בעיה בעדכון הגדרות שלוחה לאחר יצירתה ב-API
-
@גלאט-מערכות
תשתמש רק עם UpdateExtension, בשימוש עם UploadTextFile יש לפעמים דילי עד שזה מעדכן בפועל את הגדרות השלוחה -
@amp-Software-0
ניסיתי לעבוד רק עם UpdateExtension, וזה אכן מקים לי את התיקיה, אבל אני נתקל בבעיה שהקובץ ext.ini שנוצר ריק. -
@amp-Software-0 אני חושב שזה כמו שאמרת רק הפוך, הUpdateExtension מעדכן את השלוחה עצמה מייד, אבל הקובץ ext עצמו מתעדכן רק לאחר מספר דקות,
@גלאט-מערכות מכיון שלפני שאתה שולח את UploadTextFile אתה שולח את UpdateExtension אז כשזה מתעדכן בקובץ ext הוא נהיה ריק, כי שלחת פקודה ריקה,
עכ"פ הפתרון של @amp-Software-0 יעבוד, רק שייקח כמה דקות את שתראה את התוכן של קובץ הext עם ההגדרות שהגדרת
-
@אביי-ורבא כתב בבעיה בעדכון הגדרות שלוחה לאחר יצירתה ב-API:
@amp-Software-0 אני חושב שזה כמו שאמרת רק הפוך, הUpdateExtension מעדכן את השלוחה עצמה מייד, אבל הקובץ ext עצמו מתעדכן רק לאחר מספר דקות,
@גלאט-מערכות מכיון שלפני שאתה שולח את UploadTextFile אתה שולח את UpdateExtension אז כשזה מתעדכן בקובץ ext הוא נהיה ריק, כי שלחת פקודה ריקה,
עכ"פ הפתרון של @amp-Software-0 יעבוד, רק שייקח כמה דקות את שתראה את התוכן של קובץ הext עם ההגדרות שהגדרתאם הבנתי נכון, העיכוב נובע מהזמן שלוקח לקובץ
ext.ini
להתעדכן.
האם יש דרך לזרז את התהליך כך שהעדכון יתבצע מידית, ללא הצורך להמתין מספר דקות?אשמח אם תוכלו להציע פתרון שיעבוד בצורה מהירה יותר. תודה רבה מראש!
@חויוה-טלפונית @אלחנן1 @eliyahu -
@גלאט-מערכות אין דרך, זה מה יש, פשוט תשתמש בUpdateExtension גם בשביל לעדכן את ההגדרות
-
@גלאט-מערכות כתב בבעיה בעדכון הגדרות שלוחה לאחר יצירתה ב-API:
תגובה: איך לבנות תפריט מרובה שלוחות באמצעות API?
שלום לכולם,
אני מנסה להקים שלוחה חדשה באמצעות
UpdateExtension
ואז לעדכן את ההגדרות שלה באמצעות קובץext.ini
דרך הפקודהUploadTextFile
.השלבים שאני מבצע הם:
- קריאה ל-
UpdateExtension
ליצירת השלוחה. - קריאה ל-
UploadTextFile
לעדכון קובץext.ini
עם הגדרות מורכבות.
הבעיה:
במקרים מסוימים, ההגדרות לא מתעדכנות בשלוחה לאחר העלאת הקובץ.
הבעיה מתרחשת באופן לא עקבי, ואין הודעת שגיאה שמצביעה על מקור הבעיה.אני מקים כמה שלוחות בתוך שלוחה, עם הרבה הגדרות (הרבה שורות), לדוגמה:
type=playfile folder_to_play=/menu1 playfile_control_play_1_goto=../2 playfile_control_play_2_goto=/16 playfile_control_play_*_goto=/ control_play1=go_to_folder control_play2=go_to_folder control_play3=send_api control_play*=go_to_folder api_link={הלינק האישי} api_url_post=yes api_dir=/ api_end_goto=/16 playfile_end_goto=.
שאלות:
- האם יש שלבים נוספים או תיקונים שאני צריך לבצע כדי לוודא שההגדרות מתעדכנות באופן עקבי?
- האם יש מגבלות ידועות בשימוש בפקודות הללו שיכולות להסביר את הבעיה?
אשמח לכל עזרה או הכוונה!
תודה רבה.
למה צריך 2 פקודות שונות?
תעשה הכל דרך UpdateExtension - קריאה ל-
-
@אלחנן1 כתב בבעיה בעדכון הגדרות שלוחה לאחר יצירתה ב-API:
@גלאט-מערכות כתב בבעיה בעדכון הגדרות שלוחה לאחר יצירתה ב-API:
תגובה: איך לבנות תפריט מרובה שלוחות באמצעות API?
שלום לכולם,
אני מנסה להקים שלוחה חדשה באמצעות
UpdateExtension
ואז לעדכן את ההגדרות שלה באמצעות קובץext.ini
דרך הפקודהUploadTextFile
.השלבים שאני מבצע הם:
- קריאה ל-
UpdateExtension
ליצירת השלוחה. - קריאה ל-
UploadTextFile
לעדכון קובץext.ini
עם הגדרות מורכבות.
הבעיה:
במקרים מסוימים, ההגדרות לא מתעדכנות בשלוחה לאחר העלאת הקובץ.
הבעיה מתרחשת באופן לא עקבי, ואין הודעת שגיאה שמצביעה על מקור הבעיה.אני מקים כמה שלוחות בתוך שלוחה, עם הרבה הגדרות (הרבה שורות), לדוגמה:
type=playfile folder_to_play=/menu1 playfile_control_play_1_goto=../2 playfile_control_play_2_goto=/16 playfile_control_play_*_goto=/ control_play1=go_to_folder control_play2=go_to_folder control_play3=send_api control_play*=go_to_folder api_link={הלינק האישי} api_url_post=yes api_dir=/ api_end_goto=/16 playfile_end_goto=.
שאלות:
- האם יש שלבים נוספים או תיקונים שאני צריך לבצע כדי לוודא שההגדרות מתעדכנות באופן עקבי?
- האם יש מגבלות ידועות בשימוש בפקודות הללו שיכולות להסביר את הבעיה?
אשמח לכל עזרה או הכוונה!
תודה רבה.
למה צריך 2 פקודות שונות?
תעשה הכל דרך UpdateExtensionניסיתי לעבוד רק עם
UpdateExtension
, וזה אכן יוצר את התיקיות.
עם זאת, שמתי לב שלוקח בערך 2 דקות עד שההגדרות מתעדכנות, וגם אז זה לא עובד בצורה תקינה (מצורפת תמונה להמחשה).הפקודה
UploadTextFile
מהירה בהרבה, אך היא פועלת רק כאשר התיקיה כבר קיימת.
גם כאשר התיקיה כבר קיימת, ההגדרות לא תמיד מתעדכנות.האם יש דרך לשלב בין שתי הפקודות, או דרך אחרת שבה ניתן לוודא שיצירת התיקיה והעדכון יבוצעו בצורה מהירה ואפקטיבית יותר?
אשמח מאוד לעזרה בפתרון הנושא!
תודה רבה מראש!
- קריאה ל-
-
@גלאט-מערכות
פקודת UpdateExtension שומרת בזיכרון את הנתונים, גם אם עדין לא רואים פיזי בקובץ.
ולכן צריך לעבוד רק עם הפקודה הזו -
עשיתי בדיקה עם הפקודה
UpdateExtension
, ולמרות שהיא שומרת את הנתונים בזיכרון, בפועל זה לא עובד.
כשאני מנסה להגדיר שלוחה עם נתונים מסוימים, לא שומעים כלום בשלוחה, והיא גם לא מאפשרת להמשיך לפי ההגדרות של השלוחה.נראה שהנתונים לא מתעדכנים בפועל בצורה שמאפשרת לשלוחה לפעול.
שלחתי לכם מייל מכתובת B029993189@GMAIL.COM, ואשמח להסביר בטלפון כדי להבין יותר ולוודא שאני עובד בצורה הנכונה.
תודה רבה על העזרה!
-
אם זה לא עובד
סימן שלא הגדרת נכון!המקום היחיד שאני יודע שצריך באמת להשתמש ב2 פקודות זה אם אתה רוצה להגדיר תוקף להגדרה
kay(2024-12-12-12-12-00)=value
לזה לא יודע לי פיתרון דרך פקודת UpdateExtension
-
פוסט זה נמחק! -
אשמח שתסביר לי איך בדיוק צריך להגדיר בצורה נכונה עם הפקודה
UpdateExtension
.אם אפשר, אנא פרט מה עלול להיות לא נכון בהגדרות שלי, או מה כדאי לבדוק כדי להבין מדוע זה לא עובד.
אולי יש משהו שאני מפספס, ואני רוצה לוודא שאני עובד בצורה נכונה.תודה רבה!
-
@גלאט-מערכות
אין לי מושג מה אתה רוצה לעשות
אבל תנסה להגדיר את ההגדרות ידנית ולראות אם זה כן עובד
בעיקרון ברגע שאתה שולח את ההגדרות ב API זה אמור לעבוד ולא ידוע לי שיש באג בפקודה הזאת -
@גלאט-מערכות
תנסה לראות כאן כבר דובר על זה
אם יש עוד בעיה תעדכן -
@עידו
כתבתי למעלה את הבעיה -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בבעיה בעדכון הגדרות שלוחה לאחר יצירתה ב-API:
המקום היחיד שאני יודע שצריך באמת להשתמש ב2 פקודות זה אם אתה רוצה להגדיר תוקף להגדרה
kay(2024-12-12-12-12-00)=value
לזה לא יודע לי פיתרון דרך פקודת UpdateExtension
מענין. באמת כמה פעמים ניסתי ליצור הגדרה אם תוקף על ידי פקודה אחת וזה נתקע. טוב שאתה מעדכן אותי שצריך 2
-
@גלאט-מערכות הפנתי אותך להודעה מדויקת שלכאורה תפתור לך את הבעיה, בדקת אותה?
אולי תנסה עם urlencode ככה/ext.ini&contents=" . urlencode(string: "type = remove_id_from_list\nremove_id_from_list_mode = key_only\nremove_id_from_list_location_list =/3/{i}/WhiteList.ini\nremove_id_from_list_key = selection_menu
ואז מורידים שורה עם \n
-
-
@גלאט-מערכות מקודד את המחרוזת לשליחה לשרת.
לדוגמא אבגד יוצא %D7%90%D7%91%D7%92%D7%93 -
@עידו
לא עוזר