• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • דף הבית
    • אינדקס קישורים
    • פוסטים אחרונים
    • קבלת התראות מהדפדפן
    • משתמשים
    • חיפוש בהגדרות המתקדמות
    • חיפוש גוגל בפורום
    • ניהול המערכת
    • ניהול המערכת - שרת private

אבטחה - באימות דו שלבי / דעתכם... 🪪💂🏻

עזרה הדדית למשתמשים מתקדמים
    38
    116
    1688
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגיבו כנושא
    התחברו בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח
      חכמון @נר יצחק נערך לאחרונה על ידי

@נר-יצחק יש לי יותר, ואני ממש מזדהה איתך:

רק להגדיר לכולם את הטלפון והמייל שלי באימות, זה כבר סיוט של ממש

4bfa0bfd-d18b-46d8-a7f6-67426b429a72-image.png

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • צ
        צדיק תמים @שמואל נערך לאחרונה על ידי

@שמואל כדאי שתוסיפו אפשרות לעשות את האימות באמצעות sso של גוגל. כמעט כל המיילים בציבור הם של גימייל וזה יקל מאוד לעשות את האימות בלחיצה במקום לפתוח מייל, לחכות שהקוד יגיע, להעתיק, להדביק

• צ
          צדיק תמים @גלאט מערכות נערך לאחרונה על ידי צדיק תמים

@גלאט-מערכות כתב באבטחה - באימות דו שלבי / דעתכם... 🪪💂🏻:

עד היום היינו נכנסים עם כתובת URL הכוללת שם מערכת וסיסמה בטקסט פתוח – מה שמהווה סיכון אבטחתי, מכיוון שכל מי שיש לו גישה לשרת או ל-API יכול לראות את הסיסמה בקלות.

זה לא טקסט פתוח, הפרמטרים של הבקשה מוצפנים בHTTPS
          מי שיש לו גישה לשרת יכול גם לקרוא את הסיסמה בזמן ההתחברות או ישירות מהדיסק
          איך אפשר "לראות בקלות"?

• ע
            עידו נערך לאחרונה על ידי

@שמואל אני באמצע לבנות API ללקוח, ולא אתי בעיני להביא לו קוד שאני יודע שעוד חודשיים לא יעבוד כי שינו את השיטה, לכן חשוב מאוד שתשחררו כמה שיותר מהר את התיעוד החדש, אפילו חלקו שנוכל להתארגן כמה שיותר מהר.

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • ע
              עידו נערך לאחרונה על ידי

באדיבות GPT (לקח לי המון זמן לעשות את זה, להסביר במדויק הכל זה לא פשוט!) הוכן כלי לבדיקת קוים אם מכילים משהו שיכול להיות כמו סיסמא וטוקן, הוא בודק אם יש token, Token, TOKEN או משהו בפורמט מספר:סיסמה. ככה מנהלי קוים יכולים לבדוק יחסית בקלות אם יש שם משהו שיצטרך שינוי. כמובן זה לא מכסה את כל המקרים, אבל עוזר.
              מוזמנים לבדוק ולעדכן איך עובד.
              הכל עובד מהדפדפן ככה שהסיסמה והמספר לא עוברים לשום מקום (חוץ מימות המשיח כמובן), אין לי אחריות על כלום, כפשוטו ממש!

yemot_extini_scanner (3).html

ש תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • ש
                שמואל ש. @עידו נערך לאחרונה על ידי

@עידו כתב באבטחה - באימות דו שלבי / דעתכם... 🪪💂🏻:

באדיבות GPT (לקח לי המון זמן לעשות את זה, להסביר במדויק הכל זה לא פשוט!) הוכן כלי לבדיקת קוים אם מכילים משהו שיכול להיות כמו סיסמא וטוקן, הוא בודק אם יש token, Token, TOKEN או משהו בפורמט מספר:סיסמה. ככה מנהלי קוים יכולים לבדוק יחסית בקלות אם יש שם משהו שיצטרך שינוי. כמובן זה לא מכסה את כל המקרים, אבל עוזר.
                הכל עובד מהדפדפן ככה שהסיסמה והמספר לא עוברים לשום מקום (חוץ מימות המשיח כמובן), אין לי אחריות על כלום, כפשוטו ממש!

חשוב גם שיבדוק אם יש פרמטר pass או password כי יש הרבה שלוקחים את המספר שהתקשר ורק את הסיסמה לוקחים מהשלוחה

ע 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • ע
                  עידו @שמואל ש. נערך לאחרונה על ידי עידו

@שמואל-ש אדבר איתו
                  עריכה - מחקתי כבר את הצ'אט הנ"ל (אני מוחק אותם מהר, לא אוהב דברים מיותרים) אז פשוט שיניתי לבד.

• ע
                    עידו @שמואל ש. נערך לאחרונה על ידי עידו

@שמואל-ש כתב באבטחה - באימות דו שלבי / דעתכם... 🪪💂🏻:

@עידו כתב באבטחה - באימות דו שלבי / דעתכם... 🪪💂🏻:

חשוב גם שיבדוק אם יש פרמטר pass או password כי יש הרבה שלוקחים את המספר שהתקשר ורק את הסיסמה לוקחים מהשלוחה

yemot_extini_scanner-3 (2).html

בpassword מוצא עוד כמה דברים כמו passwordRecovery אבל לא נורא.

• ח
                      חכם בצהריים @עידו נערך לאחרונה על ידי

בגלל שינוי במשהו מסויים לא צריך לשנות הכל

• צ
                        צביקה נערך לאחרונה על ידי צביקה

אני כבר מעל עשר שנים מתעסק עם מערכות של ימות המשיח עוד מהימים שהיינו צריכים מענה אנושי כדי לפתוח תת שלוחה, פתחתי מאות מערכות אם לא יותר.

המהלך הזה חשוב מאוד ומבורך מצד האבטחה, אבל אני כבר רואה כמה וכמה מערכות שאם האימות לא יאפשר לי להיכנס אליהם, איבדתי את הגישה.
                        יש לי מערכות שנפתחו על מספרי טלפון של אנשים שכבר לא זמינים ואני עדיין מטפל בהם, וגם מערכות שאין לי דרך אמיתית להוכיח שאני הבעלים שלהם.

מבחינתי זה סגר לי את האפשרות לטפל בכמה וכמה מערכות שהייתי צריך להמשיך לנהל

היו ברוכים חברה נכבדה

• פוסט ראשון
                          פוסט אחרון