חדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי
-
@שמואל כן פצצה!
-
@שמואל אולי אפילו אם זה אפשרי שבאותו קישור יהיה ניתן לקבל שיחות זה יהיה ממש יעיל
-
@qwerty אמר בחדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי:
@שמואל אולי אפילו אם זה אפשרי שבאותו קישור יהיה ניתן לקבל שיחות זה יהיה ממש יעיל
מה זה לקבל, זה יאפשר להתחבר לחשבון ה Sip על גבי הדפדפן בדיוק כמו שמאופשר לאחר התחברות.
-
@שמואל כדי לקבל שיחות צריך להוריד את התוכנה של SIP למחשב והיא לא ההכי ידידותית {אלא א"כ יש דרך אחרת שלא ידועה לי??!!}
אבל אם בקישור שאתה בונה יהיה ניתן לחייג וגם לקבל שיחות זה יהיה פצצה כך אתה מביא לנציג קישור הוא יודע שם מקבל שיחות ושם מוציא -
@qwerty אמר בחדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי:
אבל אם בקישור שאתה בונה יהיה ניתן לחייג וגם לקבל שיחות זה יהיה פצצה כך אתה מביא לנציג קישור הוא יודע שם מקבל שיחות ושם מוציא
זה כבר קיים שניתן לקבל ולהוציא שיחות מהדפדפן.
זה עלה.
-
@שמואל אמר בחדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי:
אבל אם בקישור שאתה בונה יהיה ניתן לחייג וגם לקבל שיחות זה יהיה פצצה כך אתה מביא לנציג קישור הוא יודע שם מקבל שיחות ושם מוציא
זה כבר קיים שניתן לקבל ולהוציא שיחות מהדפדפן.
זה עלה.
וואווווווווווווו איזה אליפות!!!
זה פשוט בשורה אתה לא מבין מה זה בשביל הנציגים שלנו זה חוסך חצי מהזמן!!!!
אין מילים להודות
אני בטוח שזה ישודרג בהמשך
אבל שוב ממש אליפות ותודה גדולה!!!! -
@שמואל תודה רבה על הכל
האם יש אפשרות להגדיר שהחייגן יישאר תמיד פתוח?
וכן שיקפוץ חלונית כשמישהו מתקשר?
שוב תודה על הכל -
@א-גוטן אמר בחדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי:
האם יש אפשרות להגדיר שהחייגן יישאר תמיד פתוח?
מה הכוונה ישאר תמיד פתוח זה תלוי בך
-
@אהרן-שובקס אם אני משאיר את זה ללא פעולה, זמן ארוך זה לא נסגר?
-
@א-גוטן אמר בחדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי:
@אהרן-שובקס אם אני משאיר את זה ללא פעולה, זמן ארוך זה לא נסגר?
אין סיבה שזה יסגר.
מהצד שלנו לפחות אין סיבה. -
@שמואל ויש אפשרות שיקפוץ חלונית, כשיש שיחה חדשה
-
@שמואל ויש אפשרות שיקפוץ חלונית, כשיש שיחה חדשה
יש צליל וזה מופיע בדף.
איפה אתה רוצה שאני יקפיץ לך עוד? -
פוסט זה נמחק! -
@הבוס-הגדול אמר בחדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי:
אגב, אני רכשתי מספר תומך בסיפ,
איפה מוכרים דבר כזה?
@הבוס-הגדול אמר בחדש באתר ניהול במערכות התומכות בSIP - אפשרות להוציא ולקבל שיחות דרך דפדפן המחשב ללא צורך בתוכנה או טלפון פיזי:
בפועל עם התוכנה שימות שלחו לי אני עובד קבוע בסיפ במחשב, אבל כאמור בלשונית כתוב שכביכול לא עובד.
בטוח? אולי זה IAX
-
פוסט זה נמחק! -
-
פוסט זה נמחק! -
תודה על עוד חידוש:
לחצן "השתק"
הצעת ייעול -
כשמתקשרים למרכזיה, שנוכל להקיש מספרים עם המקלדת. כרגע עובד רק בלחיצה עם העכבר על לוח המקשים שבאתר.אולי אפשר להציע עוד משהו
כיום זה זמנית ללא עלות בכלל
אבל בהמשך אם שייך שהתקשרות למערכת תוכן תהיה ללא עלות
מאוד יעזור לטסטים בזמן שבונים מערכת. -
-
@33064325 צודק.
תודה