פוסט זועם ומתוסכל
-
@מוטלה אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
בפורום הישן @אאד התחיל לעשות את זה תראו כאן הפורום למתחילים
וימות פתחו בעבר את ימותפדיה שנועד בדיוק לזה!
> במקום לפתוח אתר חדש צריך לשכלל את זה.
@מאיר-האלוף @איש-יהודי-טובאז יאללה ש @ימות-המשיח ישכללו את זה
-
@איש-יהודי-טוב גם אתה יכול לערוך את זה!
בכוחות משותפים של כל המשתתפים בפורום הזה אפשר לערוך את זה ביחד שכל אחד יוסיף את הביאור שלו... -
אני לא מבין מה אתה מדבר כל דבר חדש צריכים ללמוד אני יושב כבר על הקו כמה שנים עד שלומדים עוד ועוד דברים
שום דבר לא לומדים בקלות לוקח זמן
עכשיו בקורנה עזרתי להרבה קוים להתחיל ועכשיו הם כבר שוחים במערכות
אם קצת סבלונות אפשר להגיע להכל והכל מובן טוב מאד
ומה שקשה נעזרים כאן בפורם
בגלל זה הוא הוקם
אני לא מסכים למה שאתה אומר שהכל מסובך כאן צריכים קצת לבדוק עוד קצת ועוד קצת עד שמביניםגם כשלמדת על המחשב לקח לך זמן עד שלמדת וכן כל דבר חדש
ולעומת קוים אחרים זה לא בערך לא כמעט לא מתקרב לבהירות שיש כאן לכל ההגדרות
-
@יש-שדה
וכל שאר המגיבים
שימו לב - המערכת בנויה בצורה מסוימת - על בסיס שמי שהבין אותו יכול לרוץ הלאה
מי שהוא מתחיל צריך להבין אותו... איך????? פשוט מאד יש סירטונים!!!!
בדיוק בשביל זה שם רואים את הההכל מ-איך נכנסים לאתר של ימות המשיח - זה עוד לפני המתחילים כן?
עד כל הניואנסים הקטנים - אחרי שרואים 3, 4 סירטונים אפשר די בקלות להבין את הפורוםנו אז אתה מדבר מדבר אבל איפוא הסירטונים??????????
אז זה כאן
ולמי שזה חסום אז יש כאןדרך ארוכה שהיא קצרה
אבל אין קיצורי דרך - ימות המשיח מיועד למי שרוצה להתמקצע מי שהוא חובבן ישאר חובבן וישלם למקצוענים !!!
אפשר לפנות אלי ivr.8480381@gmail.comאגב API למי שהוא לא מפתח ואני גם לא זה משהו פשוט מאד
איך המערכת עובדת - מישהו תיכנת את השרתים(כמין מחשבים אחוריים) שאם כותבים X אז הם יעשו Y
יש דברים שימות לא פיתחו - אלא אנשים פרטיים שיש להם שרתים שמתחברים למערכות של ימות ואז יש פקודות שאתה יכול לעשות אפילו שימות המשיח לא פיתחו אותם, יש דברים כאלו שיש מפתחים שפיתחו לעצמם או ללקוחות מסוימים ששילמו להם על הפיתוח ויש דברים שהתפרסמו לציבור אפשר לראות דוגמא במודולים של אהבת ישראל -
שלום לכם חברים
-
קודם כל הייתי רוצה להציע במקום ימות פדיה, ויקימות המשיח. מה דעתכם?
-
תודה ל @33064325 שקרא לי מגיב ולא מתלונן. אני מרגיש שאולי השיח טיפטיפה הפך למתלונן אז חס ושלום.
-
לגבי האמרה שהאתר בנוי למקצוענים.
אז מה, הם עושים צחוק מעצמם? כותבים פורום, נושאים על גבי נושאים, פורום עזרה הדדית, והכל למקצוענים?! כשהשאלות שם לפעמים פשוטות לעיורים.
הם רוצים שכל אחד יבין, שיבנו מערכות שגורפות כסף ובלי להטריד אותם.
אבל כשזה מגיע לכתיבה בפורום, מי נמצא במשרד כדי לכתוב?! מתכנת ששבר את המוח כיצד לפתור בעיה, ועכשיו במקום לנשום הוא צריך גם לכתוב, וגם לכתוב בעברית.
התוצאה לפנינו בכל רחבי הפורום. -
כמו שהבאתי דוגמא מהשלוחת ניהול טריויה, חסרות הגדרות בסיסיות.
עכשיו, אני יושב כאן בעמדת מחשב בתשלום, רץ 10 דקות מהבית, מגדיר הגדרות, שש ושמח, חוזר הביתה. התלמידים מתקשרים שהשלוחה לא תקינה, וכך שוב ושוב. עד ש60 שאלות שהקלטתי שוכבות כהפך שאין לה אובנין( )
מקצוען או מתחיל, נדפקתי.
אם לפני שהיו מפרסמים את הפוסט היו נותנים לי לקרוא ולערוך, לי ולכל השאר כאן, הרבה צער היה נחסך.
אבל בלא תגמול המצב ישאר כמו @אאד שבסוף התייאש. -
מאיפה לי לדעת שנוספו דברים חדשים, מה עם איזה מסך בצד שירצדו בו כותרות של הדברים החדשים?! שדברים נפתרו. אני יעבור כל יום על 60 נושאים שקיבלתי למייל ואני לא מתמצא בהם?!
בקיצור טון של הצעות. אבל הם עסוקים, והכיסאות נופלים בין הדברים. פניתי אליהם כמה פעמים, אבל לא היה להם זמן לחזור אלי. וכנראה לא יהיה להם נציג שיהיה צמוד אלי לשאלות.
תודה שקראת עד כאן
-
-
@יש-שדה אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
שלום לכם חברים
-
-
תודה ל @33064325 שקרא לי מגיב ולא מתלונן. אני מרגיש שאולי השיח טיפטיפה הפך למתלונן אז חס ושלום.
-
לגבי האמרה שהאתר בנוי למקצוענים.
אז מה, הם עושים צחוק מעצמם? כותבים פורום, נושאים על גבי נושאים, פורום עזרה הדדית, והכל למקצוענים?! כשהשאלות שם לפעמים פשוטות לעיורים.
הם רוצים שכל אחד יבין, שיבנו מערכות שגורפות כסף ובלי להטריד אותם.
אבל כשזה מגיע לכתיבה בפורום, מי נמצא במשרד כדי לכתוב?! מתכנת ששבר את המוח כיצד לפתור בעיה, ועכשיו במקום לנשום הוא צריך גם לכתוב, וגם לכתוב בעברית.
התוצאה לפנינו בכל רחבי הפורום. -
עכשיו, אני יושב כאן בעמדת מחשב בתשלום, רץ 10 דקות מהבית, מגדיר הגדרות, שש ושמח, חוזר הביתה. התלמידים מתקשרים שהשלוחה לא תקינה, וכך שוב ושוב. עד ש60 שאלות שהקלטתי שוכבות כהפך שאין לה אובנין( )
מקצוען או מתחיל, נדפקתי.
אם לפני שהיו מפרסמים את הפוסט היו נותנים לי לקרוא ולערוך, לי ולכל השאר כאן, הרבה צער היה נחסך.
אבל בלא תגמול המצב ישאר כמו @אאד שבסוף התייאש. -
מאיפה לי לדעת שנוספו דברים חדשים, מה עם איזה מסך בצד שירצדו בו כותרות של הדברים החדשים?! שדברים נפתרו. אני יעבור כל יום על 60 נושאים שקיבלתי למייל ואני לא מתמצא בהם?!
בקיצור טון של הצעות. אבל הם עסוקים, והכיסאות נופלים בין הדברים. פניתי אליהם כמה פעמים, אבל לא היה להם זמן לחזור אלי. וכנראה לא יהיה להם נציג שיהיה צמוד אלי לשאלות.
תודה שקראת עד כאן
פשוט צריך אתר חדש...
-
-
פוסט זה נמחק! -
@מאיר-האלוף אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
פשוט צריך אתר חדש...
צריך גם להחליף בדחיפות את כל שופטי בית המשפט העליון.
השאלה אם תהיה לך האנרגיה לכך.
ככל הנראה, לא.
ובלי תגמול, כדאי שנתייאש עכשיו.
אז עזרה יד ביד, צריך לפתוח איזשהי כיתה וירטואלית, כל אחד יציע הצעות, ישויץ ביכולות, ולאט לאט נגיע למשהו יפה.
בדקתי את רשימת הנושאים ב"איזור התעשיה", היא נראית ארוכה, אבל היא ברת ביצוע, ואם נצמצם אותה לנושאים, אז בכלל.
שיהיה לנו בהצלחה.
מי מרים את הכפפה???!!!
אל תרים יש שם ג'וק
@ימות-המשיח ראית את ההצעות? מה דעתך? -
נעשה עסק, צריך לארגן קהילה = שזה אתם, שתתחילו לבנות ולשפר את הויקי ואני בתמורה יחליף את השם..
כמו @אאד שבסוף התייאש.
מי אמר לך שהוא התייאש?? מה אתה כותב דברים שאתה לא יודע?
מאיפה לי לדעת שנוספו דברים חדשים,
קטגוריית "חדש במערכת"
אני אישית בתור אחד שסידר את הפורום הנוכחי מ0, כמעט את כל הנושאים אני העברתי מהפורום הישן שהיה מבולגן ומלא קטגוריות מיותרות, אני יכול לומר שנעשה המון המון השקעה כדי שהפורום יהיה ברור ונגיש.
בהחלט, צריך להתרגל לשפה, אם אתם חושבים שזה נקרא תכנות אתם לא יודעים תכנות מה הוא.. זה פשוט שפה שצריך ללמוד.בהחלט, יש מה לשפר,אולי צריך מישהוא שיש לו את הזמן ואת היכולת ליצור קטגוריה של "למתחילים" ממש, באם מישהוא מוכן לקחת את זה על עצמו שיפנה אלי ונעביר את זה ונחשוב על איזה פרוייקט.
אבל אני באמת חושב, שיש פה הפרדה מלאה בין נושאים של דיוני המשתמשים לבין התיעודים של איך שהמערכת עובדת. אתה בוכה על זה שאתה רואה כל מיני שאלות לא מועיליות בלשון המעטה של משתמשים, אני חושב שאתה ממש לא אמור להיכנס לזה.
יש את הקטגוריות של ללמוד, ויש של לשאול.. -
מצטער על האורך... זה פשוט יצא ככה
@יש-שדה @33064325
אנשים צריכים להבין שאין דברים מורכבים שבאים בקלות!שלוחה עם מעל 20 פונקציות שמשתנות לפעמים כשאחד תלוי בשלישי או ברביעי, אין אפשרות לעשות לזה ממשק, הגמישות שבמערכת פה - היא היא - הרעיון מאחורי הלשונית ׳הגדרות מתקדמות׳!
1001 דוגמאות למה ממשק גרפי להגדרות היה לוקח פי 2 משאבים ופי 4 זמן לפתח ופי 10 זמן לך המשתמש להגדיר מערכת אחת, מה היית עושה בלי האופציה של ׳העתק-הדבק׳????????
אז נכון שיש עוד מקום להתקדם בפונקציות באתר בעניין ההגדרות, אבל בא נודה על מה שיש, שזה ה-מ-ו-ן!
עוד נקודה, לא סתם יש פה אנשים מומחים בתחום שמציעים שירות בתשלום, דברים מסוג זה - עולים כסף, זה שימות הפשיטו ל׳עם שבשדות׳ את נושא מערכת טלפונית, לא בהכרח שיתאים לכל ילד מתחיל, בלי זלזול ח״ו, (במאמר המוסגר: דבר אדיר שימות יכולים לטפוח לעצמם על השכם - יצרו פה משרות חדשות, ממש מקצוע חדש נולד) אבל כל אחד יודה פה שבסופו של יום אם יעשה סיכום שעות של ישיבה על המערכת יצא לו לא קצת בלשון עדינה... בדיוק לכן, לחסוך לכם המשתמשים ה׳פשוטים׳ זמן ומאמץ וכו׳ יש אנשים שמוכנים תמורת תשלום (לא גבוהה לתמורה שמקבלים) לשבת ולהגדיר עבורכם מערכת שכמובן בהמשך תוכלו להמשיך ולשחק ולשנות, אבל כדי לחסוך לכם זמן יקר ומאמצים להבין וללמוד... time is money וככה העולם העובד!
הנושא בלשון הסברה בפורום אולי אולי (2 אולי ) נכונה בטענה, אבל אני בתור (נקרא לזה:) ׳מתקדם׳ מחפש את ההגדרה של הגבלת ניקוד לשלוחה ספציפית, מעדיף כמה שפחות הסברים ותן לי רק את השורה של ההגדרה עם ההסבר המינימלי והמתומצת של ימות. זהו.
מבחינתי, שאין לי ביד אפי׳ לא שפת תיכנות אחת, לצערי או שלא... יש לי שפת תיכנות גאונית פשוטה וחכמה בשם yemot! ככה אני קורא לזה, בדיחה או שלא, מי שבפנים - מרוצה. מי שמתחיל - מוזמן לעבור על הפורום העשיר עם המון המון אהבת חינם ועזרה הדדית מדהימה!! בהכרח שזה לא בא בקלות בכלל!
לכל המצטרפים החדשים, נחמה קטנה - לכו לארכיון הפורום הישן, בהצלחה לכם שם!
[הודות ל @שמואל יש פה פורום מאיר עיניים ברור וקריא]עכשיו לגופו של ׳תגובה׳:
מקצוען או מתחיל, נדפקתי.מניסיון לא קטן, לפעמים חסר לך את ההבנה או את המושג הבסיסי ביותר שהוא לבד יפתח לך המון ׳סתימות׳ בהבנה, לדוגמא... ביום שהשיקו את הצינתוקים בחינם... לקח לי המון המון זמן עד שקלטתי שצריך פה 2 שלוחות שונות
וזה לא שהיה לי ניסיון בתחום, אבל לא בבניית מערכות מורכבות וגדולות... כבר שנים אני מתעסק עם שליחת הודעות ומערכות פשוטות ובסיסיות ממש, ואז הגיע הקורונה וכו׳ וגו׳ ובשבילי זה היה סוג של ׳בומבה׳ עם ניסיון ולא מצליח להבין?! זה דפוק! בטוח! עבר יום עבר יומיים ועם סבלנות זה הגיע...
הייתי ברור חוסך המון זמן אם היו מסבירים בתחילת השרשור שם שמדובר על 2 שלוחות, אבל זה לא הפלטפורמה כנראה! ברגע שהבנתי את זה, עף לי ההבנה הפשוטה בעוד מודולים כמו למשל שידור חי/חדר ועידה שגם שם כדי שזה יעבוד לי אני צריך 2 שלוחות עם הגדרות שונות אבל מקשרות ביניהם.
קבלת נתונים למשל, אני רק פותח את העמוד וכבר מתייאש מראש, ביום שהייתי חייב להגדיר שלוחה שכזאת, ישבתי וקראתי מילה במילה וזהו! פשוט? די, קל? לא! אבל לא לעוף שזה שפת מתכנת... לא חייבים לזכור את כל ההגדרות בע״פ, עד היום לאחר עשרות או יותר מערכות שהגדרתי אני נכנס כמו ילד טוב לפורום-אינדקס-וכו׳ או שיש דבר שנקרא ׳סימניות׳.@יש-שדה אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
יש בדיוק בשביל זה ׳חדש במערכת׳, נכון, יש לך פה הצעה מעניינת במיוחד - ישר ל׳על הפורום׳!
מקווה שהצלחתי להעביר פה למישהו את תחושותיי ולתת לו קצת מבט שונה
בהצלחה לכולם!
גמר חתימה טובה! -
גם אני מציע מהתנסות שלי במערכת שכדי לקלוט את ההגדרות צריך לנסות מא' ועד ת'!
אין חכם כבעל הנסיון!
אחרי שאתה תופס את הנקודה אתה רואה שזה כתוב ברור, אבל עד שאתה לא שם אתה לא מבין מה הכוונה... -
@יש-שדה ו @מאיר-האלוף ו @מוטלה נראה לי שאני אתחיל עכשיו לכתוב תדרוך למתחילים מ0
וכשאגמור נראה מה נעשה -
@brochabar אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
@יש-שדה ו @מאיר-האלוף ו @מוטלה נראה לי שאני אתחיל עכשיו לכתוב תדרוך למתחילים מ0
וכשאגמור נראה מה נעשהאיפה??
-
@מאיר-האלוף לביינתים אני עושה את זה בוורד רגיל
-
@brochabar תכתוב את זה בימותפדיה
-
@יש-שדה @מאיר-האלוף וכו' וכו'
בלבנות אתרים ובטכנולוגיות תקשורת וכו' אני לא מתעסק אך כשהתחיל הקורונה התחלתי לנהל כמה מערכות לבתי ספר והייתי חייב להבין הכל בס"ה הצטרפתי לפורום לפני חודשיים ואני כבר מבין הכל
לי זה לא נראה בגלל הלשון המבינים וכו' צריכים לקבל מהקב"ה את החוש לקלוט את הכל לי זה בכלל לא היה קשה למרות שלפני הקורונה לא ידעתי ככככככככללללללללללללום במערכות וכו' בכלל לא הכרתי את המילה הזאת 'ימות המשיח' והופ עבר רק חודשים אני מבין הכל והכל מובן ליכל הדיון היא מיותר
בגלל זה יש את זההעיקר שיהי גמר חתימה טובה!
-
@מאיר-האלוף הפורום למתחילים.docx
תעשו לי טובה תבדקו אם זה טוב
ואם זה טוב אז תגיבו ו @מאיר-האלוף יעלה את זה לאתר שלו -
@איש-יהודי-טוב יאלה בבקשה
אבל דייי בו לא נוריד את הרמה של הפורום -
@מאיר-האלוף אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
א נ י ב ע צ מ י
אתה משתמש בפלטורמה לקבלת אתר מוכן תוך דקה. מה בדיוק בנית ?
-
כל הדיון הזה סטה מהנושא שלו ולכן מחקתי את כל ההתכתבות האחרונה.
אני מבקש מכל המעורבים שזה לא יחזור על עצמו