עלה ממשק חדש להעביר את המערכות בשרת yemot לשרת ymta - האם כדאי לעבור?
-
@מנסה
כן, ודאי. למה לא? -
-
@מנסה אמר בהאם כדאי לעבור?:
בדרך כל בדבר חדש יש תקלות עד שהכל מסודר, מישהו כבר עבר ובדק שהכל תקין?
ראיתי את השורה הזו אחרי שעניתי
אני מאמין שמי שהעלה את זה לאויר בדק שהכל תקין, לפני שהעלה את זה לאתר.
ואגב זה לא דבר חדש, זה דבר שבשירות לקוחות עשו הרבה פעמים, מה שחדש זה שאפשר לעשות את זה לבד...
בכל אופן תנסה על מערכת שהיא לא בשימוש בלייב (בכל אופן יכול להיות זמן מה שהמערכת לא תהיה פעילה, וגם הקלטות ושינויים שיוקלטו מתחילת התהליך לסופו לא יעברו...) -
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בעלה ממשק חדש להעביר את המערכות בשרת yemot לשרת ymta - האם כדאי לעבור?:
ערכת אחרי שעניתי,
לא ערכתי . אבל לא נורא -
@מנסה עכשיו הושלמה העברה של מערכת שהעברתי וב"ה הכל תקין
-
זה דבר חדש, זה כמובן לא דומה למה שהיו עושים בשירות לקוחות וזה מכסה דברים שלא היו עושים ידנית.
העברה בין אתרים היא פעולה מורכבת גם בצד הטכני וגם בצד הביצוע, עבדתי מאד מאד קשה על העברה האוטומטית והשתדלתי לבדוק שהכל תקין ואני אכן מקווה שכך ואם מישהוא נתקל בבעיות נבדוק אותם.
בכל מקרה, זה פועל בצורה הטובה ביותר ובמינימום איבוד מידע. מערכת ענקית שלוקח זמן מה להעביר אותה בכל מקרה אם היא כל הזמן בשימוש יתכן שחומר שנוסף בחלקים מסויימים של העתקה לא יועתק, ולזה אין שום פיתרון גם על ידי העברה ידנית, אפשר פשוט להשבת את המערכת לגמרי בכל זמן העתקה על מנת למנוע משינויים להעשות, אבל זה גם אפשר במנגנון הקיים.
לגבי השבתה, אין שום השבתה, ברגע שהמערכת נסגרת באתר הישן כל השיחות הפעילות מתנתקות אבל המערכת עובדת ישר באתר החדש.
פעולת העברה מבוססת תור - כלומר בכל זמן נתון יש רק מערכת אחת שמועברת, אז כל הקודם להיכנס לתור יזכה לעבור יותר מהר.
-
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בעלה ממשק חדש להעביר את המערכות בשרת yemot לשרת ymta - האם כדאי לעבור?:
בכל אופן תנסה על מערכת שהיא לא בשימוש בלייב (בכל אופן יכול להיות זמן מה שהמערכת לא תהיה פעילה, וגם הקלטות ושינויים שיוקלטו מתחילת התהליך לסופו לא יעברו...)
אין כ"כ דרך לעשות את זה כי יש את זה רק במערכות שיש בהם הרבה האזנה
-
@שמואל מה היתרונות חוץ ממה שמפורט שם ?
-
@אבו אמר בעלה ממשק חדש להעביר את המערכות בשרת yemot לשרת ymta - האם כדאי לעבור?:
אין כ"כ דרך לעשות את זה כי יש את זה רק במערכות שיש בהם הרבה האזנה
יש את זה בכל מערכת בשרת yemot. לא קשור לכמות הדקות.
-
@שמואל
תודה רבה רבה ואם תוכל בבקשה להוסיף לכיוון ההפוך יעזור מאוד מאוד למישהו שלדוגמא העביר בטעות (כמוני למשל...) ואו שלפחות לפני יהיה כתוב שזה מעביר לפרייבט
כי יש כאלו שלא כ"כ רוצים...
אבל זה פיתוח מאוד מועיל ונוח וזה מראה עד כמה שימות נותנים לנו ממש את כל השליטה על המערכת שלנו,
וטיפש מי שלא לוקח מערכת ivr מימות או ריסיילרים שזה אותו דבר...
ממש ממש תודה רבה רבה על הכל!! -
@פיסטוק-פרווה לא יהיה לכיוון ההפוך.
כרגע יש רק אפשרות להוציא מערכות משרת yemot שאנחנו הולכים להוציא לגמלאות.
כרגע זה נתון לבחירת הלקוחות, בהמשך יועברו לקוחות באופן אוטומטי משם. -
@שמואל עבר לי לאחרונה מערכת.
אבל אין אפשרות לדעת את כמות הדקות
מלפני המעבר
מה עושים? -
@מתעניין אמר בעלה ממשק חדש להעביר את המערכות בשרת yemot לשרת ymta - האם כדאי לעבור?:
@שמואל עבר לי לאחרונה מערכת.
אבל אין אפשרות לדעת את כמות הדקות
מלפני המעבר
מה עושים?לא ניתן לגשת לדקות שהיו במערכת באתר הקודם לאחר המעבר.
במידה יש לך חוזה פעיל לקבלת תגמולים על המערכת תקבל בחוזה את פירוט הדקות למערכת כפי שהייתה בשרת הישן.