חדש! רוצים לקבל שיחות ולהוציא שיחות דרך המחשב מהמערכת שלכם? כעת יש פתרון
-
@מוטלה עכשיו עובד לך?
-
לגבי המוזיקה בתור זה עדיין לא יעבוד אפילו בחיוב יחידות כי המערכת בIAX עונה לשיחה כמו שיחה רגילה ואז שומעים את הצליל חיוג של הIAX ומה יצא מזה?! בקיצור צריך מוסיקה בהמתנה לIAX וגם תור
-
@מ-מ-פליישער אמר בחדש! רוצים לקבל שיחות ולהוציא שיחות דרך המחשב מהמערכת שלכם? כעת יש פתרון:
לגבי המוזיקה בתור זה עדיין לא יעבוד
יש פתרון להנ"ל.
ניתן להגדיר את המערכת מול שירות הלקוחות כ"חיוג iax".
אמנם זה לא יהיה יותר ivr2, אבל זה ישמש רק לiax ותקבל את השיחה במחשב לפני מענה. -
@שמואל אבל בתור הוא עדיין יקח יחידות. לא?
-
@מ-מ-פליישער אמר בחדש! רוצים לקבל שיחות ולהוציא שיחות דרך המחשב מהמערכת שלכם? כעת יש פתרון:
@שמואל אבל בתור הוא עדיין יקח יחידות. לא?
צודק.
מה זה קשור? -
@שמואל כי זה רק חצי פיתרון גם להוציא וגם לקבל שיחות במחשב עם יחידות
-
@33064325 אמר בחדש! רוצים לקבל שיחות ולהוציא שיחות דרך המחשב מהמערכת שלכם? כעת יש פתרון:
@שמואל כי זה רק חצי פיתרון גם להוציא וגם לקבל שיחות במחשב עם יחידות
לא מבין מה זה קשור. מודול תור הוא בעלות יחידות. לא משנה אם אתה מתקשר למערכת בימות המשיח או לא.
-
@שמואל
נכון, כי זה כמו שאני יעשה ראוטינג רגיל למערכת של ימות...
אבל חלק מהפיתרון כאן שלקבל שיחות דרך המחשב הוא בלי עלות, חשוב שיהיה מודול מקביל כמו ראוטינג ימות... -
@33064325 אמר בחדש! רוצים לקבל שיחות ולהוציא שיחות דרך המחשב מהמערכת שלכם? כעת יש פתרון:
@שמואל
נכון, כי זה כמו שאני יעשה ראוטינג רגיל למערכת של ימות...נכון אבל במודול ראוטינג אחרי שהשיחה עברה למערכת אחרת אז הדקות הנכנסות נחשבות למערכת השניה. ובמודול תור זה לא ככה
-
@שמואל אמר בחדש! רוצים לקבל שיחות ולהוציא שיחות דרך המחשב מהמערכת שלכם? כעת יש פתרון:
עדכון: לאחר בדיקה עם הלקוח, שימו לב, שם המשתמש של החשבון חייב להיות המספר הראשי של המערכת.
ניתן להגדיר בזיהוי היוצא מספר משוייך אחר, אבל שם המשתמש צריך לעשות המספר הראשי.מה ההגדרה לשינוי הזיהוי היוצא ?
-
@מאיר מול שירות לקוחות
-
פוסט זה נמחק! -
@שמואל אמר בחיבור IAX למערכת:
לאן ללכת בסיום:
iax_dial_end_go_to=hangup/XX
בחירת מחדל חוזר אחורה.
האם תהיה אפשרות, לעבור לשלוחה X באם השיחה נענתה, ולשלוחה Y אם השיחה נותקה?
אני משתמש בחיבור SIP לשיחות במקום שאין בו קליטה,
רק שאם אינני זמין, השיחה מתנתקת ללא שום התראה על כך (שאיני זמין).
כך תהיה האפשרות רק אם השיחה לא נענתה, להשמיע הודעה, או תא קולי. -
@מאזין-נלהב לכאורה כן, צריך לבדוק אם יש דיווח על המצבים הנ"ל.
-
@שמואל אמר בחדש! רוצים לקבל שיחות ולהוציא שיחות דרך המחשב מהמערכת שלכם? כעת יש פתרון:
@מאזין-נלהב לכאורה כן, צריך לבדוק אם יש דיווח על המצבים הנ"ל.
יש חדש?
-
-
פוסט זה נמחק! -
אני שלחתי בקשה ולא קיבלתי תגובה מישהו יודע למה והאם זה קרה למישהו בעבר
@ימות-המשיח @שמואל -
גם אני שלחתי מזמן ולא קיבלתי תשובה
זה חשוב לי לקבל שיחות במקום שאין קליטה בטלפון. -
תתקשרו לשרות לקוחות ותגידו להם לטפל בפניה