הגדרות ללא שום ידע בהגדרות התקדמות, ויש לשונית של "הודעות" שהכוונה בעצם - בדיוק למה שהם מחפשים דהיינו להחליף "הודעות מערכת" בשלוחה,
לסיכום יש את מה שכתבתי ב-4 הסעיפים הראשונים שכולם הם רק שינויים מינוריים - אבל חשובים מאוד, שיעשו "סדר" בבלגן,
אח"כ יש את 5. ו6. שאולי יותר מורכב אבל גם נצרך מאוד,שימו לב שחלק מההצעות שכתבתי יועילו מאוד גם למשתמשים וותיקים.
-
-
@אאד אחר ברכת התודה,
@963 כתב באשף ההגדרות:
שאם אין עדיין קובץ EXT בשלוחה - יוסיף את ההגדרות כרגיל,
מכלל לאו, אני מבין שאם יש קובץ אז הוא לא מוחק כלום ממה שהיה, רק מוסיף, האם אכן כך?
-
@zxc נכון מאוד
הוא כן משנה ערכים קיימים
למשל אם תשנה את סוג השלוחה וכדו' -
@963 כתב באשף ההגדרות:
@אאד שמתי לב שבשלוחת הקלטות יש טעות בהגדרה הזאת:
זה מוסיף את ההגדרהhangup_insert_file=no
במקום:hangup_insert_file=yes
ואם כבר, אם תוכל להוסיף שם גם את ההגדרה - שבמקרה של ניתוק יוכלו לשמור את ההקלטה בשלוחה אחרת.בוצע
(כרגע זה בסוף השרשור...
מסובך להשחיל עוד הגדרה באמצע) -
@אאד
ההגדרה של שמירה בניתוק עובדת, אבל ההגדרה של שמירה בתיקייה אחרת לא עובדת כי זה לא מוסיף את הערך אחרי ה=, רק מוסיףhangup_insert_file=
בלבד@אאד כתב באשף ההגדרות:
(כרגע זה בסוף השרשור...
מסובך להשחיל עוד הגדרה באמצע)אם כן כדאי שגם זה ירד למטה ויהיה אחד אחרי השני [להוריד הגדרה זה גם מסובך?]
ואגב אני רואה שהוספת עוד הגדרות שם, כמו שליחת ההקלטה למייל וכו' שאני לא זוכר שזה היה עד היום, תודה רבה לך.
-
-
@אאד אם אפשר להוסיף שלוחת סקר.
תודה. -
@אאד מה עם הקשות בקבלת נתונים? יש רק הקלטות
-
@אאד
באתר פרייבט זה לא מעודכן. -
@איש-ימיני כיום אין עינין באתר הזה כי דרך האתר הרגיל אפשר להתחבר גם למערכות שבשרת פרייבט