מרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
תודה רבה על הפיתוח המדהים והנגיש,
האם אפשרי שיהיה אפ' להוסיף נציגים בלי כתובת אימייל , כי זה מוגדר כערך חובה! -
אין אפשרות להתחבר. מה עושים. זה רושם "היי, אנו רואים שכבר קיים חשבון
עם אימייל זה
ליצירת מרכזיה על המשתמש הזה המשך להתחברות או הרשם באמצעות מייל אחר" -
@קו-בית-יעקב גם לי זה עושה בעיות עם ההתחברות. חבל
-
@ימות-המשיח אני נכנס להרשמה, זה שולח לי צינתוק בשביל אימות, אבל כשאני לוחץ על האישור פעם ראשונה זה לא מגיב, ופעם שניה זה כותב לי כבר נעשה אימות, וזה לא נותן להמשיך הלאה.
מה עושים? -
@ימות-המשיח
גם לי יש את התקלה הזאת -
אני נתקלתי בזה ונסתי 4 פעמים ולא הלך
אבל עכשיו קיבלתי במייל 4 התראות על יחידות נמוכות
ב4 מערכות שונות
נו אז איך אני מגיע אליהם למעשה? -
@קו-בית-יעקב אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
אין אפשרות להתחבר. מה עושים. זה רושם "היי, אנו רואים שכבר קיים חשבון
עם אימייל זה
ליצירת מרכזיה על המשתמש הזה המשך להתחברות או הרשם באמצעות מייל אחר"גם לי זה ככה אני לא מצליח להכנס משהו יודע מה לעשות???
מצרף תמונה:
-
@מתעניין אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
אני נתקלתי בזה ונסתי 4 פעמים ולא הלך
אבל עכשיו קיבלתי במייל 4 התראות על יחידות נמוכות
ב4 מערכות שונות
נו אז איך אני מגיע אליהם למעשה?גם אני לא מצליח להתקדם הלאה, אבל קיבלתי התראות כמספר הפעמים שניסיתי להיכנס על מערכות שונות עם יחידות נמוכות.
-
@isi אבל אפי' התרעות לא קיבלתי.
אוליי יש פה אחד שמבין שיוכל לעזור לכולם?? -
@isi אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
@ימות-המשיח אני נכנס להרשמה, זה שולח לי צינתוק בשביל אימות, אבל כשאני לוחץ על האישור פעם ראשונה זה לא מגיב, ופעם שניה זה כותב לי כבר נעשה אימות, וזה לא נותן להמשיך הלאה.
מה עושים?כנ"ל
-
@isi אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
מה עושים?טופל
-
האם אי אפשר לנהל את זה דרך הניהול הרגיל?
כי אין לי את הסיסמא?
וכשנסתי לפתוח על חשבון קיים הוא לא לא נותן
אבל חוץ מזה זה ממש מדהים! -
@eliyahu אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
מה עושים?טופל
עדיין אי אפשר. זה רושם:
-
-
באג [או עדיין לא הגיעו לזה..]
אין קובץ דוגמא ללידים
-
יש אפשרות לחבר את המרכזיה לטלפון IP?
-
@ימות-המשיח
אין אפשרות לרכוש יחידות שיחה
בלחיצה על רכישה זה חוזר חזרה למסך הקודם אחרי 2 שניותומאד נהנתי מהמערכת, הממשק סופר קל להבנה!
-
פוסט זה נמחק!