הוספת & בהחזרת תשובה מהשרת
-
אחרי החזרת מלל צריך להוסיף & אחרת המערכת של ימות המשיח אומרת שגיאה, השאלה אם גם אחרי ראוטינג צריך להוסיף את זה? (אני כמובן לא כ"כ יכול לבדוק עכשיו, אחרת הייתי בודק...)
-
@עידו
צריך להוסיף. -
@eliyahu כדאי להוסיף את זה לתיעוד וכן להסביר יותר את הread_answer והאם אפשר להחזיר את זה כתגובה מהשרת או לא
-
עוד שאלה, אם כבר פתחנו את הנושא.
echo "id_list_message=t-קיימת התאמה במסד הנתונים&routing=" . $row["phone"] . "&";תקין? צריכה להיות בעיה? משום מה לא מעביר שיחות... הטקסט מוקרא אבל השיחות לא עוברות...
-
@עידו תכניס את מספר הטלפון גם בנתון השני, כלומר:
echo "id_list_message=t-קיימת התאמה במסד הנתונים&routing=" . $row["phone"] . "," . $row["phone"] . "&"; -
@דוד_מלך_ישראל כתב בהוספת & בהחזרת תשובה מהשרת:
@עידו תכניס את מספר הטלפון גם בנתון השני, כלומר:
echo "id_list_message=t-קיימת התאמה במסד הנתונים&routing=" . $row["phone"] . "," . $row["phone"] . "&";בטוח? כי בתיעוד זה לא מוזכר...
-
@עידו נסה... לי זה עובד.
-
@דוד_מלך_ישראל כתב בהוספת & בהחזרת תשובה מהשרת:
@עידו נסה... לי זה עובד.
לצערי אני לא יכול לבדוק... האמת זה מתסכל, לעבוד "על עיוור".
-
@עידו לגמרי...
אבל זה אמור לעבוד (ערך ראשון הוא מספרים לחיוג, ערך שני מספר בודד לחיוג, במקרה של מספר בודד צריך למלא את שניהם [או שמספיק רק את השני? לא בדקתי]). -
@ניהול אולי כדאי להוסיף גם את זה, לצערי התיעוד לוקה בחסר
-
& אינו חובה ביכלל למיטב ידיעתי
זה רק טוב למקריפ שהשרת שלך מדפיס עוד משהו אחרי שזה לא יפריע -
@שמחה-זו-הסיסמא לפי הנסיון שלי עם ימות המשיח, בלי זה השלוחה משמיעה יש שגיאה
-
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בהוספת & בהחזרת תשובה מהשרת:
זה רק טוב למקריפ שהשרת שלך מדפיס עוד משהו אחרי שזה לא יפריע
אני לא כתבתי שאף פעם זה לא נותן משהו
אבל זה לא חובה ולכן זה לא אמור להיות בתיעוד -
@שמחה-זו-הסיסמא יצא לך להשתמש בלי& בסוף?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות