חדש!! ממשק הועידה המתקדם לו ציפיתם יוצא לדרך
-
@33064325 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
כמו"כ האם זה מה שימות אמרו לי שבפיתוח? או שזה משהו חיצוני ולא קשור אליהם ועוד שבוע הם יעלו את שלהם?
-
@baror230 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
@sh774 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
@33064325 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
הכל באנגלית?
זה נראה תוכנה צדדית על שרת שהוא ממשק לימות
עדיין הוא יכול להוסיף עברית
אבל זה נראה לדעתי שהוא עיצב והכניס את הטקסטים הקיימים..זה העיצוב שלנו שעבדנו עליו יותר מחודש
הממשק תהיה בעברית אך בינתיים זה בשלב הבנייה ויותר קל לבנות באנגלית
-
פוסט זה נמחק! -
אני כבר קבלתי את הלינק מהם, ואני אומר לכם זה משהו משהו !!
תודה לכם TELTECH.איפה היתם עד עתה??
תודה רבה
בשם כל התלמידים -
אכן!!! מיוחד!!!
-
@111
הממשק מדהים ומיוחד!!
לכזה חיכינו כבר כמה שנים!![ כדאי לתת אפשרות שכל התלמידים יכנסו מושתקים בצורה אוטמטית, ומי שרוצה יכול ללחוץ על כפתור ומיד לדבר (בלי להצביע)].
-
@111 אשריכם לא יאומן כמה חסד
-
@עידן הם אמרו לי שכמו שהם כתבו בפורום הנ"ל בדרך ויש עוד דברים אך בגלל הזמן הקצר שהיה להם להתארגנות הם שיחררו את זה ללא האפשרות הנ"ל.
והם עובדים לשפר את זה.
אגב באופן כללי הממשק נראה משהו מיוחד -
@ber134678 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
והם עובדים לשפר את זה.
מסכים לגמרי. אגב, לדעתי כל עוד שאין אפשרות לעשות "רענון שקט" (שהדף יתרענן בלי שישימו לב כמו שיש בשיחות נכנסות בימות), עדיף לבטל לגמרי את הרענון האוטומטי, או לעשות רק כל 50 שניות, זה מעט מפריע שכל שניה הכל מתהפך ומשתנה, לא?
-
@111 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
4 - התלמיד יכול להצביע - לבקש לשאול שאלה (להעלות אצבע) והמורה יקבל צפצוף ותוכל לראות את הסדר תור של המבקשים -של המרימים יד ולאפשר לפי הסדר שהוא בוחר.
מישהו יודע לומר לי איך מצביעים בטלפון כדי שהמנהל יראה את זה על המסך? על איזה מקשים מקישים?
-
עידכון יום ב' פרשת בראשית כ"ד תשרי.
ב"ה הממשק פעיל ומחזיק אלפי שיחות בו זמנית ותודה לכל הלקוחות שמשתמשים בממשק הנפלא!
אנו ערים להערות של הבעיות הקטנות שיש עדיין במערכת וכן לזה שחסרים עדיין אפשרויות מסוימות שהבטחנו.
בעז"ה תוך מקסימום שבוע הכל יהיה מסודר על הצד היותר טוב! אם כי יכול להיות, ואנו מקוים מאד שזה יהיה מוקדם יותר אבל אני אומר בדווקא שבוע בכדי שלא יהיה אכזבות ומקוים שעד אז הכל יהיה מושלם!!! עם אפשרויות שלא ציפיתם ולא חשבתם עליהם.
ועדיין - לקוח שמעונין בפיתוח של אפשרות מסוימת בהתאמה אישית יכול לפנות אילינו ונדון על זה.
בברכה.
טלטק -
@פישל ההצבעה היא על ידי הקשה על המקש 1 אחרי שהמורה השתיק את כולם (כי התלמידים נכנסים במצב לא מושתק).
אחרי שהתלמיד הקיש 1 המורה רואה על המסך בקשה של התלמיד לביטול ההשתקה וכו'. -
@111 איך המערכת הזו עובדת? היא מתממשקת למערכת הקיימת? המספר של המערכת נשאר או צריך להחליף אותו?
בנוסף לפי התמונות שעלו כאן נראה שהזיהוי של התלמיד או המורה נעשה לפי מספר טלפון, זה מאד מגביל, לא תמיד אנשים מתקשרים מאותו מספר, היה כדאי מאד לאפשר הגדרת זיהוי לפי תעודת זהות או קוד משתמש כלשהו. -
@6262 הכל אותו מערכת רק אתה מנהל את השלוחה של החדר ועידה דרך אתר אחר
-
@brochabar אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
@6262 הכל אותו מערכת רק אתה מנהל את השלוחה של החדר ועידה דרך אתר אחר
נשמע מעולה, שלחתי מייל מחכה שיאשרו לי
-
@111
הערה קטנה: זה שמתממשק עם ימות אני מבין, השאלה היא אם זה בשלוחת IP או בשלוחת חדר ועידה/שידור חי ורק נותן יותר פונקציות?
למה אני שואל? כי אם זה ניתוב IP לכאורה הועידה עצמה יושבת על השרתים לא של ימות, לא שזה מפריע לי או אמור להפריע למישהו.. אבל זה פרט שחשוב לציין ולא ראיתי לכך שום אזכור או פירוט למעלה.--
אם זה בכלל בשלוחת API אז אני לוקח את המילים חזרה
-
@עץ-השדה
זה לא שייך לניהול דרך הAPI
רק עם שרת חיצוני -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@111 שלח קישור לכניסה