כל מה שאנחנו צריכים לדעת על הקול החדש 📽️🗣️🤖
-
@פלוס
בטח יש להם תקלה כל שהיא -
-
@לימוד-בתורת-מרן לא הבנתי מה הכוונה
שאני מעלה קריינות של כל האותיות א ב ג ד ה וכו
וגם את כל המספרים ואז זה יקריא בקול שיש עבור כל אות במקום אליק -
@לימוד-בתורת-מרן אתה מתכוון לקריינות של מספרים הרגילה שקיימת? בהשראת מספרים אותיות בהקשה וכו'?
זה לא ניתן לשנות -
@avrham
כתבת למעלה:האם זה אפשרות ויש הגדרה שתחזיר את הקול הישן?
כרגע לא.
האם יש צפי / כיוון / סיכוי כלשהוא, לחזרת הקולות הישנים?
זה רלוונטי לגבי שינויים שאעשה בחלק ניכר מהמערכות שלי.תודה רבה
-
@לימוד-בתורת-מרן אתה מתכוון לקריינות של מספרים הרגילה שקיימת? בהשראת מספרים אותיות בהקשה וכו'?
זה לא ניתן לשנותכמו שיש בוירטואל מייל אני יעלה כל מספר בקול שלי ואז יקריא מהקול שלי ולא של ימות
וגם השאלה בריסילר? -
לא קראתי פה את כל התגובות אבל אם יש בזה צורך אני יכול לפתח מודול שיהיה אפשר לעלות טקסטים למערכת בקול של אייל (זהה יעלה כשמע)
-
@פלוס
מבין אותך לגמרי
הרובוט הותיק עושה ת'עובדה הכי מצוינת -
@פלוס
בטקסטים קצרים של מילה אחת או שתיים, (בהקראות מAPI) הקול החדש ממש לא תקין... הוא מדלג לחלוטין הרבה פעמים על הקראות קצרות של מילה אחת או שתיים,ובקיצור, אין כאן שאלה האם הוא מוצלח יותר או פחות, אלא הוא לא תקין כלל וכלל באופנים הנ"ל,
לעומת זאת, בהקראות ארוכות הוא נשמע די בסדר, חוץ ממה שהוא התחיל לקריין את הטקסט עם מנגינות שאינן נכונות (למשל מנגינה של שאלה?? וכדומה).
כנ"ל דוגמאות בבקשה לפי הנ''ל
שיהיה כמה שיותר מפורט.אני לדוגמא משמיע בid_list_message:
t-אוטובוס קו.n-11.t-נהג.n-5.t-מחיר.n-100והוא משמיע
אוטובוס קו 11 5 מחיר 100כאשר הוא מדלג לגמרי על המילהנהגנ.ב. את המילהמחירהוא כן אומר אפילו שזה לא ארוך... -
@avrham יש מה לעשות אם זה שהוא מקריא מספר טלפון כמו סכום?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות