ימות המשיח התחילה לחסום קוים שלא מאושרים?
-
ניסיתי לעבור לקו חסום דרך קו אחר, ולא נותן לעבור
הוא אומר הודעה "החיוג למספר זה אינו מורשה, לערעורים ופניות בנושא זה יש לפנות למספר 033135556
לכאורה זה הועדה של ימות (הקו פעיל, כי אני מקבל צינתוק. אבל אי אפשר להתקשר אליו בלי קשר לחסימה של הועדה) -
@צבי-ד-צ כתב בימות המשיח התחילה לחסום קוים שלא מאושרים?:
הוא אומר הודעה "החיוג למספר זה אינו מורשה, לערעורים ופניות בנושא זה יש לפנות למספר 033135556
לכאורה זה הועדה של ימות (הקו פעיל, כי אני מקבל צינתוק. אבל אי אפשר להתקשר אליו בלי קשר לחסימה של הועדה)גם אצלי.
וזה לא קשור לסים ב-100% בדקתי גם ברמי לוי וגם בהוט מובייל
מוזר!!!
נראה לי דאגו שזה יהיה רק קוי חדשות
והמספר שהביאו זה של "ועד בני תורה" שמספקים בתשלום סימלי (ע"י ימות) שירות חסימת שיחות למספרים לא נחוצים וכו' -
@0796069755 לא מוזר, פשוט הם החליטו לחסום קוים לא ראויים
-
שאפו ענק לחברה הטובה בתחום
-
@צבי-ד-צ
דוד החקיין זה קו לא ראוי?
קו המכלול?
פורטל התוכן? -
@ימות-המשיח כל הכבוד על חסימת קווים לא ראויים זה שומר על עולם התורה רחוק מהדברים החיצוניים
-
כל הכבוד על חסימת הקוים
-
זה בטיפול של ימות המשיח.
ובבדיקה מול הוועד -
@צבי-ד-צ
שמתי לב שרוב המספרים החסומים לחיוג דרך שלוחת העברה למערכת אחרת
פתוחים בווירטואל פלוס
זה נראה כאילו שמו את החסימה רק שלא יהיה גישה דרך קוים כאלה וכאחרים, לעבור לקוים אחרים
וכנראה לא התחילו לחסום קוים סתם פתאום, רק פשוט אין להם עוד רווח מהדקות אז כבר אין על מה להחזיק את הקוים האלה.כמובן שאם אתה מתקשר לקו חסום דרך הווירטואל, אתה צריך להתקשר מהממספר הראשי של הקו החסום, ולא ממספר שהופנה לזה שזה חסום . -
-
@חזקי-ראזנבערג יפה! (בהתחלה זה נחסם לי גם דרך וירטואל, עד שראיתי שבמספר הישיר זה אכן עובד)
-
@צבי-ד-צ השאלה רק אם הם יחסמו בהמשך גם דרך ווירטואל פלוס
או שהם פשוט רוצים שיתחילו להשתמש בווירטואל. -
@חזקי-ראזנבערג לא חסמו את כל האפשרות למעבר בין קוים, רק לקוים מסויימים.
מה שמעניין הוא, לפי איזה רשימה עשו את זה, יש לי קוים שפתוחים בועדה וחסומים בזה, אולי לקחו את הרשימה של הועד הזה שהזכירו למעלה -
תגובת ימות המשיח מלפני דקה ללקוחות:
החברה קיבלה כשרות רשמית מ"ועד בני תורה". בעקבות כך, שיחות שמנותבות בין מערכות דרך מודול ראוטינג ייבדקו מול רשימת חסימות של הוועד. אם המספר חסום – השיחה תיחסם אוטומטית ותושמע הודעת סירוב.
החסימה חלה על כלל המשתמשים, ולבקשות פתיחת חסימה יש לפנות ישירות לוועד בני תורה בטלפון: 03-3135556.
הבהרה: הכשרות אינה קשורה לוועדת הרבנים הישנה, ואין קשר בין מערכות החסימה. -
@ivrפון מי זה ועד בני תורה?
-
@עידו קבוצה של אנשים שהחליטו להחריב את הקומה הכשרה
ברוך ה' שרובנו לא משתמשים בשירות שלהם -
@ivrפון שימו לב שהחסימה היא ברמת המספר.
יש לי כמה מספרים במערכת שמפנים לאחד מהקווים הנ"ל, וגם כאשר אני מבטל את ההפניה המספר נשאר חסום..
לכן אם הפניתם לקו בעייתי אז הלך לכם המספר ולא יעזור לבטל את ההפניה. -
@צבי-ד-צ כתב בימות המשיח התחילה לחסום קוים שלא מאושרים?:
לכאורה זה הועדה של ימות (הקו פעיל, כי אני מקבל צינתוק. אבל אי אפשר להתקשר אליו בלי קשר לחסימה של הועדה)מישהו ניסה לעבור דרך api או שזה לא יעזור?