ה0 נעלם בהדבקה באקסל וכן בהורדת מספרי הקמפיין למחשב
-
וכמו ש @קו-בית-יעקב אמר ב פתיחת קובץ Html באקסל
ומה ניתן לעשות כדי שיחזור ה0.
ואני צפציפי צריך את זה להכניס את השמות כערך במערכת וא"כ אולי אפשר שהמערכת תזה את המספר בלי 0 בתחילת המספר? כזה: 534103552=בנימין ? -
@שלומל-ה אמר בה0 נעלם בהדבקה באקסל וכן בהורדת מספרי הקמפיין למחשב:
ואני צפציפי צריך את זה להכניס את השמות כערך במערכת וא"כ אולי אפשר שהמערכת תזה את המספר בלי 0 בתחילת המספר? כזה: 534103552=בנימין ?באקסל אני יודע שיש אפשרות להחזיר האפסים ואז כשאתה מעתיק מהאקסל ומדביק למערכת זה נהיה עם האפסים.
[האפשרות באקסל היא כך, אתה בוחר עמודה שבה יש מספרי הפלאפונים, מקיש קליק ימני ובוחר 'עיצוב תאים', בוחר ב'מותאם אישית', ובשורה שלפני השורות הרבות במרכז החלון שכתוב בה General אתה מוחק את המילה הזו וכותב במקומה עשר אפסים ומאשר. וזהו זה, כל המספרים מקבלים אפס בהתחלה ואתה יכול להעתיק ולהדביק למערכת.]
הצלחה מרובה. -
@בסייעתא-דשמיא- תודה רבה.
-
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בה0 נעלם בהדבקה באקסל וכן בהורדת מספרי הקמפיין למחשב:
ואני צפציפי צריך את זה להכניס את השמות כערך במערכת וא"כ אולי אפשר שהמערכת תזה את המספר בלי 0 בתחילת המספר? כזה: 534103552=בנימין ?באקסל אני יודע שיש אפשרות להחזיר האפסים ואז כשאתה מעתיק מהאקסל ומדביק למערכת זה נהיה עם האפסים.
[האפשרות באקסל היא כך, אתה בוחר עמודה שבה יש מספרי הפלאפונים, מקיש קליק ימני ובוחר 'עיצוב תאים', בוחר ב'מותאם אישית', ובשורה שלפני השורות הרבות במרכז החלון שכתוב בה General אתה מוחק את המילה הזו וכותב במקומה עשר אפסים ומאשר. וזהו זה, כל המספרים מקבלים אפס בהתחלה ואתה יכול להעתיק ולהדביק למערכת.]
הצלחה מרובה. -
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בה0 נעלם בהדבקה באקסל וכן בהורדת מספרי הקמפיין למחשב:
הצלחה מרובה.הבעיה בזה היא שאם יש לך קו ניח שיש לו רק 9 מספרים יצא לך ג"כ 0 נוסף
-
@גבאי
נכון מאוד, ולכן הכי מומלץ מה שהצעת. תודה רבה. -
סתם לידיעה, אם יש לכם באקסל עמודה של מספרים וחסר להם 0 תוכלו להשתמש עם הנוסחה הבאה
="0"&A1
כמובן שבמקום תא A1 תבחרו את התא שבו נמצא המספר
כמו כל נוסחה באקסל - גם את הנוסחה הזאת ניתן לגרור לתאים נוספיםבהצלחה
-
@eliyahu אמר בה0 נעלם בהדבקה באקסל וכן בהורדת מספרי הקמפיין למחשב:
כמובן שבמקום תא A1 תבחרו את התא שבו נמצא המספר
לא הבנתי, בתא שבו נמצא מספר הטלפון לשים את הנוסחה הזאת? זה נהיה במקום הטלפון!
-
@שמואל-ש בעמודה חדשה
-
פוסט זה נמחק!