23 בספט׳ 2020, 18:56

@יש-שדה אמר בפוסט זועם ומתוסכל:

שלום לכם חברים

1. קודם כל הייתי רוצה להציע במקום ימות פדיה, ויקימות המשיח. מה דעתכם?😊

2. תודה ל @33064325 שקרא לי מגיב ולא מתלונן. אני מרגיש שאולי השיח טיפטיפה הפך למתלונן אז חס ושלום.

3. לגבי האמרה שהאתר בנוי למקצוענים.
    אז מה, הם עושים צחוק מעצמם? כותבים פורום, נושאים על גבי נושאים, פורום עזרה הדדית, והכל למקצוענים?! כשהשאלות שם לפעמים פשוטות לעיורים.
    הם רוצים שכל אחד יבין, שיבנו מערכות שגורפות כסף ובלי להטריד אותם.
    אבל כשזה מגיע לכתיבה בפורום, מי נמצא במשרד כדי לכתוב?! מתכנת ששבר את המוח כיצד לפתור בעיה, ועכשיו במקום לנשום הוא צריך גם לכתוב, וגם לכתוב בעברית.
    התוצאה לפנינו בכל רחבי הפורום.

4. כמו שהבאתי דוגמא מהשלוחת ניהול טריויה, חסרות הגדרות בסיסיות.
    עכשיו, אני יושב כאן בעמדת מחשב בתשלום, רץ 10 דקות מהבית, מגדיר הגדרות, שש ושמח, חוזר הביתה. התלמידים מתקשרים שהשלוחה לא תקינה, וכך שוב ושוב. עד ש60 שאלות שהקלטתי שוכבות כהפך שאין לה אובנין(😉 )
    מקצוען או מתחיל, נדפקתי.
    אם לפני שהיו מפרסמים את הפוסט היו נותנים לי לקרוא ולערוך, לי ולכל השאר כאן, הרבה צער היה נחסך.
    אבל בלא תגמול המצב ישאר כמו @אאד שבסוף התייאש.

5. מאיפה לי לדעת שנוספו דברים חדשים, מה עם איזה מסך בצד שירצדו בו כותרות של הדברים החדשים?! שדברים נפתרו. אני יעבור כל יום על 60 נושאים שקיבלתי למייל ואני לא מתמצא בהם?!
    בקיצור טון של הצעות. אבל הם עסוקים, והכיסאות נופלים בין הדברים. פניתי אליהם כמה פעמים, אבל לא היה להם זמן לחזור אלי. וכנראה לא יהיה להם נציג שיהיה צמוד אלי לשאלות.
    תודה שקראת עד כאן

פשוט צריך אתר חדש...