חדש! שליחת צנתוק בהקלטת הודעה אישית
-
@יענקלה-הכוכב @אברהם-צבי
אמור לעבוד רק בזיהוי מסוגphone
.enter_id_type=phone
-
@HMJE22 אז למה הוא לא מציין בהודעה שזה רק לסוג אחד?
-
@אברהם-צבי כתב בחדש! שליחת צנתוק בהקלטת הודעה אישית:
@HMJE22 אז למה הוא לא מציין בהודעה שזה רק לסוג אחד?
מי לא מציין?
תסתכל בפוסט הקודם שלי, הבאתי צילום מסך מהפוסט שהוא כתב את זה מפורש...
עיין כאן במקור, תרד קצת לערך שליחת צנתוק אישי. -
אני מאמין שהרוב משתמשים בזיהוי שהבאתי לעיל בהודעות אישיות, נמתין לשדרוג.
-
@eliyahu
הפיתוח הבא תגובה אישית למשאיר הקובץ, בשלוחה אחרת + צינטוק
יש לי קוד php מוכן לזה -
@eliyahu עכשיו רק השאלה היא, אם אני מעלה למאזין הודעה אישית בapi, האם אפשר לשלוח לו צינתוק בapi (כשהוא בתוך רשימ"צ) בלי להפעיל את כל הרשימה
ובנוסף האם זה מוגבל לכמות צינתוקים בשניה כלומר אם אני מפעיל 50 כאלו בשניה זה נחשב כ50 צינתוקים (רשימות) או שכיוון שהכל מרשימה אחת זה נחשב כרשימה אחת -
לא הבנתי למה זה משמש אם זה עובד רק בסוג
phone
.
הרי הצינתוק יגיע למי שהקליט בעצמו את ההודעה? -
@eliyahu יישר כח ענק.
כל כך הרבה דיברו על זה בפורום, ממש מקל!!! -
-
@HMJE22 עובד לי מצוין
הגדרתי בשלוחה כךtype=record enter_id_type=phone_or_enter_phone folder_move=for_id-1/2/30/Phone שליחת צינתוק אישי, בדיקת רשימת צינתוקים. record_ok_end_run_tzintuk_private_list=X ישלח צינתוק על מקש menu_record_options_2=record_ok_end_run_tzintuk_private זיהוי משני tzintuk_your_id=XX התחברות מחדש לזיהוי delete_id_exit=yes זיהוי הנכנסים בשמות login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/1/2/EnterID ביטול ההשמעה שלום לך משתמש יקר say_name=no ביטול הקלטת מספר חדש record_name=no
-
@פישל תסביר
מה עשית כאן? -
@פישל כתב בחדש! שליחת צנתוק בהקלטת הודעה אישית:
type=record enter_id_type=phone_or_enter_phone folder_move=for_id-1/2/30/Phone
לפי הנ"ל - הגדרת זיהוי כניסה לפי טלפון או הקשת טלפון.
ובשמירת הקובץ רשמת שיכניס לתקייה שלוקחת מזיהויPhone
לדוגמא אם שלוחת ההקלטות נמצא בשלוחה 1 בתפריט הראשי והגדרתם כניסה לפי מספר טלפון הגדירו:
folder_move=for_id-1/Phone
ועל כן, אם תוכל להסביר מה עשית במה שהגדרת וזה עבד לך, האם הכנסת את המספר שלך (או שלחצת *1) ואתה בעצמך קיבלת את הצינתוק? או שהכנסת מספר טלפון אחר, וההודעה הוקלטה בתיבה שלו, וההוא באמת קיבל את הצינתוק?
אם תוכל להסביר מה עשית שזה עבד לך, וכן מה עובד לך... -
@HMJE22 כתב בחדש! שליחת צנתוק בהקלטת הודעה אישית:
או שהכנסת מספר טלפון אחר, וההודעה הוקלטה בתיבה שלו, וההוא באמת קיבל את הצינתוק?
כנראה שזה ההסבר
-
@מתעניין כתב בחדש! שליחת צנתוק בהקלטת הודעה אישית:
או שהכנסת מספר טלפון אחר, וההודעה הוקלטה בתיבה שלו, וההוא באמת קיבל את הצינתוק?
כנראה שזה ההסבר
אכן הכנסתי מספר טלפון אחר, ואותו מספר קיבל צינתוק לאחר שהמערכת בדקה שהוא נמצא ברשימת תפוצה שהגדרתי.
כעת אני מחפש פתרון לזה
שאחרי שאני שומע הודעה במערכת אני הקיש על מקש כל שהוא והוא יעבור מיד להשארת הודעה אישית + שליחת צינתוק. -
-
@פישל כתב בחדש! שליחת צנתוק בהקלטת הודעה אישית:
הגדרתי בשלוחה כך
type=record enter_id_type=phone_or_enter_phone folder_move=for_id-1/2/30/Phone שליחת צינתוק אישי, בדיקת רשימת צינתוקים. record_ok_end_run_tzintuk_private_list=X ישלח צינתוק על מקש menu_record_options_2=record_ok_end_run_tzintuk_private התחברות מחדש לזיהוי delete_id_exit=yes ביטול ההשמעה שלום לך משתמש יקר say_name=no ביטול הקלטת מספר חדש record_name=no
השורה הזאת מיותרת:
enter_id_type=phone_or_enter_phone
מספיק להגדיר כך:
type=record folder_move=for_id-2/Phone ;שליחת צינתוק אישי, בדיקת ברשימת צינתוקים record_ok_end_run_tzintuk_private_list=XXX ;ישלח צינתוק במקש2 menu_record_options_2=record_ok_end_run_tzintuk_private ;ביטול ההשמעה שלום לך משתמש יקר say_name=no ;ביטול הקלטת מספר חדש record_name=no
-
@יענקלה-הכוכב כתב בחדש! שליחת צנתוק בהקלטת הודעה אישית:
@eliyahu יישר כוח ענקק!
יעבוד גם בזה?enter_id_type=phone_or_enter_phone
לדעתי לא. זה פותח רק על phone. כמובן שאפשר להוסיף אם צריך.
אם אתה רוצה שזה יפותח, אני ממליץ לך לפתוח פנייה מסודרת מול שירות הלקוחות והם יבדקו במה זה כרוך (להערכתי אין כאן תשלום)
בהצלחה -
-
@eliyahu לתשומת לב, אכן כפי ש @963 כתב, מה הועילו חכמים בתקנתם?
הרי אם זה עובד רק על זיהוי מסוגphone
, זה אומר רק במצב שהמאזין משאיר הודעה לעצמו, ומה התועלת בזה שיש צינתוק?מדובר על הקלטה לנמען אחר (for_id)
-
@eliyahu יש אפשרות לזיהוי לפי קוד שיהיה משויך למספר טלפון?
דהיינו שאני נכנס לשלוחה מקיש קוד 140 (שמשוייך למספר טלפון X המוגדר בקובץ X) ואז המערכת משאירה למספר המשויך הודעה אישית + צינתוק? -
@פישל אפשר לפתח הכל
מה שאתה מציע זה יותר מורכב ופיתוח כזה יהיה בתשלום. -
@eliyahu אשמח לקבל הצעת מחיר.