מקש מיועד להסרה מרשימת הצינתוקים
-
כמו שעשו עכשיו מקש יוחדו ל דיווח על תוכן בעייתי במקש ה 0
יהיה גם מקש יוחדו להסרה מקבלת צינתוקים, בכל קו, או קו נפרד אם אפשרות להקיש מספר מערכת שברצונך להסיר עצמך (נראה לי שקיים משהו אבל מסיר מכל חברת ימות המשיח, אני מדבר מקו ספציפי)
זה נחוץ מאוד, לדוג' אם נרשמת פעם לקבלת צינתוקים, ואח"כ המנהל מחק השלוחה של הצטרפות והסרה מצינתוקים, אכלת את זה לכל החיים, או מישהו לצורך הדוגמה מקבל מספר טלפון שהיה כבר בשימוש ללקוח וההוא התחבר לקו משפחתי שלו, ואח"כ חסמו לו גישה לקו, אין לו אפשרות להסרה מהצינתוקים, ומקבל צינתוקים מטרידים כל החיים, ללא אפשרות חזרה למספר@שמואל @ימות-המשיח @eliyahu נראה לי שזה יועיל מאוד, וגם יוריד את הזעם הציבורי בנושא הצינתוקים
-
@א-גוטן כתב במקש מיועד להסרה מרשימת הצינתוקים:
כמו שעשו עכשיו מקש יוחדו ל דיווח על תוכן בעייתי במקש ה 0
מתי עשו את זה?
-
@א-גוטן
לא הבנתי את הבקשה שלך
אתה רוצה שבכל קו יהיה אפשר לעשות את זה ?
כמו במקש 0
או בטלפון של שירות הלקוחות
הבקשה שלך מעורבבת קצת... -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב במקש מיועד להסרה מרשימת הצינתוקים:
@א-גוטן
לא הבנתי את הבקשה שלך
אתה רוצה שבכל קו יהיה אפשר לעשות את זה ?
כמו במקש 0
או בטלפון של שירות הלקוחות
הבקשה שלך מעורבבת קצת...הוא מציע 2 דברים.
1 שיהיה מקש קבוע / סדרת לחצנים קבוע, שלא ניתן לשינוי על ידי בעל הקו, ששם יוכלו להסיר מכל רשימות הצינתוקים.
2 שיהיה מערכת של ימות, שמקישים שם מספר מערכת, ומפסיקים לקבל ממנה צינתוקים -
-
@שמחה-זו-הסיסמא כמו ש @MGM-IVR כתב כאן
-
קו נפרד אם אפשרות להקיש מספר מערכת שברצונך להסיר עצמך
קיים בשלוחה 4 בשירות הלקוחות מאד ומקדם.
-
@שמואל בשלוחה 4, זה דיווח על צינתוק שקיבלת שלא כחוק, ונדמה לי גם, שאז נכנסים לקטגוריה של חסומים על כלל המערכות של ימות,
אני מדבר על אופצייה פשוטה של הסרת מכל רשימות הצינתוקים החינמיים, (בלי דיווח, בלי כלום פשוט להסיר)
לצורך הדוגמה אני נרשמתי לקו XXX לקבלת צינתוקים, ואחרי תקופה ברצוני למחוק את עצמי, ובעל המערכת בשגגה או במזיד מחק את השלוחה של רישום והסרה מהצינתוקים החינמיים, אכלתי את זה לכל החיים? -
שאז נכנסים לקטגוריה של חסומים על כלל המערכות של ימות,
לא נכון.
לצורך הדוגמה אני נרשמתי לקו XXX לקבלת צינתוקים, ואחרי תקופה ברצוני למחוק את עצמי, ובעל המערכת בשגגה או במזיד מחק את השלוחה של רישום והסרה מהצינתוקים החינמיים, אכלתי את זה לכל החיים?
אז אתה מדווח בשלוחה 4, ותקבל אותה תוצאה.