נפתר כישלון בהעברת / העתקת קובץ בAPI
-
גם לך תודה
אבל זה לא עוזר לי
[אם יש טעות בשם משתמש וסיסמה הוא אמור לענות שהטוקן לא נכון, ואם אין את הקובץ הוא אמור לענות שהקובץ איננו, זה תשובה מיסתורית שאני לא מבין מה קרה והיא מופיעה לי]
@שמואל אולי תדע לעזור לי?
תודה
-
@מנסה אמר במישהו יודע מה הבעיה כאן? כישלון בהעברת / העתקת קובץ בAPI:
הכנסתי את הURL הזה
https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=0777707700:123456&action=move&what=ivr2:/M0000.wav&target=ivr2:/2M0000.wav
והתשובה היא
{"responseStatus":"ERROR","message":"simultaneous file operation rejected","messageCode":null,"yemotAPIVersion":6}
בתרגום לעברית
{"responseStatus":"ERROR","message":"פעולת קובץ סימולטנית נדחתה","messageCode":null,"yemotAPIVersion":6}
[אני רוצה לבטל את ההודעה M0000 על ידי הפקודה הזאת]
גם ב
delete
אוcopy
זה מחזיר את השגיאה הזאתתודה רבה
איזה הודעה אתה רוצה לבטל בדיוק?
M0000 שאתה שמת בשלוחה?
למה שלא תמחוק אותה?
הפקודה שעשית היא להעביר את הקובץ ממקום למקום,אתה בטוח שיש קובץ בתיקייה ראשית בשם M0000.WAV? -
כן
כן
אני רוצה ליצור כפתור בתוכנה שמעביר את ההודעה למקום אחר או משנה את השם שלה בכדי שבלחיצה על הכפתור היא לא תושמע
וכפתור נוסף שבלחיצה עליו הוא יחזיר את ההודעה למקומה הראשון שכן תושמע
ולכן אני לא יכול למחוק
בכל אופן זה לכאורה באג
-
טוב, למעשה הסתדרתי בדרך עקיפה
הכנסתי את הקובץ לשלוחה אחרת
והכפתור הראשון מעתיק [לא מעביר] ממנה לשלוחה המבוקשת
הכפתור השני מוחק את הקובץ בשלוחה המבוקשתותודה לכל מי שניסה לעזור
[בהעתקה זה עובד בהעברה לא, משום מה]
-
-
@מנסה שגיאה של
simultaneous file operation rejected
אומרת שיש פעולה של העתקת קובץ באותה המערכת שעוד לא הסתיימה.
לא ניתן להפעיל כמה פעולות על מערכת הקבצים יחד בכל סוגי הפעולות של FileAction -
@שמואל
ניסיתי עכשיו בכמה מערכות שאין בהם עוד העתקות! וזה מראה לי את אותה שגיאה. -
@telepoint-ivr התשובה שלי לא השתנתה.
אני יודע מה השגיאה הזו אומרת ובוודאות זו הסיבה.
אני לא יודע בדיוק מה הפעולה שאתה עושה ואיך בדיוק את מבצע אותה. שאלת על שגיאה - עניתי. -
תנסה להריץ אצלך את הפקודה של שינוי שם קובץ ע"י העברה ותראה מה התשובה, אם הכל תקיין מצויין , אבל אם תקבל את התשובה הזאת כנראה שבטעות השרת מקבל 2 פקודות שונות ולכן ככה הוא עונה.
כי כמה שניסיתי זה החזיר שגיאה [או שימחקו את הפקודה מתיעוד הAPI]
תודה רבה
-
תנסה להריץ אצלך את הפקודה של שינוי שם קובץ ע"י העברה ותראה מה התשובה, אם הכל תקיין מצויין , אבל אם תקבל את התשובה הזאת כנראה שבטעות השרת מקבל 2 פקודות שונות ולכן ככה הוא עונה.
כי כמה שניסיתי זה החזיר שגיאה [או שימחקו את הפקודה מתיעוד הAPI]
תודה רבה
אם הייתה בעיה אמיתית בAPI של העברה כל האתר החדש לא היה עובד. הוא כולו API.
בנוסף, ההגבלה הזו קיימת גם באתר הישן, רק אין פניה לAPI הרגיל אלא לשונה.תשלח לי קריאה מלאה שלך ותגובה ואני ינסה לבדוק אצלי ואראה לך שהכל תקין במידה ששולחים את זה כמו שצריך.
-
הנה היא כאן למעלה
https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=0777707700:123456&action=move&what=ivr2:/M0000.wav&target=ivr2:/2M0000.wav
וזאת התגובה
{"responseStatus":"ERROR","message":"simultaneous file operation rejected","messageCode":null,"yemotAPIVersion":6}
אתה רוצה עם שם משתמש וסיסמה למייל?
-
הוא אשר אמרתי
-
זה אמור להישלח בפוסט?
-
זה אמור להישלח בפוסט?
אפשר גם בGET.
אבל שוב, אני לא יודע בדיוק איך אתה שולח ומה ואני לא יודע אם אתה עושה את זה כמו שצריך.
בכל אופן, תמיד כדאי לשלוח בPOST. -
טוב, עכשיו גם לי זה עובד, כנראה שמשהו הסתדר, בכל אופן שלחתי את אותו URL במדויק [פשוט העתק הדבק], וזה לא היה תקין, וכעת זה תקין לגמרי ב"ה.
תודה רבה
-
@שמואל
האם יש דרך לסיים תהליך כזה שכשל ?
זאת אומרת כשאני מקבל כזו תשובה זה בגלל איזו בקשה שגויה ששלחתי בטעות
האם חייבים לחכות או שיש דרך פשוט לסיים את הפקודה השגויה ואז אני יוכל לשלוח בקשות נוספות ? -
-
-