מה זה ניהול פרסומפון?
-
פוסט זה נמחק! -
לקרוא עד הסוף
@שמואל-ש בוא נחשוב מעט...
פרסום + פון = פרסום באמצעות הטלפון
נכנסתי ללינק שהבאתי בהודעה הקודמת, נרשמתי וראיתי את הממשק הזה (שאגב שודרג מבחינה עיצובית מאז אתמול..) שהביא אותי להבנה שככל הנראה מדובר בשדרוג ומיתוג מחדש של מערכת שליחת הקמפיינים וההודעות הקוליות של ימות המשיח..
אבל אז הוספתי קמפיין (ומחקתי, שהנציג לא יעבוד סתם.. חשש הונאה) וראיתי את זה תחת "החרגות"
מה שהוביל אותי למסקנה שכנראה ימות מפתחים לנו מערכת ניהול פרסומות גלובלית למערכות התוכן, כמו שלגוגל יש את גוגל Ads עבור אתרים..והאמת שזה נשמע טוב..
הכי חמוד שכנראה אני הרביעי שיצרתי קמפיין
@ימות-המשיח @שמואל אני חושב כדאי לשנות למזהה רנדומלי?
||וגם תמונת הפרופיל לא משתנית בצד שמאל למעלה אלא רק בהגדרות...|| -
@אביי-ורבא זה מאוד מעניין, כי בהתחלה דיברו על משהו אחר לגמרי... של פירסומת במערכת שתקבל על זה תגמול
-
@אבו זה ממש זה
זה פשוט אתר ממשק יפה לניהול הפרסומות שבקו שלך
וזה כמובן דרך קמפיינים -
@אביי-ורבא כתב במה זה ניהול פרסומפון?:
מה שהוביל אותי למסקנה שכנראה ימות מפתחים לנו מערכת ניהול פרסומות גלובלית למערכות התוכן, כמו שלגוגל יש את גוגל Ads עבור אתרים..
@אבו כתב במה זה ניהול פרסומפון?:
@אביי-ורבא זה מאוד מעניין, כי בהתחלה דיברו על משהו אחר לגמרי... של פירסומת במערכת שתקבל על זה תגמול
זה מערכת פרסומות גלובליות, שמי שרוצה יוכל להצטרף, ולקבל תגמול...
בדיוק כמו google ads שמי שלא רוצה אותם באתר שלו לא יקבל
ככה נראה לי. לא ממקור רשמי או משהו. -
@MGM-IVR אז למי מיועד האתר הזה, לבעלי מערכות או למפרסמים?
יש שם מקום לתשלום, זה נראה למפרסמים, איך מכניסים את זה למערכת? -
אני משער שברגע שיגמרו לתכנת את המערכת כולנו נבין יותר במה מדובר, עד אז נותר רק לנחש...
-
@אבו ממה שידוע לי זה נועד למפרסמים כלומר שהמפרסם מעלה פרסומת ואז כל הקווים שבחרו לקבל את הפרסומות ולקבל עליהם תגמולים מי שיתקשר לקווים האלה ישמע לפני הודעת ברוכים הבאים את הפרסומת בדומה למה שיש היום בפורטל התוכן
-
@הרב כתב במה זה ניהול פרסומפון?:
@אבו ממה שידוע לי זה נועד למפרסמים כלומר שהמפרסם מעלה פרסומת ואז כל הקווים שבחרו לקבל את הפרסומות ולקבל עליהם תגמולים מי שיתקשר לקווים האלה ישמע לפני הודעת ברוכים הבאים את הפרסומת בדומה למה שיש היום בפורטל התוכן
האם יש אפשרות לבחור גיל יעד לפרסומות שיושמעו אצלי בקו?
נניח שאני מפעיל קו לילדים ויהיו שם פרסומות לרכישת דירה או רכב זה קצת לא רלוונטי
ומה לגבי פרסום ממוקד לגברים או נשים? אני מניח שבקו לנשים פרסומת של טליתניה קצת פחות רלוונטית, אבל בממשק של פרסומפון לא ראיתי בינתיים אפשרות כזו
לדעתי אפשרויות מיקוד הפרסום יביאו יותר תועלת גם מצד המפרסם וגם מצד בעלי הקוויםעוד הצעות יעול: אפשרות להשבית את הפרסומות עבור מספרים מתוך רשימת תפוצה
הסבר: זה יאפשר לבעלי הקווים לגרום למשתמשים לרכוש 'מנוי' לקו כדי להיפטר מהפרסומות
אפשרות חילופית: לקוחות יוכלו לשלם לימות המשיח כדי להימנע משמיעת פרסומות בכל הקווים של ימות המשיח -
@שואל-ברצינות אני חושב שאת ההצעות שלך עדיף לך לשלוח להם למייל של השרות לקוחות כי פה לא נראה לי שמישהו באמת ישים לב למה שכתבת
-
@הרב כתב במה זה ניהול פרסומפון?:
אז מה זה כל הרשימות מספרים שאתה מעלה שם?
-
@אבו אולי רק מתי שמספרים אלה מתקשרים למערכת שיש בה פירסומות - ישמעו את ההודעה.
-
פוסט זה נמחק! -
@613-0 אני חושב (השערה בלבד) בתמונה היה נראה שאפשר לבחור רשימה שחורה או לבנה אז אולי זה קשור כאילו לבחור מי ישמע או לא ישמע
-
@הלי אכן, לפי מה שאני מבין ניתן להגדיר ב' מצבים
א. רשימה שחורה, שבה כולם ישמעו חוץ מ..
ב. רשימה לבנה, שבה ישמעו את הפרסומות רק אלו שברשימה.. -
-
@שמואל-ש כתב במה זה ניהול פרסומפון?:
אחרי שתאשרו באתר הניהול (בכרטיסייה פרסומפון) את הצטרפותכם למיזם "פרסומפון"
הכרטיסיה הזו לא מופיעה אצלי
-
דיברו על זה כאן
-
@בוס כתב במה זה ניהול פרסומפון?:
דיברו על זה כאן
שם שאלו את השאלה 3 שעות אחרי שאני שאלתי כאן, תשובה אין שם
התמיהה שלי כפולה מאחר שרשמתי את המערכת שלי דרך ה-API להשמעת פרסומות אבל לא מושמעת שום פרסומת -
@שואל-ברצינות כנראה שזה לא סגור לגמרי
עובדה שזה לא התפרסם בחדש במערכת