סדר הפוך של הודעת התפריט
-
שלום וברכה יש לי קו של שירים שלי והסדר של השירים בשלוחת התפריט הוא מחדש לישן דהיינו השיר החדש ביותר נמצא בשלוחה מספר 35 ( בשלוחת התפריט ) והשיר הישן נמצא ב 34 השיר היותר ישן נמצא ב 33 ... וכן הלאה
עכשיו יש לי בעיה !!
כשאני רוצה להעלות שיר חדש לדוגמא שיר מס' 36 אני צריך להקליט את כל התפריט מחדש
הבקשה שלי היא ליצור הגדרה שבהקלטת המשך לתפריט דהיינו M1000-1 הוא יושמע קודם הקלטה מס ' M1000 ואז בכל פעם שאני יוציא שיר חדש אני פשוט יקליט תוספת על הודעת ה M1000 דהיינו M1000-1 או M1000-2 בלי להקליט הכל מחדש -
@שמואל-כהן אמר בסדר הפוך של הודעת התפריט:
שלום וברכה יש לי קו של שירים שלי והסדר של השירים בשלוחת התפריט הוא מחדש לישן דהיינו השיר החדש ביותר נמצא בשלוחה מספר 35 ( בשלוחת התפריט ) והשיר הישן נמצא ב 34 השיר היותר ישן נמצא ב 33 ... וכן הלאה
עכשיו יש לי בעיה !!
הבקשה שלי היא ליצור הגדרה שבהקלטת המשך לתפריט דהיינו M1000-1 הוא יושמע קודם הקלטה מס ' M1000 ואז בכל פעם שאני יוציא שיר חדש אני פשוט יקליט תוספת על הודעת ה M1000 דהיינו M1000-1 או M1000-2 בלי להקליט הכל מחדשהודעת M0000 לא באה בחשבון?
-
@mgm-ivr אמר בסדר הפוך של הודעת התפריט:
עכשיו יש לי בעיה !!
הבקשה שלי היא ליצור הגדרה שבהקלטת המשך לתפריט דהיינו M1000-1 הוא יושמע קודם הקלטה מס ' M1000 ואז בכל פעם שאני יוציא שיר חדש אני פשוט יקליט תוספת על הודעת ה M1000 דהיינו M1000-1 או M1000-2 בלי להקליט הכל מחדשהודעת M0000 לא באה בחשבון?
בכלל לא !!!
אני צריך שהשלוחה תתנהל בצורה מסודרת אין לי זמן למשחקים כלומר כשמקליטים הודעת M0000 היא תעזור לזמן מסויים .
אבל מה אני יעשה שיתרבו השירים הבעיה חוזרת!! אני יצטרך להקליט גם את הודעת ה M0000 שזה אומר מינימום 2 דקות -
@שמואל-כהן אם אתה רוצה קומבינה אתה יכול לעשות השמע"ק כשמקש 1 מפנה לשלוחה פנימית 1 ושם אם הקיש 1 זה יוצא 11 ואם הקיש 2 זה 12 וכן 2 מפנה ל2 ושם אם הקיש 1 זה 21 ואם הקיש 2 זה 22
אבל הכי טוב באמת זה אם @ימות-המשיח יפתחו את האופציה של השמעה הפוכה של הודעות תפריט... -
@שמואל-כהן
בהמשך למה ש @אבו אמר
כאן יש לך את ההגדרות המלאות וזה יפתור לך את בעייתך
מקורtype=playfile ;0 הגדרת מקש control_play0=go_to_folder ;הגדרת מקש 1 control_play1=go_to_folder ;הגדרת מקש 2 control_play2=go_to_folder ;הגדרת מקש 3 control_play3=go_to_folder ;הגדרת מקש 4 control_play4=go_to_folder ;הגדרת מקש 5 control_play5=go_to_folder ;הגדרת מקש 6 control_play6=go_to_folder ;הגדרת מקש 7 control_play7=go_to_folder ;הגדרת מקש 8 control_play8=go_to_folder ;הגדרת מקש 9 control_play9=go_to_folder ;* הגדרת מקש control_play*=go_to_folder ;# הגדרת מקש control_play#=go_to_folder ;לאן יעבור מקש 0 playfile_control_play_0_goto=/0 ;1 לאן יעבור מקש playfile_control_play_1_goto=/1 ;לאן יעבור מקש 2 playfile_control_play_2_goto=/2 ;לאן יעבור מקש 3 playfile_control_play_3_goto=/3 ;לאן יעבור מקש 4 playfile_control_play_4_goto=/4 ;לאן יעבור מקש 5 playfile_control_play_5_goto=/5 ;לאן יעבור מקש 6 playfile_control_play_6_goto=/6 ;לאן יעבור מקש 7 playfile_control_play_7_goto=/7 ;לאן יעבור מקש 8 playfile_control_play_8_goto=/8 ;לאן יעבור מקש 9 playfile_control_play_9_goto=/9 ;* לאן יעבור מקש playfile_control_play_*_goto=/Star ;# לאן יעבור מקש playfile_control_play_#_goto=/Hash ;לאן יעבור בסיום playfile_end_goto=/ ;שלא ישמיע ביפ בין השמעה להשמעה play_beep=no ;שם השלוחה title=כאן תכתבו את שם השלוחה
-
הבקשה שלי היא ליצור הגדרה שבהקלטת המשך לתפריט דהיינו M1000-1 הוא יושמע קודם הקלטה מס ' M1000 ואז בכל פעם שאני יוציא שיר חדש אני פשוט יקליט תוספת על הודעת ה M1000 דהיינו M1000-1 או M1000-2 בלי להקליט הכל מחדש
נדמה לי של @איש-ימיני יש פיתרון בשבילך
-
@שמחה-זו-הסיסמא
כלומר? -
@לעזור-לכולם כלומר שאם @איש-ימיני ירצה הוא יעלה לכאן את ההגדרות שיעזרו לך