קמפיין גיוס עלות פיתוח חיבור 'יש חשבונית' לסליקה
-
תגובה: בקשה להוספת אפשרות סליקה דרך חברת "יש חשבונית" במודול סליקת אשראי
כהמשך לנושא הנ"ל, ולאחר שיחה עם ימות, עלות פיתוח התממשקות היא 2500 ש"ח לפני מע"מ.
אם נצרף כמה חברים נגיע לסכום בקלות, כ"א לפחות 200 ש"ח לפני מעמ.
אני שם 200, @WIZNITZ ג"כ מצטרף ושם 200,
מי עוד?כפי ש @שמחה-זו-הסיסמא ציין, צריך לחבר אליהם את ספק הסליקה, ומכיוון שהם תומכים ביופיי, אז גם יופיי כלול באותו פיתוח כפועל יוצא (יופיי גובים רק לפי השימוש וללא דמי מנוי חודשיים כלל).
-
@אוקיי-נט
איך הם סולקים ? בעצמם ? או שדרך חברות נוספות שלהם תצטרך לשלם עוד ? -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בקמפיין גיוס עלות פיתוח חיבור 'יש חשבונית' לסליקה:
@אוקיי-נט
איך הם סולקים ? בעצמם ? או שדרך חברות נוספות שלהם תצטרך לשלם עוד ?לא, ברור שאתה צריך לשם את ספק הסליקה שלך. הם מאפשרים את יופיי שלוקח לפי אחוז ללא עלות חודשית, כך שהאמת שגם יופיי כלול כפועל יוצא...
-
יש להם גם תמיכה בהוראות קבע בנקאיות ?
-
חברת יש חשבונית מציעה פתרון מדהים ומשתלם לניהול עסק.
החברה כוללת סליקת אשראי ועוד מגוון רחב של כלים שימושיים – הכול במחיר אחיד וללא עלויות נוספות!
עם זאת, כרגע אין אפשרות להשתמש ב"יש חשבונית" ישירות במודול הסליקה של ימות המשיח, ואנחנו מאמינים שזו תוספת שתועיל לכולנו.
למה לבחור ב"יש חשבונית"? תראו בעצמכם!!
פונקציות יש חשבונית אייקאונט נדרים פלוס קארדקום ריווחית עלות חודשית 27 חודשי 25 חודשי 50 חודשי 110 חודשי 29 חודשי עלות הקמה חינם! חינם! 150 ש"ח על ההקמה 150 חינם! מודל סליקת אשראי חינם! תוספת תשלום חינם! חינם! תוספת תשלום כמות מסמכים בחודש ללא הגבלה! 10 תוספת תשלום 100 100 כמות סליקות בחודש ללא הגבלה! ללא הגבלה! 1000 100 לא ידוע דפי מכירה/תשלום כן - תוספת תשלום תוספת תשלום תוספת תשלום תוסף סליקה לוורדפרס. כן תוספת תשלום כן תוספת תשלום תוספת תשלום תמיכה ב- API. כן כן כן כן חינם! תמיכה בהו"ק. כן תוספת תשלום כן תוספת תשלום תוספת תשלום שמירת כרטיסי אשראי. כן תוספת תשלום כן תוספת תשלום תוספת תשלום תמיכה webhooks. כן כן כן כן כן חיתום דיגיטלי על מסמכים כן כן - אין אין דוחות לרשויות ולהנהלת חשבונות כן כן + שירותי רו"ח כן כן כן ניהול לקוחות מוצרים, מלאי, ספקים ולידים כן - אין אין תוספת תשלום ניהול הוצאות כן כן אין - תוספת תשלום עיצוב מסמכים בהתאמה אישית כן כן - כן כן ניהול יומן כן כן כן כן כן ניהול עובדים כן - - - - ניהול משימות כן - - - - ניהול יוזרים/הרשאות ללא הגבלה! - - - - מותגים (שמות שונים בחשבוניות) ללא הגבלה! - - - - עסקים (עסקים שונים במערכת) 1 - - - - תודה על שיתוף הפעולה!
-
-
@אוקיי-נט בטוח שאם המודל הזה יפותח אני אוכל לסלוק דרך יופיי בלי קשר ליש חשבונית?
-
@עידו למיטב הבנתי התשובה חיובית, כי בפועל הקריאה נעשית מתוך יש חשבונית, שאותם אתה מחבר למי שאתה רוצה.
@WIZNITZ רוצה לוודא את זה מול @ימות-המשיח ? -
-
@אוקיי-נט @WIZNITZ כן אבל בשביל שאוכל לסלוק אצטרך להיות מחובר ליש חשבונית ולשלם להם כסף, ואת זה אני לא רוצה. מה גם שלא ראיתי אפשרות לגבות כסף בAPI של יש חשבונית, אני הרי עדיין מחכה לתשובה מכאן... כדאי לכם לבדוק את זה טוב טוב, יתכן ובכלל אין אפשרות לגבות כסף בAPI דרכם ואתם סתם מבזבזים את זמנכם וכספכם.
-
@WIZNITZ תבדוק מול יש חשבונית בבקשה
-
@אוקיי-נט גם אני מצטרף