חדש! אתר לניהול מערכת תורים
-
@ערוץ-הסקרים אמר בחדש! אתר לניהול מערכת תורים:
@שואל-ברצינות אמר בחדש! אתר לניהול מערכת תורים:
##חשוב להדגיש שהשימוש הוא באחריות המשתמש ואין לימות המשיח אחריות על הסיסמה וכו'.
נ.ב. הטוקן של ההתחברות לימות נשמר בשרת.
אתה לא צודק,
לא נשמר כלום על השרת, והטוקן נשמר בצורה מאובטחת על עוגיה בדפדפן של המשתמשצודק, אבל אין אפשרות לוודא שזה לא נשמר בשרת, והדרך ביניהם קצרה מאוד.
-
אהבתי את המערכת מאוד, במיוחד את החלק של ההגדרות המתקדמות אומנם חסר לדעתי הרבה אפשרויות בחלק הזה.
לדוגמא בהגדרות לתפריט יוכלו להגדיר הקשת שתי ספרות.
אפשר גם להוסיף קטע למספרי הודעות ברירת המחדל בשלוחה
גם כן כרגע יש במערכת רק הגדרות בתוך שלוחות בסיסיות כגון תפריט, השמעת קבצים, הקלטות, חדר ועידה וכדומה.
שלוחות יותר מתקדמות לא ניתנים להגדרה במערכת הזאת.יש לי גם כמה הצעות לשיפור המערכת (עם מי שבנה את המערכת קורא את מה שאני כותב כרגע)
° אפשר להוסיף קטע למספרי הודעות ברירת המחדל בשלוחה
לדוגמא: 0000 הודעה ראשונה בשלוחה וכו'וכו'° אפשרות גם כן לערוך את ההגדרות בדרך הרגילה של כתיבה
ככהtype=djmdxbxuxjdb
כי אומנם כל הרעיון שלו זה שיוכלו להגדיר במערכת אוטומטית בלי להכניס הגדרות אבל בטוח אהיה דברים שהוא לא יעשה להם אפשרות להגדרה בלחיצה על כפתור וזה לא נוח כל פעם לעבור ממערכת למערכת
¶ באתר הזה מגדירים את זה
¶ באתר הזה בודקים מי מאזין למערכת
¶ באתר השלישי מנהלים את המכירות
¶ וכו'וכו'
אז לדעתי עדיף להכניס את שני האפשרויות במערכתיש בטח עוד הרבה רעיונות אבל זה מה שעלה לי בראש כרגע.
בברכה
@613-0 -
יש אפשרות דרך הממשק להאזין לשיחות ?
בזמן אמת... -
@יוסף-ח אמר בחדש! אתר לניהול מערכת תורים:
יש אפשרות דרך הממשק להאזין לשיחות ?
בזמן אמת...להקלטות שיחה
-
אם אפשר להוסיף גם אפשרות לסנן תאריכים לפי חודש ולא רק לפי ימים בחודש
-
@clickphone זה העניין שאחרי חודש זה לא נשמר
-
@אנוכי אמר בחדש! אתר לניהול מערכת תורים:
@clickphone זה העניין שאחרי חודש זה לא נשמר
מה שלא נשמר זה ההקלטות שיחה יותר מחודש,
@clickphone מדבר על הדוחו"ת שיכלו לבחור חודש, אני צודק? -
@ערוץ-הסקרים צודק ב100.
מה שאני צריך בעיקר זה דוחות. הקלטות בלאו הכי אפשר להגדיר שיישלח למייל ואז זה נשמר לצמיתות -
בעיקרון אין במדול תור דוחות חודשיים ו/או שנתיים,
אבל אני יכול לגלות לך (עדין בתהליך הטמעה באתר) שיוכלו לבחור בלוח שנה מספר ימים שונים....
-
@ערוץ-הסקרים ראיתי שאכן אפשר גם לבחור בחירה מרובה.
אם שייך שיוכלו גם להוריד את הדוחות של הימים המסומנים עם כל הנתונים שמראה כולל את העוגות והתרשימים -
@ערוץ-הסקרים אני חושב שצריכים לאפשר להגדיר שההקלטות יילכו לשלוחה אחרת ואז זה יישמר ויוכלו לשלוף את זה בממשק החדש.
-
@clickphone אמר בחדש! אתר לניהול מערכת תורים:
@ערוץ-הסקרים אני חושב שצריכים לאפשר להגדיר שההקלטות יילכו לשלוחה אחרת ואז זה יישמר ויוכלו לשלוף את זה בממשק החדש.
הבעיה בזה היא שזה תופס המון מקום בזיכרון, ואין לימות סיבה לאפשר לך את זה בלי תשלום על האיחסון . . .
-
האתר הזה הוא אחד המגניבים שיש באמת מושקע ודי פשוט למשתמש באמת היה נדרש ונצרך לא יודע איך הסתדרתי בלעדיו עד היום!!
רק הייתי מציע לייעול {אם ישנה אפשרות כזו כמובן} שתהיה אופציה לקבל מידע על כל השיחות שלא הצליחו לענות להם בקובץ נפרד זה הדבר הכי חשוב שיכול להיות לכל מוקד
שאני רוצה לדעת פעם בכמה שעות כמה נפלו מהתור ואז לחלק לנציגים שיחזרו אליהם אז אני ניגש לקובץ הזה ושם יש לי את כל הניתוקים ואלו שהשאירו בקשה לשיחה חוזרת גם בימות המשיח אין את זה יש רק קובץ כללי וקובץ נענה בהצלחה ואם אני רוצה רק את אלה שניתקו צריך ממש לשאוב אותם אחד אחד לכן זה ממש יועיל!!
{גם לגבי השיחות שנענו שזה יהיה בירוק ואלו שלא ענו יהיו באדום}
יישר כוח על הפעילות הברוכה ממש מעשה ידי אומן -
למנהל האתר של המערכת תורים יישר כח על העבודה הברוכה!
לתשומת ליבך בסטטיסטיקות הכלליות יש מספר כמה שיחות "אין מענה", כמה "הושלם" וכו' אבל מי שיצא מהתור {בסטטוסQueueExit} לדוגמא לבקשת שיחה חוזרת הוא לא מתווסף ל"אין מענה" וחבל כי בתכלס הם גם לא קיבלו מענה וצריך לחזור אליהם.
ועוד נקודה חשובה אם יש אפשרות שהשיחות הכפולות יופיעו בצבע מסוים נגיד צהוב וכדו' שנדע להבחין בזה כי לפעמים לקוח מתקשר אח"כ מנתק ואחרי זה שוב הוא מתקשר ועונים לו.
אבל בדוח כתוב שהוא לא נענה על הפעם הראשונה וכך כל פעם חוזרים אליו אני לא יודע אם זה אפשרי אבל בכ"א זה ממש יועיל לנו.
כנל שיהיה מצב לשנות את הסטטוסים למשל בשם נציג בנית שם דבר יפה שכל נציג עול השם שלו אם אפשרי לעשות את אותו דבר על הסטטוסים כך נוכל למלא את זה לפי מה שמתאים לנו לדוגמא בקשה לשיחה חוזרת=QueueExit זה יהיה מטורף אם זה אפשרי
אגב יש לנו פלזמה ענקית במוקד שמראה לאורך כל היום את התור און ליין בלייב עם הצפצוף שמושמע כאשר לקוח ממתין מעל 3 דקות כך כל הנציגים רואים את העומס ויודעים להיזדרז
ממש שידרג לנו את המוקד הדבר הזה פשוט אין מילים להודות!!!
תודה רבה! -
לתשומת ליבך בסטטיסטיקות הכלליות יש מספר כמה שיחות "אין מענה", כמה "הושלם" וכו' אבל מי שיצא מהתור {בסטטוסQueueExit} לדוגמא לבקשת שיחה חוזרת הוא לא מתווסף ל"אין מענה" וחבל כי בתכלס הם גם לא קיבלו מענה וצריך לחזור אליהם.
בדוח כללי תפתח את החיפוש ותבחר QueueExit
ועוד נקודה חשובה אם יש אפשרות שהשיחות הכפולות יופיעו בצבע מסוים נגיד צהוב וכדו' שנדע להבחין בזה כי לפעמים לקוח מתקשר אח"כ מנתק ואחרי זה שוב הוא מתקשר ועונים לו.
לא הבנתי מה אתה מתכוון, במקרה ויש שיחה שלא נענתה האתר סורק את המשך הדוח לראות אם הוא חייג שוב ונענה אם כן מופיע בירוק, ואם לא באדום.
(אם אתה מתכוון שיוכלו ללחוץ סמן כטופל חשבנו על זה בעבר, אולי בעתיד נפתח את זה)אגב יש לנו פלזמה ענקית במוקד שמראה לאורך כל היום את התור און ליין בלייב עם הצפצוף שמושמע כאשר לקוח ממתין מעל 3 דקות כך כל הנציגים רואים את העומס ויודעים להיזדרז
אתם לא הראשונים שפועלים כך, שמעתי על מספר מוקדי נציגים שפועלים כך
ממש שידרג לנו את המוקד הדבר הזה פשוט אין מילים להודות!!!
תודה רבה!תודה על הפירגון, בעזר"ה נמשיך לשכלל את הממשק ולהסיף פיצ'רים חדשים
-
@ערוץ-הסקרים
סליחה על האיחור הייתי בקורונה
ראשית יישר כח על התגובה
כוונתי הייתה בדיוק למה שכתבת אכ נוכחתי שבאמת עשית את זה רק מה שראיתי שכשאני מוריד את הקובץ הזה למחשב {דו"ח כללי} הוא יורד בלי שום צבעים ואז אין לי מושג מי באמת התקשר שוב מה שאני עושה פשוט צובע באדם את כל הכפולים בעיצוב מותנה ואז בודק כל אחד ואחד למה הוא כפול בגלל שהתקשר שוב ונענה או בגלל שהתקשר שוב ושוב ניתק וכשיש טבלה של 300 מספרים זה חתיכת פרוייקט {בסוף גיליתי שמי שהתקשר שוב ונענה נרשם לו בנציג שענה את שם הנציג שענה לו בהמשך ואז כך ניתן לדעת שבסוף הוא קיבל מענה אבל זה עדיין ארוך מידי}
השאלה אם יהיה ניתן להוריד דוח בצורה שיהיה ברור מי קיבל מענה שוב מי לא בצורה ברורה גם שמורידים את הקובץ למחשב?
ולגבי הסטטיסטיקה שלקוח יצא מהתור לבקש שיחה חוזרת תכלס הוא לא קיבל מענה ומה שהוא לא ייכנס לסטטיסטיקה הזו של אין מענה זה ממש נפק"מ כי הוא נכנס לסטטיסטיקה של נענה ?
ועוד דבר הרבה שיחות לא עולות ההקלטה שלהם {הוא נותן ללחוץ על משהו שכביכול מרענו תכלס לא מרענן וגם לא נפתח ההקלטה}
למרות שבפועל יש שיחה ויש גם הקלטה שנשלחה למייל במיוחד בחשבונות sip שהנציג שענה הוא ענה בחשבון sip ההקלטות שיחה שלהם לא נפתחות אם יש שם איזה באג נשמח שתטפל בזה
ושוב ממש תודה אין מילים מערכת מושלמת! -
האתר שאני רואה לא האתר שכן בצילומי מסך...
-
פוסט זה נמחק! -
יש מצב ליצרת קשר ?
מה המייל שלך ? יש לי כמה הערות וכד'
או אתה יכול ליצר קשר איתי 01teltech@gmail.comתודה
-
@י-שווארץ אמר בחדש! אתר לניהול מערכת תורים:
האתר שאני רואה לא האתר שכן בצילומי מסך...
תנווט לשלוחת התור שלכם במערכת תראה את כלל האופציות, מומלץ גם להוסיף גם סימניות שמורות את השלוחות תור שלכם