אישור הגעה לפי מספר כרטיס
-
@clickphone כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
@אופיר יש גם אפשרות שתשים את כל המספרי כרטיסים כמספר זיהוי למשל (ליסט אל אינפורמיישן) ובכניסה לשלוחה שיגיד אנא הקש את מספר הכרטיס ומיד אחרי זה עוד שאלה של לאישור הגעה הקש 1 ואחרי ההרשמה שיעבור ניתוק מהאיידי ויעבור לשלוחה אחרת שם ישמע לאישור הגעה לכרטיס נוסף הקש 1 לסיום 2 בהקשה על 1 עובר שוב לשלוחת הקשמה ומתחיל את התהליך פעם נוספת
אני משתמש בזה כך שההגבלה היא בזיהוי ולא בנתונים כי קבלת נתונים מקישים רק 1 או 2 (לאישור או לא)
-
@קובי-י אם תגביל את הכניסה לכל אחד לפעם אחת זה לא יגביל לו את הכניסה לטלפון אלא לפי הזיהוי שהוא מקיש, וככה זה בסדר.
-
@אופיר כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
@קובי-י אם תגביל את הכניסה לכל אחד לפעם אחת זה לא יגביל לו את הכניסה לטלפון אלא לפי הזיהוי שהוא מקיש, וככה זה בסדר.
אתה יכול גם להגדיר כניסה לפי הקשה ואז הוא יגביל את הכניסה להקשה הזו לפעם אחת.
-
-
@אA כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
אתה יכול גם להגדיר כניסה לפי הקשה
ודאי לפי הקשה, זיהוי טלפון (phone_from_list_allinformation) לא עובד ליותר מזיהוי אחד (מס' כרטיס אחד)
-
@אופיר
הבעיה היא אם הוא רוצה להכניס כרטיס נוסף הוא לא יוכל להיכנס.
אבל בהגבלת הקשה הוא מכניס את כל המספרים של הכרטיסים, ואם הוא יקיש את המספר של הכרטיס הזה שוב הוא לא יוכל להיכנס -
@אA כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
אם הוא רוצה להכניס כרטיס נוסף הוא לא יוכל להיכנס
למה? ניתוק ID!
(enter_id_exit) -
@אופיר
כלומר שרק בניתוק ההגבלה תירשם?
אבל זה אומר שהוא יעבור את כל התהליך ואז יחסם...
במקום זה בהגבלת הקשה הוא יחסם מיד בהקשת מספר הכרטיס וגם יתן לו לחזור ולהקיש מספר אחר. -
-
-
-
@קובי-י list_all_information (מה שעשית בעצם, לא?)
-
@אופיר
נכון אבל כל אחד יכול להיכנס עם המספר האישי שלו גם 10 פעמים, ואני רוצה להגביל שכל מספר אישי יוכל להיכנס רק פעם אחת! -
@קובי-י אקסס פילטר הגבלת כמות הכניסות לשלוחה
-
@ivrפון
כן אבל אני רוצה שההגבלה תהיה על כמות כניסה של ההקשה (של הקוד שלו) -
@קובי-י בהגבלה של קבלת נתונים הוא לא יכול להיכנס עם אותו מספר יותר מפעם אחת
-
@אופיר
לא הבנתי אבל את המספר הוא מקיש לפני הקבלת נתונים ואסז בקבלת נתונים הוא מקיש או 1 או 2. -
@קובי-י ואם הוא יקיש מספר שכבר הוקש בעבר הוא לא יוכל להכנס.
תנסה ותראה -
@אופיר
אז איזה הגבלה לעשות? -
@קובי-י מקסימום הזמנות ללקוח ספציפי. צילו"מ הבאתי למעלה.