למה להיות ריסיילר?
-
@ivrפון כתב בלמה להיות ריסיילר?:
@עידו מנהל תיק לקוח שהובטח שם לא תקבל.
כי כמעט או לכולם אין
crm גם לי אין וזכותם לראות שאתה רציני לפני שהם נותנים אחרת כל ארחי פרחי יוכל לפתוח ולקבל
בנוגע לקשר אם נציג זה נהיה לאט בהתחלה הגעתי לאחד ואז לעוד והיום יש לי קשר הרבה שאליהם אני פונה והם מטפלים יותר מהר מהשרות לקוחותיש למתחילים עד שיקבלו CRM
-
@MGM-IVR כתב בלמה להיות ריסיילר?:
זה לא נקרא הרבה, זה קו קלאסי, אפילו לא גדול
בשבילך זה קו קטן בשבילי זה נחשב לגדול ורבע מהמליון דקות
כי כשאני אגיע למליון דקות יהיה לי את הcrm -
@פיסטוק-פרווה אז מי שאמרו לי ליצור איתו קשר ]יוסלה[ זה המתל שלי?
-
זה לא נקרא הרבה, זה קו קלאסי, אפילו לא גדול
בשבילך זה קו קטן בשבילי זה נחשב לגדול ורבע מהמליון דקות
כי כשאני אגיע למליון דקות יהיה לי את הcrmלא באתי לזלזל ח״ו
רק כתבתי תגובה על דבריך שזה לא נמוך, אלא הרבה, שזה לא נחשב הרבה יחסית לכללי,גם עשר 1000 זה הרבה יחסית לקווי ווצאפונים, אבל לא הרבה לעומתך..
-
@MGM-IVR
מה בנוגע לקישוריות האם בתור רייסלר אתה מקבל חלק או שגם אז זה מתחלק בין בעל הקו לימות המשיח?
כי כרגע אני מנהל כמה קווים ענקיים שמכניסים כמעט 4 מיליון דקות בחודש (ביחד), השאלה היא אם אני יפתח רייסלר ויעביר את הקוווים האלה לשם אני ירוויח יותר מהקישורית גם מדין החלק של הרייסלר? -
@תפארת-יעקבב כתב בלמה להיות ריסיילר?:
@MGM-IVR
מה בנוגע לקישוריות האם בתור רייסלר אתה מקבל חלק או שגם אז זה מתחלק בין בעל הקו לימות המשיח?
כי כרגע אני מנהל כמה קווים ענקיים שמכניסים כמעט 4 מיליון דקות בחודש (ביחד), השאלה היא אם אני יפתח רייסלר ויעביר את הקוווים האלה לשם אני ירוויח יותר מהקישורית גם מדין החלק של הרייסלר?אני חושב שזה אותו תמחור
-
@oror053 כתב בלמה להיות ריסיילר?:
לקוחות חייבים לקנות ממך יחידות ולקבל ממך שירות. הם לא יכולים לפנות לימות המשיח כי אתה משווק עצמאי.
לא יודע, בקווים שהביאו לי יש אפשרות לקנות ישירות מימות המשיח, זה בעצם הברירת מחדל וכן קנית קו משני, הכל קונים דרך המערכת הישנה
-
אני לא מוציא תמונות מממשקים שקיבלתי אליהם גישה
לא תמונות
אבל פירוט הפונקציות
אני לדוגמה הייתי המום לדעת שאפשר לחבר את המייל בsmtp ו pop -
פירוט הפונקציות
מי אמר לי אם הרמת גישה שיש לי היא אותה רמת גישה שיש לכל אחד אחר?
גם למה סתם לגרות? זה לא מביא משו טוב,
מי שריסיילר, אמור לדעת להסתדר עם המערכת שנתנו לו, ולהיות בשקט, זה המשנה שלי בנושא.אני לדוגמה הייתי המום לדעת שאפשר לחבר את המייל בsmtp ו pop
לא הבנתי את כוונתך, אבל אולי זה בדיוק מה שכתבתי מקודם..
-
@oror053 כתב בלמה להיות ריסיילר?:
אתה עובד בצורה עצמאית כחברה עצמאית. אתה כמעט לא צריך את ימות המשיח. אתה יכול להוסיף מספרי משנה למערכת, למחוק מערכות, ליצור תבניות קבועות, לשים קרדיט בסוף "מערכת זו הוקמה על ידי XXX", לנהל פניות.
ב CRM יש אפשרות ליצור תבניות קבועות?
אשמח לשמוע איך כי גם לי יש גישה ל CRM ולא מצאתי כזה אפשרות
תודה מראש