מרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק
-
@שמונו אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
כפשוט שהבשורה הגדולה פה בין השורות זה לא רק ממשק ענק של ניהול מרכזיה, אלא גם של אפשרות לנציגים לענות דרך הדפדפן (עם אוזניות ומקרופון)
ואת זה אני צריך במערכת הקיימת, ולאוו דווקא במערכת חדשה שתפתח כאןקיים ממש ממזמן באתר הניהול הישן בלשונית מרכזיה עסקית
החידוש כאן הוא רק בעיצוב -
@צדיק-תמים אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
החידוש כאן הוא רק בעיצוב
ובנוחות הגישה והפשטות
-
@קנקן-חדש-מלא-ישן אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
@צדיק-תמים אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
החידוש כאן הוא רק בעיצוב
ובנוחות הגישה והפשטות
תחכים אותי מה לא פשוט בזה?
-
אפשרי שזה ינתב למספר הטלפון?
-
@קו-בית-יעקב אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
אפשרי שזה ינתב למספר הטלפון?
כשאתה מעביר את העכבר מעל הנציג המוגדר יש את האופציה:
-
@קו-בית-יעקב אז כנראה שיש כבר משתמש, בצעו איפוס סיסמה.
-
שלום וברכה למנהלים היקרים כמעט לפני שבוע פירסמתי שאני לא מצליח להתחבר וזה עדיין לא נפתר משהו יודע מה אפשר לעשות??
מצרף בזה תמונה: -
יש אפשרות לעשות הפניה מהקו הרגיל ישר לניתוב בשלוחה 1?
-
@קו-בית-יעקב כרגע לא
-
@אט למה אתה לא עושה מה שכתוב בהודעה?
מנסה להתחבר או נרשם עם מייל אחר -
@ימות-המשיח @eliyahu
עשיתי כך
לפי מה שנראה לי זה אמור להפנות לנציג בין 6-7 כל יום, ובשעות אחרות להפנות לתא קולי.
הבעיה שזה מפנה כל הזמן למענה אנושי -
@שניאור1 אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
בין 6-7 כל יום,
בבוקר? כי בערב צריך 18:00-19:00
-
@אט למה אתה לא עושה מה שכתוב בהודעה?
מנסה להתחבר או נרשם עם מייל אחרעשיתי להתחבר והוא לא נתן לי עשיתי עם מייל אחר והוא לא נתן לי אני לא אומר סתם..
-
@ימות-המשיח עשיתי הפניה ראוטינג מהקו הרגיל לקו המרכזיה האם יחויב היחידות פעמיים?
-
@קו-בית-יעקב אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
@שניאור1 אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
בין 6-7 כל יום,
בבוקר? כי בערב צריך 18:00-19:00
כן. זה רק לטסט
-
@ימות-המשיח 1. עכשיו זה מפנה למרכזיה ולא שומעים. למי אפשר לפנות בזה?
2. השיחות נשארות בקו ולא מתנתק -
@ימות-המשיח
אין אפשרות לרכוש יחידות שיחה
בלחיצה על רכישה זה חוזר חזרה למסך הקודם אחרי 2 שניותומאד נהנתי מהמערכת, הממשק סופר קל להבנה!
@ימות-המשיח @eliyahu
עשיתי כך
לפי מה שנראה לי זה אמור להפנות לנציג בין 6-7 כל יום, ובשעות אחרות להפנות לתא קולי.
הבעיה שזה מפנה כל הזמן למענה אנושי@ימות-המשיח @eliyahu
זה עדיין לא סודר -
@שניאור1 העברתי לבדיקה
-
@ימות-המשיח אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
מרכזיה בענן? זה לא בשמים!
המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק.
את המתכנתים השארנו לנו, את הביצוע הקליל הנגשנו לכם!
עכשיו בהשקה חגיגית, אם לא תנסו - לא תדעו!
ללא צורך בהתקנה, שיחות נכנסות ויוצאות ממסך המחשב, ניהול שלוחות חכמות למענה אנושי, ועוד כמה הפתעות שיעשו לכם טוב בלב ובכיס...
קדימה... כנסו והירשמו
נהניתם? ספרו לנו, נשמח לשמוע על החוויה שלכם! טקבקו לנו בתגובות
זה ניתן להתממשקות עם api כמו כל ימות המשיח?
-
@ימות-המשיח אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
מרכזיה בענן? זה לא בשמים!
המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק.
את המתכנתים השארנו לנו, את הביצוע הקליל הנגשנו לכם!
עכשיו בהשקה חגיגית, אם לא תנסו - לא תדעו!
ללא צורך בהתקנה, שיחות נכנסות ויוצאות ממסך המחשב, ניהול שלוחות חכמות למענה אנושי, ועוד כמה הפתעות שיעשו לכם טוב בלב ובכיס...
קדימה... כנסו והירשמו
נהניתם? ספרו לנו, נשמח לשמוע על החוויה שלכם! טקבקו לנו בתגובות
אני לא מוצא פה הפניה לטלפון sip, זה בכוונה?