מודול שליחת WhatsApp
-
@Evi770 כלומר?
להקליט וזה יומר לטקסט?
כרגע לא אולי בהמשך -
@ivrפון
לא יגיע בהקלטה קולית לוואצפ -
@Evi770 אה
אי אפשר כרגע
ולא נראה לי אבל אולי -
@ivrפון
זה בהרבה יותר קל מלהקיש המון פעמים -
@ivrפון אולי יש לך אפשרות לעשות שכשמישהו שולח תשובה השרת צזהה מי שלח לו את ההודעה קודם לכן ושולח למערכת לשלוחה מסויימת כTTS או קובץ שמע אם החזיר הקלטה, ויכול בקו לבקש שישלח לו קבצים מצורפים למייל?
אני לא מבין בזה אם זה ייתכן או לא.
תודה רבה לך -
@ivrפון כתב במודול שליחת WhatsApp:
@MGM-IVR כתב במודול שליחת WhatsApp:
whatsapp web js?
אפשר הסבר?
איזה ספריה?
-
@צבי-ד-צ אני אחשוב אם יש לי רעיון איך לעשות את זה
-
@MGM-IVR כתב במודול שליחת WhatsApp:
איזה ספריה?
זה waha
נ.ב. ממליץ להשתמש בגרסת ה now היא כמעט ולא תופסת מקום. מאשר הגרסא השנייה שתופסת יותר (פער משמעותי). -
@ivrפון
לטובת הציבור, אני יכתוב כאן רעיון לשימוש טוב במודל הזה, אם אתה פוגש לפעמים מישהו, ורוצה להביא לו את כתובת המייל שלך, כידוע שלפעמים זה מהדברים המסובכים,
לכן אני מציע שאפשר פשוט לעשות במודל הזה חתימה בנוסח כמו
"זה המייל שלי 0@GMAIL.COM, שלחתי ע"י מישהו אחר, צבי דורש ציון"
ואז כשאתה רוצה להביא את המייל שלך, אם יש להוא ווטסאפ פשוט תשלח לו בשיחה קצרה דרך הטלפון בלי שום כיתוב רק המספר ולשלוח! -
https://f2.freeivr.co.il/topic/14241/חדש-ניסיון-העלאה-מהירה-למערכת-הטלפונית-באמצעות-הווצאפ
צריך לשלב שתי המערכות האלו שיהיה אפשרות לקבל הודעה קולית בווצאפ וכן לשלוח חזרה הודעה קולית מהווצאפ לשלוחה
-
לידיעת הציבור:
א. הפיתוח הזה משתמש בספרייה לא רשמית לשליחת הודעת וואטסאפ וקיים סיכון שוואטסאפ יחסמו את החשבון הזה. סביר להניח שחשבון הוואטסאפ יושב על מכשיר טלפון אישי של המפתח, אנחנו חלילה לא חושדים שהוא קורא את ההודעות אבל העובדה שההודעות נשלחות מהמכשיר האישי שלו מקלה מאד על גישה לתוכן ההודעות לכל מי שמחזיק במכשיר הטלפון, במיוחד אם מתקבלת תגובה מהאדם אליו שלחתם את ההודעה ואז קופצת התראה המזמינה את מי שמחזיק בטלפון להכנס לצ'אט.לידיעת המפתח:
א. כל אחד יכול פשוט לכתוב סקריפט קצר של כמה שורות ולהריץ את הURL https://ivrphone.online/WhatsApp.php?phone=972XXXXXXX&text=test עשרות או מאות פעמים לדקה למספרי טלפון שונים (מספיק אפילו 200 הודעות) ומיד חשבון הוואטסאפ ממנו אתה שולח את ההודעות ייחסם ל24 שעות ובפעם השנייה שמישהו יריץ סקריפט כזה, החשבון ייחסם לצמיתות. כלומר, כל אחד יכול פשוט להפיל את המודל הזה.
ב. השם של בעל חשבון הוואטסאפ 972534116560 ממנו נשלחות ההודעות הוא - ואני מצטט "הודעה זו נשלחה על ידי מתקשר למרכזיית השליחת וואטסאפ של ימות המשיח"?? -
@ivrפון , משום מה זה הפסיק לעבוד
-
@yosef-avitan כתב במודול שליחת WhatsApp:
לידיעת הציבור:
א. הפיתוח הזה משתמש בספרייה לא רשמית לשליחת הודעת וואטסאפ וקיים סיכון שוואטסאפ יחסמו את החשבון הזה. סביר להניח שחשבון הוואטסאפ יושב על מכשיר טלפון אישי של המפתח, אנחנו חלילה לא חושדים שהוא קורא את ההודעות אבל העובדה שההודעות נשלחות מהמכשיר האישי שלו מקלה מאד על גישה לתוכן ההודעות לכל מי שמחזיק במכשיר הטלפון, במיוחד אם מתקבלת תגובה מהאדם אליו שלחתם את ההודעה ואז קופצת התראה המזמינה את מי שמחזיק בטלפון להכנס לצ'אט.
הגיוני מאוד.
@צבי-ד-צ כתב במודול שליחת WhatsApp:
@ivrפון , משום מה זה הפסיק לעבוד
תקרא פוסט מעליך, יתכן והמספר נחסם (וואצפ חוסמת בוטים לא רשמיים)
-
-
@צבי-ד-צ כתב במודול שליחת WhatsApp:
כ"כ מהר הם מגלים את זה?
@צבי-ד-צ לא כל כך מהר מגלים
אלה פשוט אנשים שלחו ספאם והאנשים שקיבלו חסמו
אני יעשה על חשבון וואספ חדש
אבל לא יפרסם
כי בעיקרון עשיתי את זה רק לכל מיני אוטמציות שצריכות שליחה של הודעה ללקוח
ואגב יש לי חבר שיש לו כבר חצי שנה לצורך אוטמציות ועדיין לא נחסם -
@yosef-avitan כמו של @פיסטוק-פרווה כתב
אתה שולח סיסמאות?
בסך הכל הודעות
ובאמת אל תשלח דברים סודייםבנוגע להערה על הספאם צודק לא חשבתי
אבל זה כבר לא רלונטי כי כבר נחסם ובסשן החדש אני לא יפרסםבנוגע להערה על השם צודק הייתי באמצא נסיעה ולא כל כך חשבתי